- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.541
Ay yaap gönder aynı zamanda mi yumurtladik bizYumurtlamanin 7. Günündeyim.
Aşırı gazim var eşimin yanindan sürekli kaçıyorum.
Uykum geliyor 24 saat uyumak istiyorum. Ne bahar temizliği yapabildim ne spor.
Cok isim var cok . Gaza geldim bende bir ovülasyon testi yapayimmiraclebeyb
Aynen değerlendirme yapicam bugünAyyy yerim seniiiaşkım çok güzel yumurta oluşmuş baya koyu çıkmış ama gerçekten tekrar koyulaşmış ovu testleri yaaa hadi inşallah vardır Bence iki gün sonra gebelik testi yap kuzum amaaaa ikinci yumurtlama da olabilir değerlendirmeleri de ihmal etme aşko Belki ikiz olur
Yap yap kuzum çatlama olursa onu da değerlendir mutlakaAynen değerlendirme yapicam bugünbelkide yumurta oluşuyor yinee
Ayy inşallah erken yumurtlama olur aşkısıTamam kuzum zaten yazarim. Erken yumurtlama olursa asilamanida o gun yapicam dedi
Ayyyy amin inşallah canım benim çok istiyorum hayırla sağlıkla gelsin inşallahAyyy canım biliyor musum benide rüyalarında görmüşlerdi bi iki ay önce ve Oldu şükürler Olsundarısı sana Olsun
İlk gebeliğimde de birkaç kişi görmüştü erkek bebek görmüştü ve ben de erkek bebeğimin olduğunu görmüştüm hep rüyamda oğluşum olmuştu gerçekten de. Şimdi de hep kız gören oldu ve ben de kızım olduğunu gördüm bir kere. Acaba diyorum bu sefer de kız mıHayır canım tesadüf değil onlara malum oluyor sadece çok çok güzel rüya bunlar.. İnshaAllah yakında gelicek büyük ihtimalle erkek olabilir ve İnshaAllah rızkı ile gelicek kız bebek rızık tır dünya rızkı evlat olsun kazanç olsun hepsi içinde vardır amiiiin İnshaAllah böyle çıksın tabir de etmiş olduk
Ay inşallah aşkım ne güzel dua inşallah rabbim senin ve burada isteyen herkesin gönlündekini hayırlısı ile nasip ederAşkım malum oluyo diyeliminşallah bekletmeden gelir bebişin
Amiiinnn aşkım coookk amiiinn hepimizinAy inşallah aşkım ne güzel dua inşallah rabbim senin ve burada isteyen herkesin gönlündekini hayırlısı ile nasip eder
Ooh kaliteli vakit gecirmissin kuzum. Ayva receli hic yapmadim bilmiyorumAşkolaaaar napıyosunuuuzz bugün kocişimle arkdşlarla bahçeye falan gittik hiç bakamadım anca eve geldik şimdide bi duş getirdiklerimi topla yıka derken geç olur dedim bi yazayım size banyodan sonrada gelem cevapları okurum
Bu arada ayva topladık bahçeden ayva reçeli yapan varmı ilk defa yapcam bilen varsa üstüme bi tarif fırlatsın
My_Moonlight06 Lale95 M melek076 M mucizeOldu Mucizemmm16 partalina_ Demgey3 M Mavimiresl Veziir _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 R Random3 bitliKedi annabelica vee şuam nickleri aklıma gelmeyenler alınmayın valla hayırlayamıyorum
İlk gebeliğimde de birkaç kişi görmüştü erkek bebek görmüştü ve ben de erkek bebeğimin olduğunu görmüştüm hep rüyamda oğluşum olmuştu gerçekten de. Şimdi de hep kız gören oldu ve ben de kızım olduğunu gördüm bir kere. Acaba diyorum bu sefer de kız mıhayırla sağlıkla gelsin inşallah
Allahım hayırlısını versin sağlıkla gelsin inşallah çok teşekkür ederim canım benim güzel duan içinOlabilir tabi canım herşey mümkün zaten çoğunlukla dediğim gibi olur ama illa öyle olacak değil kız da olabilir hayırlısı İnshaAllah
Ayy insallahhYap yap kuzum çatlama olursa onu da değerlendir mutlakaolsun ikisi de bizim kabulümüz belki bu ikinci yumurtlama tutar yada belki Buda tutar ikiz olur yada bu çizgiler bebişin çizgileridir her türlü seçenek bizim için çok güzel
İnşallah canım benimmiraclebeyb aşkoooo testleri şimdi gördüm yaaa inşallah bebişin senledir gün gün gelişme olursa haber et mutlaka
Ay hadi İnşallahGeçen görümcem rüyasında beni hamile görmüş kızın olacaktı diyor yazmıştım ya dün gece de kuzenim yazmış beni kucağımda kız bebekle görmüş ve ikisinin dr bebek düşündüğümüzden haberi yokbunlar tesadüf olabilir mi kızlaaaaar
Allahım hayırlısını versin sağlıkla gelsin inşallah çok teşekkür ederim canım benim güzel duan için
İnşallah sökülmezsin kuzumSelam kızlar..
Lekenmelerim vardı yarım saat önce kanamaya dönüşmeye başladı ama çok taze değil eski yeni arası gibi bir renk çok gelmiyor pedi doldurmuyor henüz .. adet oluyorum sanırım ama kafam hala çok karışık.. göğüs uçlarım daha da hassaslaşti nefes alırken bile hissediyoum onları kipir kıpır.. dokununca aciyor zaten, daha önce hiç bir zaman böyle bir belirttim olmamıştı göğüsleri alakalı cooook nadir hafif böyle bir hassasiyet olurdu ama okadar hafifki mıncık mıncık yapsam acimazdo şimdi değince aciyor noluyor yaaa bana ..
Üstüne mi goruyommm yoksa yada kimyasal filan mı oluyor ağrım yok gerçi parça parça da gelmiyor... Anlamadım göğüs uçlarım kafamı karıştırdı bide ateş basti beni
Mucizemmm16 partalina_ R Random3 Lale95 fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 annabelica M Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_ R raainbow
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?