Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ne güzel yapmışsınız kuzum bizde eşimle bugün bağ evine gittik oradaydık giremedim hiç Ben hiç reçel yapmadım desem ama internette vardır aşko güzel tarifler
bebeğim bence yarın bir bakalım sökülecek mi sökülmeyecek mi ona göre hareket ederiz doktora gidersin kuzum sen şimdi sakince bekle bakalım devamı gelecek mi

Kız ne haberi dur heyecan yaptım güzel haberler ver hadi

R Random3 kızz ne haberi verceksn bize merak ederim bak
Bugün eniştenize zarf attım. Bu ay da olmazsa tepem atacak yine denicem aşılama dedim. O da olabilir aslında dedi, şimdiki doktorumuza çok güveniyor çünkü. Bi konuş istersen fiyat al dedi. Ama mikroçipli aşılama denicem bu sefer. Spermde sıkıntı var bizim biraz. Pek bi heyecanlandım yarın arayıp doktorumdan bilgi alıcam. Tüp bebek tedavisini beklersek daha çok beklicez biliyorsunuz. O yüzden ben bu gelişmeye çok sevindim kociş beyim bu aralar çok cömert hahaha Mucizemmm16 partalina_ bitliKedi Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 M Mavimiresl ve bütün aşkoşlar

Bende kararsız kaldım ve yapmadım kuzum ama 2 gündür eşime keçiboynuzuna başladım pekmezini de alacağız marka araştırıyorum hangisi iyidir diye
Pekmezi bilmiyorum ama özünü tavsiye ederim kuzum hünnap marka keçiboynuzu özü var biz onu kullanıyoruz tavsiye ederim

Yaaa bu çok güzel haber inşallah gerek kalmaz tabiki

Ayyy kuzum hadi hayırlısı inşallah İnşallah güzel şeyler söyler doktorunuz hakkınızda hayırlısı olsun kuzum çok sevindim Maşallah enişte beye helal olsun

Yaaa bu çok güzel haber inşallah gerek kalmaz tabiki
Yani, inşallah diyelim
Ayyy kuzum hadi hayırlısı inşallah İnşallah güzel şeyler söyler doktorunuz hakkınızda hayırlısı olsun kuzum çok sevindim Maşallah enişte beye helal olsun
Doktorum ne dicek yaa ben mikroçipli aşılama istiyorum dicem parasıyla değil mi arkadaş regl olduğumda kaçıncı gün geleyim dicem bi de fiyat sorucam. Artık eniştenin de canına tak etti be kuzum, sahilde böyle bebekli aileleri görünce içi gidiyor.

Cok doğru yoldasın enişteeğğ böyle devamke hadi güzel olan olsun inşallah bebeğim cok sevindim

Aşkım aradım da kapalıydı iki kez aradım hemde neyse yarın muhakkak ararım bebeğim

Bu ay bende öyle oldum canım normalde yoğun olurdum ve 5gin sürerdi az oldum ve 3günde bitti.sonrası leke bile gelmedi acaba geç döllenmemi ya da üstüne görmemi oldu diye cuma test verdim düşük çıktı.mevsimlerden herhalde

Asko bence ikna olmuşken sen bu işi hallet guzel bi haber

Ayy ayni ben gibi olmussun kuzu yaa

Nassin aşko? şükür iyiyim ben bugün çok yogundum pek giremedim
Kolay gelsin sana ben yaparımda severimde ayva reçelini,istersen bizim tariflerden link atayim sana ama Azerice

Nasılsın aşko? nasıl geçti yolculuk? şükür ben iyiyim dinleniyorum
Yarın sabahdan yine yollardayim

Aşkitom giremedim iki gündür artık burdayım inşallah bugün itibari ile regl bitti ekşınlar başlasın bakalım sen nasılsın napıyorsun
Hafta sonu öyle oluyor kocişler, çocuklar evde yoğunluktan pek giremiyoruz
Oh size iyi ekşnlar
Benim daha adetim bitmedi

Hayır erimez bebeğim hatta azcık sert kalabiliyor
Aa gerçektenmi teşekkür ederim kuzum
Ay iyi gelmiştir sizede güzel haftasonu olmuş

Aaa ciddimisin çok sevindim yaaa nasıl güzel haber bu eşinin desteklemesine olumlu bakmasına ayrı bi sevindm doktorla konusunca haber ver mutlaka

Ya yaptır bu ay yaptır da bari bırlıkte olalımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…