- 10 Nisan 2016
- 8.546
- 12.635
- 248
- 37
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.561
İnşallah sökülmezsin kuzumsen hiç böyle belirtim var diye söylemezdin.. var demek ki birşeyler..
Olsun aklında dursun konuşunca öğreniliyor bazı şeyler olabilir canımA bak ben onu bilmiyordum tatil için olduğunu sağol canım
Bence git bi kontrol olsun.. bebiş varsa da görür yoksa da yeni çalışmalar için bi muayene etmiş olur..Evet bak sende hatırladın aynen yoktu hiçbir zaman çok tuaf ya..
Ne yapım ben yined doktora gideyim mi
Bence git bi kontrol olsun.. bebiş varsa da görür yoksa da yeni çalışmalar için bi muayene etmiş olur..
İnşallah canım ama test etmeden bilemeyiz bak biz mucizeoldu ile öyle yaptık burada kan testi hemen yapmıyorlar istersen sende bir süre sabahları testet biraz belirince kan verBende gölge görüyorum da inşallah test yanlış çıkarmaz ve hüsrana uğramam
ilk ter kokusuydu sonra sırayla tüm belirtiler oldu kuzum idrarda tortu akıntı ateş basması ama minnacık bir eğilmekle kan ter içinde kalmak yani düşün bunlarla başladıBelirtilerin neydi canim senin
Kuzum bence çok geç kalıyorsun doktora gitmek için bu gebelik varsada yoksada farketmez gebelik düşünüyorsan kanaman normal regli kanaması değilse doktor görmeli ki üstüne görmemi yada kimyasal mı söylesin onu. Dışında diyelim ki sen ayırt edemedin.ozman yine doktora görünmelisin en azından yok bu regli der.sende kafanda sorular tutmazsın her ne açıdan bakarsan bak sülük sonuçta ve gebelik düşünüyorsun bu kadar regliyle bile bu denli gecikmeye bir sebep getirecektir sende bilip ona göre hareket edersin diye düşünüyorum önce yolu aydınlatmak için bile doktora ihtiyaç var.uzun zamandır evrak vs işlerim var dedin kendi sağlığını aksattın sağlıklı bir gebelik geçirmek için rahim sağlığına da dikkat etmelisin doğruuuu doktoraSelam kızlar..
Lekenmelerim vardı yarım saat önce kanamaya dönüşmeye başladı ama çok taze değil eski yeni arası gibi bir renk çok gelmiyor pedi doldurmuyor henüz .. adet oluyorum sanırım ama kafam hala çok karışık.. göğüs uçlarım daha da hassaslaşti nefes alırken bile hissediyoum onları kipir kıpır.. dokununca aciyor zaten, daha önce hiç bir zaman böyle bir belirttim olmamıştı göğüsleri alakalı cooook nadir hafif böyle bir hassasiyet olurdu ama okadar hafifki mıncık mıncık yapsam acimazdo şimdi değince aciyor noluyor yaaa bana ..
Üstüne mi goruyommm yoksa yada kimyasal filan mı oluyor ağrım yok gerçi parça parça da gelmiyor... Anlamadım göğüs uçlarım kafamı karıştırdı bide ateş basti beni
Mucizemmm16 partalina_ R Random3 Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 annabelica M Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_ R raainbow
İnşallah bozulmamıştır hormonlar içini ferah tut canım stresten azalıyor valla bakMucizemmm16 Demgey3 bitliKedi annabelica _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 ve diger kızlar Lale95
Kizlar benim adetim afedersiniz ikinci gun kirmiziya dönük ve az yogunlukta. Bugun 4. Gün son 2 gün ise cok az kahverengi seklinde geliyor ped bile koymadim peçete ile idare ettim. Ped bana alerji yapiyor yani bugun bitti bitecek gibi. Ben normalde cok yoğun adet olan biriyim. Ben bu sekilde adeti dogum kontrol kullanirken olurdum geneldeİnsallah hormon degerlerim bozulmamistir bu ay aşılama var emeklerimiz boşuna gitsin istemem
Yapıp da beceremediğim tek reçel ayva reçeliAşkolaaaar napıyosunuuuzz bugün kocişimle arkdşlarla bahçeye falan gittik hiç bakamadım anca eve geldik şimdide bi duş getirdiklerimi topla yıka derken geç olur dedim bi yazayım size banyodan sonrada gelem cevapları okurum
Bu arada ayva topladık bahçeden ayva reçeli yapan varmı ilk defa yapcam bilen varsa üstüme bi tarif fırlatsın
My_Moonlight06 Lale95 @melek076 @mucizeOldu Mucizemmm16 partalina_ Demgey3 M Mavimiresl Veziir _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 R Random3 bitliKedi annabelica vee şuam nickleri aklıma gelmeyenler alınmayın valla hayırlayamıyorum
Kuzum bence çok geç kalıyorsun doktora gitmek için bu gebelik varsada yoksada farketmez gebelik düşünüyorsan kanaman normal regli kanaması değilse doktor görmeli ki üstüne görmemi yada kimyasal mı söylesin onu. Dışında diyelim ki sen ayırt edemedin.ozman yine doktora görünmelisin en azından yok bu regli der.sende kafanda sorular tutmazsın her ne açıdan bakarsan bak sülük sonuçta ve gebelik düşünüyorsun bu kadar regliyle bile bu denli gecikmeye bir sebep getirecektir sende bilip ona göre hareket edersin diye düşünüyorum önce yolu aydınlatmak için bile doktora ihtiyaç var.uzun zamandır evrak vs işlerim var dedin kendi sağlığını aksattın sağlıklı bir gebelik geçirmek için rahim sağlığına da dikkat etmelisin doğruuuu doktora
Ay haklısın yaa.. bekle bir iki gün o zaman canım.. duruma göre emin olamazsan gidersin hiç boşuna para harcama..Türkiye de olsam gidicem hiç sormadan burda ücretli doktorlar filan direk özel doktorum zaten.. adet oluyorsun duymaya gitmek için fazla para onu düşündüm canım..
Ay haklısın yaa.. bekle bir iki gün o zaman canım.. duruma göre emin olamazsan gidersin hiç boşuna para harcama..
Tabi canım herşeyden önce senin sağlığın ihmal etme mutlaka görünEvet haklısın canım gidicem doktora bu hafta yarın randevu almaya çalışırım.. ne olursa olsun bilmemiz lazım reglsede degilsede soncuta anormal bir durum var ortada bir lekenme bir değişik ağrılar belirtiler simide kanama,.önünde sonunda doktora gitmek şart haklısın
Maşallah sağlıklı gebelik olsun inşallahBat günümhayırlı saglıklı gebeliktir inşallah rabbim gönlüne düşer herkese nasip etsin duanıza muhtacım
Evet iyi oldu ama yorgunluktan ölüyorum şimdideOoh kaliteli vakit gecirmissin kuzum. Ayva receli hic yapmadim bilmiyorum
Hiç bilemedimki kuzum ya inşallah lekelenmedir ve bebiştirSelam kızlar..
Lekenmelerim vardı yarım saat önce kanamaya dönüşmeye başladı ama çok taze değil eski yeni arası gibi bir renk çok gelmiyor pedi doldurmuyor henüz .. adet oluyorum sanırım ama kafam hala çok karışık.. göğüs uçlarım daha da hassaslaşti nefes alırken bile hissediyoum onları kipir kıpır.. dokununca aciyor zaten, daha önce hiç bir zaman böyle bir belirttim olmamıştı göğüsleri alakalı cooook nadir hafif böyle bir hassasiyet olurdu ama okadar hafifki mıncık mıncık yapsam acimazdo şimdi değince aciyor noluyor yaaa bana ..
Üstüne mi goruyommm yoksa yada kimyasal filan mı oluyor ağrım yok gerçi parça parça da gelmiyor... Anlamadım göğüs uçlarım kafamı karıştırdı bide ateş basti beni
Mucizemmm16 partalina_ R Random3 Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 annabelica M Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Aaa böyle dedin korkuttun beni bak şimdiYapıp da beceremediğim tek reçel ayva reçeli
Kaldığım yerden soru geldi öğretmenim
Aşkım inşallah sökülmezsinSelam kızlar..
Aşkısı anneannem yapmış bugün banada getirmiş bir kavanozAşkolaaaar napıyosunuuuzz bugün kocişimle arkdşlarla bahçeye falan gittik hiç bakamadım anca eve geldik şimdide bi duş getirdiklerimi topla yıka derken geç olur dedim bi yazayım size banyodan sonrada gelem cevapları okurum
Bu arada ayva topladık bahçeden ayva reçeli yapan varmı ilk defa yapcam bilen varsa üstüme bi tarif fırlatsın
My_Moonlight06 Lale95 @melek076 @mucizeOldu Mucizemmm16 partalina_ Demgey3 M Mavimiresl Veziir _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 R Random3 bitliKedi annabelica vee şuam nickleri aklıma gelmeyenler alınmayın valla hayırlayamıyorum
Cano bende yoğundum haftasonu diyr yarın kontrol varrrrrrrAşkolaaaar napıyosunuuuzz bugün kocişimle arkdşlarla bahçeye falan gittik hiç bakamadım anca eve geldik şimdide bi duş getirdiklerimi topla yıka derken geç olur dedim bi yazayım size banyodan sonrada gelem cevapları okurum
Kuzu naptınn son durum neSelam kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?