- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.621
Aynen canim testlerine beni etiketlemeyi unutma amaBekle bakalım koyulaşır inşallah
Yaaa ne güzel yapmışsınız kuzum bizde eşimle bugün bağ evine gittik oradaydık giremedim hiçAşkolaaaar napıyosunuuuzz bugün kocişimle arkdşlarla bahçeye falan gittik hiç bakamadım anca eve geldik şimdide bi duş getirdiklerimi topla yıka derken geç olur dedim bi yazayım size banyodan sonrada gelem cevapları okurum
Bu arada ayva topladık bahçeden ayva reçeli yapan varmı ilk defa yapcam bilen varsa üstüme bi tarif fırlatsın
@My_Moonlight06Lale95 @melek076 @mucizeOldu Mucizemmm16 partalina_ Demgey3 M Mavimiresl @Veziir @000umutlu000 iyilikperisi92 R Random3 bitliKedi @Annabelle1 vee şuam nickleri aklıma gelmeyenler alınmayın valla hayırlayamıyorum
bebeğim bence yarın bir bakalım sökülecek mi sökülmeyecek mi ona göre hareket ederiz doktora gidersin kuzum sen şimdi sakince bekle bakalım devamı gelecek miSelam kızlar..
Lekenmelerim vardı yarım saat önce kanamaya dönüşmeye başladı ama çok taze değil eski yeni arası gibi bir renk çok gelmiyor pedi doldurmuyor henüz .. adet oluyorum sanırım ama kafam hala çok karışık.. göğüs uçlarım daha da hassaslaşti nefes alırken bile hissediyoum onları kipir kıpır.. dokununca aciyor zaten, daha önce hiç bir zaman böyle bir belirttim olmamıştı göğüsleri alakalı cooook nadir hafif böyle bir hassasiyet olurdu ama okadar hafifki mıncık mıncık yapsam acimazdo şimdi değince aciyor noluyor yaaa bana ..
Üstüne mi goruyommm yoksa yada kimyasal filan mı oluyor ağrım yok gerçi parça parça da gelmiyor... Anlamadım göğüs uçlarım kafamı karıştırdı bide ateş basti beni
Mucizemmm16 partalina_ R Random3 Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 @Annabelle1 M Mavimiresl @Veziir @Ginnys @000umutlu000 R raainbow
Hoş geldin bebeğim Klasik pazar aşko buralar sessiz oluyor pazar günleriKızlar naber döndüm ben eve neler yaptınız ben yokken@Mucizemmm16 @000umutlu000 R raainbow Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl @Veziir partalina_
Kız ne haberi dur heyecan yaptım güzel haberler ver hadi
Bugün eniştenize zarf attım. Bu ay da olmazsa tepem atacak yine denicem aşılama dedim. O da olabilir aslında dedi, şimdiki doktorumuza çok güveniyor çünkü. Bi konuş istersen fiyat al dedi. Ama mikroçipli aşılama denicem bu sefer. Spermde sıkıntı var bizim biraz. Pek bi heyecanlandım
Pekmezi bilmiyorum ama özünü tavsiye ederim kuzum hünnap marka keçiboynuzu özü var biz onu kullanıyoruz tavsiye ederimBende kararsız kaldım ve yapmadım kuzum ama 2 gündür eşime keçiboynuzuna başladım pekmezini de alacağız marka araştırıyorum hangisi iyidir diye
Yaaa bu çok güzel haberBugün eniştenize zarf attım. Bu ay da olmazsa tepem atacak yine denicem aşılama dedim. O da olabilir aslında dedi, şimdiki doktorumuza çok güveniyor çünkü. Bi konuş istersen fiyat al dedi. Ama mikroçipli aşılama denicem bu sefer. Spermde sıkıntı var bizim biraz. Pek bi heyecanlandımyarın arayıp doktorumdan bilgi alıcam. Tüp bebek tedavisini beklersek daha çok beklicez biliyorsunuz. O yüzden ben bu gelişmeye çok sevindim kociş beyim bu aralar çok cömert hahaha Mucizemmm16 partalina_ bitliKedi Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 M Mavimiresl ve bütün aşkoşlar
Ayyy kuzum hadi hayırlısı inşallahBugün eniştenize zarf attım. Bu ay da olmazsa tepem atacak yine denicem aşılama dedim. O da olabilir aslında dedi, şimdiki doktorumuza çok güveniyor çünkü. Bi konuş istersen fiyat al dedi. Ama mikroçipli aşılama denicem bu sefer. Spermde sıkıntı var bizim biraz. Pek bi heyecanlandımyarın arayıp doktorumdan bilgi alıcam. Tüp bebek tedavisini beklersek daha çok beklicez biliyorsunuz. O yüzden ben bu gelişmeye çok sevindim kociş beyim bu aralar çok cömert hahaha Mucizemmm16 partalina_ bitliKedi Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 M Mavimiresl ve bütün aşkoşlar
Yani, inşallah diyelimYaaa bu çok güzel haberinşallah gerek kalmaz tabiki
Doktorum ne dicek yaa ben mikroçipli aşılama istiyorum dicem parasıyla değil mi arkadaşAyyy kuzum hadi hayırlısı inşallahİnşallah güzel şeyler söyler doktorunuz hakkınızda hayırlısı olsun kuzum çok sevindim Maşallah enişte beye helal olsun
Cok doğru yoldasın enişteeğğ böyle devamkeBugün eniştenize zarf attım. Bu ay da olmazsa tepem atacak yine denicem aşılama dedim. O da olabilir aslında dedi, şimdiki doktorumuza çok güveniyor çünkü. Bi konuş istersen fiyat al dedi. Ama mikroçipli aşılama denicem bu sefer. Spermde sıkıntı var bizim biraz. Pek bi heyecanlandımyarın arayıp doktorumdan bilgi alıcam. Tüp bebek tedavisini beklersek daha çok beklicez biliyorsunuz. O yüzden ben bu gelişmeye çok sevindim kociş beyim bu aralar çok cömert hahaha Mucizemmm16 partalina_ bitliKedi Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 M Mavimiresl ve bütün aşkoşlar
Aşkım aradım da kapalıydı iki kez aradım hemde neyse yarın muhakkak ararım bebeğimKız gece gece arama teyzeni acelemiz yok
Ay hadi güzel haberlerle dön
Oohh ne kadar keyifli bigünçekirdeklerimi tamam aşko attm hafızaya aşko şeftali eriyor ya buda erir gidermi bilemedm niye unutuyosn ya yaptıgını
Bat günümhayırlı saglıklı gebeliktir inşallah rabbim gönlüne düşer herkese nasip etsin duanıza muhtacım
Bu ay bende öyle oldum canım normalde yoğun olurdum ve 5gin sürerdi az oldum ve 3günde bitti.sonrası leke bile gelmedi acaba geç döllenmemi ya da üstüne görmemi oldu diye cuma test verdim düşük çıktı.mevsimlerden herhaldeMucizemmm16 Demgey3 bitliKedi @Annabelle1 @000umutlu000 @Safiye19 ve diger kızlar Lale95
Kizlar benim adetim afedersiniz ikinci gun kirmiziya dönük ve az yogunlukta. Bugun 4. Gün son 2 gün ise cok az kahverengi seklinde geliyor ped bile koymadim peçete ile idare ettim. Ped bana alerji yapiyor yani bugun bitti bitecek gibi. Ben normalde cok yoğun adet olan biriyim. Ben bu sekilde adeti dogum kontrol kullanirken olurdum geneldeİnsallah hormon degerlerim bozulmamistir bu ay aşılama var emeklerimiz boşuna gitsin istemem
Asko bence ikna olmuşken sen bu işi hallet guzel bi haberBugün eniştenize zarf attım. Bu ay da olmazsa tepem atacak yine denicem aşılama dedim. O da olabilir aslında dedi, şimdiki doktorumuza çok güveniyor çünkü. Bi konuş istersen fiyat al dedi. Ama mikroçipli aşılama denicem bu sefer. Spermde sıkıntı var bizim biraz. Pek bi heyecanlandımyarın arayıp doktorumdan bilgi alıcam. Tüp bebek tedavisini beklersek daha çok beklicez biliyorsunuz. O yüzden ben bu gelişmeye çok sevindim kociş beyim bu aralar çok cömert hahaha Mucizemmm16 partalina_ bitliKedi Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 M Mavimiresl ve bütün aşkoşlar
Ayy ayni ben gibi olmussun kuzu yaaBu ay bende öyle oldum canım normalde yoğun olurdum ve 5gin sürerdi az oldum ve 3günde bitti.sonrası leke bile gelmedi acaba geç döllenmemi ya da üstüne görmemi oldu diye cuma test verdim düşük çıktı.mevsimlerden herhalde
Nassin aşko? şükür iyiyim ben bugün çok yogundum pek giremedimAşkolaaaar napıyosunuuuzz bugün kocişimle arkdşlarla bahçeye falan gittik hiç bakamadım anca eve geldik şimdide bi duş getirdiklerimi topla yıka derken geç olur dedim bi yazayım size banyodan sonrada gelem cevapları okurum
Bu arada ayva topladık bahçeden ayva reçeli yapan varmı ilk defa yapcam bilen varsa üstüme bi tarif fırlatsın
@My_Moonlight06Lale95 @melek076 @mucizeOldu Mucizemmm16 partalina_ Demgey3 M Mavimiresl @Veziir @000umutlu000 iyilikperisi92 R Random3 bitliKedi @Annabelle1 vee şuam nickleri aklıma gelmeyenler alınmayın valla hayırlayamıyorum
Nasılsın aşko? nasıl geçti yolculuk? şükür ben iyiyim dinleniyorumKızlar naber döndüm ben eve neler yaptınız ben yokken@Mucizemmm16 @000umutlu000 R raainbow Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl @Veziir partalina_
Hafta sonu öyle oluyor kocişler, çocuklar evde yoğunluktan pek giremiyoruzAşkitom giremedim iki gündür artık burdayım inşallah bugün itibari ile regl bitti ekşınlar başlasın bakalım sen nasılsın napıyorsun
Evet yaa bu ay daha çok sevdim ben bu adamıCok doğru yoldasın enişteeğğ böyle devamkehadi güzel olan olsun inşallah bebeğim cok sevindim
Kaçırır mıyım aşkoooo?Asko bence ikna olmuşken sen bu işi hallet guzel bi haber
Aa gerçektenmi teşekkür ederim kuzumHayır erimez bebeğim hatta azcık sert kalabiliyor
Ay iyi gelmiştir sizedeYaaa ne güzel yapmışsınız kuzum bizde eşimle bugün bağ evine gittik oradaydık giremedim hiçBen hiç reçel yapmadım desem ama internette vardır aşko güzel tarifler
bebeğim bence yarın bir bakalım sökülecek mi sökülmeyecek mi ona göre hareket ederiz doktora gidersin kuzum sen şimdi sakince bekle bakalım devamı gelecek mi
Aaa ciddimisin çok sevindim yaaa nasıl güzel haber buBugün eniştenize zarf attım. Bu ay da olmazsa tepem atacak yine denicem aşılama dedim. O da olabilir aslında dedi, şimdiki doktorumuza çok güveniyor çünkü. Bi konuş istersen fiyat al dedi. Ama mikroçipli aşılama denicem bu sefer. Spermde sıkıntı var bizim biraz. Pek bi heyecanlandımyarın arayıp doktorumdan bilgi alıcam. Tüp bebek tedavisini beklersek daha çok beklicez biliyorsunuz. O yüzden ben bu gelişmeye çok sevindim kociş beyim bu aralar çok cömert hahaha Mucizemmm16 partalina_ bitliKedi Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 M Mavimiresl ve bütün aşkoşlar
Ya yaptır bu ay yaptır da bari bırlıkte olalımmmmmmmBugün eniştenize zarf attım. Bu ay da olmazsa tepem atacak yine denicem aşılama dedim. O da olabilir aslında dedi, şimdiki doktorumuza çok güveniyor çünkü. Bi konuş istersen fiyat al dedi. Ama mikroçipli aşılama denicem bu sefer. Spermde sıkıntı var bizim biraz. Pek bi heyecanlandımyarın arayıp doktorumdan bilgi alıcam. Tüp bebek tedavisini beklersek daha çok beklicez biliyorsunuz. O yüzden ben bu gelişmeye çok sevindim kociş beyim bu aralar çok cömert hahaha Mucizemmm16 partalina_ bitliKedi Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 M Mavimiresl ve bütün aşkoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?