- 18 Temmuz 2022
- 6.172
- 10.284
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.581
Ayy çok sevinirim ya hiç yapmadım çöp olsunda istemiyom aşko rezil rüsva etmiyim ayvalarıAşkısı anneannem yapmış bugün banada getirmiş bir kavanoztarifini sorar yazarım sanaağ
Haftasonu herkes yogun yaa kocişler evde oluncaCano bende yoğundum haftasonu diyr yarın kontrol varrrrrrr
Gezdik tozduk aşkoo napalım klasik haftasonuKızlar naber döndüm ben eve neler yaptınız ben yokken@Mucizemmm16 @000umutlu000 R raainbow @Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir @partalina_
Aşkım salı gitcem bekliyoring salıyıMucizemmm16 aşko ne zaman gideceksin doktora
Ayy çok sevinirim ya hiç yapmadım çöp olsunda istemiyom aşko rezil rüsva etmiyim ayvaları
Haftasonu herkes yogun yaa kocişler evde oluncayaaaaa ayy hadi güzel geçer inş bize haber ver
Evet canim pazartesi günü yumurtlamadim.ben. silik ya normal zamandan farklı değilAy yaap gönder aynı zamanda mi yumurtladik biz
Cano kıslıkları çıkarttımKızlar naber döndüm ben eve neler yaptınız ben yokken@Mucizemmm16 @000umutlu000 R raainbow @Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir @partalina_
Yok canım regl bekliyorum :))Valla ogrendım
Ovitirelle ve gonalf dan sonra senınkını öğrendım sen şimdi tüpe geçtin iğneelre basladın mı
İns cano bakalım yumoslar ne durum da görcezAyy çok sevinirim ya hiç yapmadım çöp olsunda istemiyom aşko rezil rüsva etmiyim ayvaları
Haftasonu herkes yogun yaa kocişler evde oluncayaaaaa ayy hadi güzel geçer inş bize haber ver
Ay :) ins olmazsın be ne olur ne olmaz bi unut valllaYok canım regl bekliyorum :))
Biz de sahildeydik, geldik bi film açtık geriliyoruzAşkolaaaar napıyosunuuuzz bugün kocişimle arkdşlarla bahçeye falan gittik hiç bakamadım anca eve geldik şimdide bi duş getirdiklerimi topla yıka derken geç olur dedim bi yazayım size banyodan sonrada gelem cevapları okurum
Bu arada ayva topladık bahçeden ayva reçeli yapan varmı ilk defa yapcam bilen varsa üstüme bi tarif fırlatsın
@My_Moonlight06 @Lale95 @melek076 @mucizeOlduMucizemmm16 @partalina_ @Demgey3 M Mavimiresl @Veziir @000umutlu000 iyilikperisi92 R Random3 @bitliKedi annabelica vee şuam nickleri aklıma gelmeyenler alınmayın valla hayırlayamıyorum
Hayırlısı kuzumm ya, herşeye hazırımAy :) ins olmazsın be ne olur ne olmaz bi unut vallla
Normal dışı şeyler oluyorsa umutlanabiliriz tabii ama inşallah regle dönmez kuzumSelam kızlar..
Lekenmelerim vardı yarım saat önce kanamaya dönüşmeye başladı ama çok taze değil eski yeni arası gibi bir renk çok gelmiyor pedi doldurmuyor henüz .. adet oluyorum sanırım ama kafam hala çok karışık.. göğüs uçlarım daha da hassaslaşti nefes alırken bile hissediyoum onları kipir kıpır.. dokununca aciyor zaten, daha önce hiç bir zaman böyle bir belirttim olmamıştı göğüsleri alakalı cooook nadir hafif böyle bir hassasiyet olurdu ama okadar hafifki mıncık mıncık yapsam acimazdo şimdi değince aciyor noluyor yaaa bana ..
Üstüne mi goruyommm yoksa yada kimyasal filan mı oluyor ağrım yok gerçi parça parça da gelmiyor... Anlamadım göğüs uçlarım kafamı karıştırdı bide ateş basti beni
Mucizemmm16 @partalina_ R Random3 @Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 @Demgey3 annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys @000umutlu000 R raainbow
Evine hoşgeldinKızlar naber döndüm ben eve neler yaptınız ben yokken@Mucizemmm16 @000umutlu000 R raainbow @Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir @partalina_
Tv bakiyorum asko birazdan dusa gircm enistenin gonlunu yapcam bu geceKızlar naber döndüm ben eve neler yaptınız ben yokken@Mucizemmm16 @000umutlu000 R raainbow @Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir @partalina_
Aynen aşko annemlere gitmiştim memlekete bugün de döndüm yeni geldim daha eve. Çok iyi geldi nasıl özlemişimGezdik tozduk aşkoo napalım klasik haftasonusen naptn sanki şehir dışındaydn demii
Anladım kuzum. Güzel haberlerle dönersin inşallah. Bi gün daha bekleyiver bakalım. Merakla bekliyorum ben deAşkım salı gitcem bekliyoring salıyıpazartesi gitcektimde eşim dedi bi gün daha bekle salı birlikte gidelim iyi dedim bende bu kadar gecikti zaten bi gün daha beklerim aşkı napalım
Tamam kuzum teşekkür ederimAnladım kuzum. Güzel haberlerle dönersin inşallah. Bi gün daha bekleyiver bakalım. Merakla bekliyorum ben de
Annemlere gitmişim aşko haftasonu yedim içtim yattım napayımCano kıslıkları çıkarttımsen
Bende kararsız kaldım ve yapmadım kuzum ama 2 gündür eşime keçiboynuzuna başladım pekmezini de alacağız marka araştırıyorum hangisi iyidir diyeKuzum ovü testi kullanabilirsin iyi oluyor yumurtlamayı gördüğün için, keçiboynuzu da iyi oluyor evet erkeklere bende özünü yedirdim eşime ama soğan suyu hakkında pek bilgim yok canım birşey diyemeyeceğimAma ben o tarz kürleri yapmaktan biraz çekiniyorum ters etki ederse diye her vücutta farklı etkisi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?