Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen değerlendirme yapicam bugün belkide yumurta oluşuyor yinee

Aynen değerlendirme yapicam bugün belkide yumurta oluşuyor yinee
Yap yap kuzum çatlama olursa onu da değerlendir mutlaka olsun ikisi de bizim kabulümüz belki bu ikinci yumurtlama tutar yada belki Buda tutar ikiz olur yada bu çizgiler bebişin çizgileridir her türlü seçenek bizim için çok güzel

İlk gebeliğimde de birkaç kişi görmüştü erkek bebek görmüştü ve ben de erkek bebeğimin olduğunu görmüştüm hep rüyamda oğluşum olmuştu gerçekten de. Şimdi de hep kız gören oldu ve ben de kızım olduğunu gördüm bir kere. Acaba diyorum bu sefer de kız mı hayırla sağlıkla gelsin inşallah

Aşkolaaaar napıyosunuuuzz bugün kocişimle arkdşlarla bahçeye falan gittik hiç bakamadım anca eve geldik şimdide bi duş getirdiklerimi topla yıka derken geç olur dedim bi yazayım size banyodan sonrada gelem cevapları okurum
Bu arada ayva topladık bahçeden ayva reçeli yapan varmı ilk defa yapcam bilen varsa üstüme bi tarif fırlatsın
My_Moonlight06 Lale95 M melek076 M mucizeOldu Mucizemmm16 partalina_ Demgey3 M Mavimiresl Veziir _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 R Random3 bitliKedi annabelica vee şuam nickleri aklıma gelmeyenler alınmayın valla hayırlayamıyorum

Ooh kaliteli vakit gecirmissin kuzum. Ayva receli hic yapmadim bilmiyorum

Olabilir tabi canım herşey mümkün zaten çoğunlukla dediğim gibi olur ama illa öyle olacak değil kız da olabilir hayırlısı İnshaAllah

Ayy insallahh hepimiz olalım artık hamiş

Ay hadi İnşallah bende iki gün önce rüya gördüm test yapıyorum ve net bir şekilde çift çizgi hakkımızda hayırlısı olsun

Selam kızlar..
Lekenmelerim vardı yarım saat önce kanamaya dönüşmeye başladı ama çok taze değil eski yeni arası gibi bir renk çok gelmiyor pedi doldurmuyor henüz .. adet oluyorum sanırım ama kafam hala çok karışık.. göğüs uçlarım daha da hassaslaşti nefes alırken bile hissediyoum onları kipir kıpır.. dokununca aciyor zaten, daha önce hiç bir zaman böyle bir belirttim olmamıştı göğüsleri alakalı cooook nadir hafif böyle bir hassasiyet olurdu ama okadar hafifki mıncık mıncık yapsam acimazdo şimdi değince aciyor noluyor yaaa bana ..

Üstüne mi goruyommm yoksa yada kimyasal filan mı oluyor ağrım yok gerçi parça parça da gelmiyor... Anlamadım göğüs uçlarım kafamı karıştırdı bide ateş basti beni

Mucizemmm16 partalina_ R Random3 Lale95 fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 annabelica M Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_ R raainbow

İnşallah sökülmezsin kuzum sen hiç böyle belirtim var diye söylemezdin.. var demek ki birşeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…