Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence git bi kontrol olsun.. bebiş varsa da görür yoksa da yeni çalışmalar için bi muayene etmiş olur..

Türkiye de olsam gidicem hiç sormadan burda ücretli doktorlar filan direk özel doktorum zaten.. adet oluyorsun duymaya gitmek için fazla para onu düşündüm canım..

Bende gölge görüyorum da inşallah test yanlış çıkarmaz ve hüsrana uğramam
İnşallah canım ama test etmeden bilemeyiz bak biz mucizeoldu ile öyle yaptık burada kan testi hemen yapmıyorlar istersen sende bir süre sabahları testet biraz belirince kan ver
Belirtilerin neydi canim senin
ilk ter kokusuydu sonra sırayla tüm belirtiler oldu kuzum idrarda tortu akıntı ateş basması ama minnacık bir eğilmekle kan ter içinde kalmak yani düşün bunlarla başladı

Kuzum bence çok geç kalıyorsun doktora gitmek için bu gebelik varsada yoksada farketmez gebelik düşünüyorsan kanaman normal regli kanaması değilse doktor görmeli ki üstüne görmemi yada kimyasal mı söylesin onu. Dışında diyelim ki sen ayırt edemedin.ozman yine doktora görünmelisin en azından yok bu regli der.sende kafanda sorular tutmazsın her ne açıdan bakarsan bak sülük sonuçta ve gebelik düşünüyorsun bu kadar regliyle bile bu denli gecikmeye bir sebep getirecektir sende bilip ona göre hareket edersin diye düşünüyorum önce yolu aydınlatmak için bile doktora ihtiyaç var.uzun zamandır evrak vs işlerim var dedin kendi sağlığını aksattın sağlıklı bir gebelik geçirmek için rahim sağlığına da dikkat etmelisin doğruuuu doktora

İnşallah bozulmamıştır hormonlar içini ferah tut canım stresten azalıyor valla bak

Yapıp da beceremediğim tek reçel ayva reçeli
Kaldığım yerden soru geldi öğretmenim

Evet haklısın canım gidicem doktora bu hafta yarın randevu almaya çalışırım.. ne olursa olsun bilmemiz lazım reglsede degilsede soncuta anormal bir durum var ortada bir lekenme bir değişik ağrılar belirtiler simide kanama,.önünde sonunda doktora gitmek şart haklısın

Türkiye de olsam gidicem hiç sormadan burda ücretli doktorlar filan direk özel doktorum zaten.. adet oluyorsun duymaya gitmek için fazla para onu düşündüm canım..
Ay haklısın yaa.. bekle bir iki gün o zaman canım.. duruma göre emin olamazsan gidersin hiç boşuna para harcama..

Tabi canım herşeyden önce senin sağlığın ihmal etme mutlaka görün

Ooh kaliteli vakit gecirmissin kuzum. Ayva receli hic yapmadim bilmiyorum
Evet iyi oldu ama yorgunluktan ölüyorum şimdide
Hiç bilemedimki kuzum ya inşallah lekelenmedir ve bebiştir

Aşkım inşallah sökülmezsin simdi ne durumdasın peki geç gördüm biraz kusura bakma bebeğim

Aşkısı anneannem yapmış bugün banada getirmiş bir kavanoz tarifini sorar yazarım sanaağ

Cano bende yoğundum haftasonu diyr yarın kontrol varrrrrrr

Kuzu naptınn son durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…