Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım aradım da kapalıydı iki kez aradım hemde neyse yarın muhakkak ararım bebeğim
Kız arama sağol aşkoomm bakarım internetten ben
Nassin aşko? şükür iyiyim ben bugün çok yogundum pek giremedim
Kolay gelsin sana ben yaparımda severimde ayva reçelini,istersen bizim tariflerden link atayim sana ama Azerice
Ay yorulmuşm temiz hava çarpmış beni pazar yoğunlugu oluyor gerçekten ya
Ay sen beceriklisin maşallah ya aşko ben kimi zaman türkçe tarifleri karıştırıyorum azericeyi hiç beceremem yinede çook sağol

Ayyy çok sevindim aşko bak güzel kararlar güzel yollar hayırlı kapılar açılıyor yeterki insanı hiç seçeneksiz, çaresiz bırakmasın Allah umut hep var

Evde patlamaya hazir bomba gibi dolasiyorum
O kadar sinirliyimki herseye sinirleniyorum. Ozelliklede cocuklara sarıyorum. Bazen sabrimin sonlarindayim sanirim. Yelek giy terlisin dedigim halde yelek giymedi benim kız ve her arabadan inerken uyardigim halde havalr soguk arabadan inerken ustunuzu alın diyorum arabadan indik yarı yolda bi dikkat ederimki bu havada yelek giymemis hirka giymemis Sinirlerim gerildi arabada uzakta kaldı don dedim ne yapayim soyluyorum uyariyorum dinlemiyosun ve şuan üşüyor hasta olacak ne yapim İlac verdim zaten antibiyotik vermisti doktor onuda icmek istemedi icmedi dahada hastalanirsan gideriz yarın 12 tane igne yazdirirz dedim.
Oğlan ise ayrı bi tavirlarda biyere gidecez utanmasa bizi dovecek bi afralar tafralar kendi kendine sinirler 30 kiloluk cocuk siniri poposuna sığmıyor. Her aksam 4 sefer suratima top atıyor uyariyorum rutin dinlemiyo biraz once elektrikler kesildi gözüme 5 sefer uyardigim halde tlfnun flasini tuttu. Yani bazen anlayamiyorum cok fazla tolerans tanımamak mi gerekiyor cocuklara

Ayy bu adetler bende gün saydım aslında dün banyo yaptım ama hemen peşine İnat eder gibi damla damla beni delirtti inşallah en kısa zamanda biter seninki de kuşum sende başlarsın yarın da ovüye başlıyorum

Ayy okurken ben yoruldum ve sen yeniden cocuk mu istiyorsun

Ayy okurken ben yoruldum ve sen yeniden cocuk mu istiyorsun
Canim alış sende seninkileri okurken de biz yorulurz. Evet hatta ikiz olursa daha mutlu olurum bu arada yorulmadan cocuk büyümüyor. Cocuk büyütmek igneyle kuyu kazmak gibidir. Kocalardan da yakınıyoruz arada ozaman onlarida bosayalim

Aşko senin kızı giyinmek konusunda al benim kıza vur aha da aynı cıplak geziyo beni delirtiyo atlet yok bişey yok kalbini kırmak istemiyorum ama bu gidişle kırcam oda zatürre oldu kaç kez iğne yedi ne çorap ne atlet giymiyo incecik geziyo cıldırıyorum artık kaç tane iğne Kortizol antibiyotik yedi bana mısın demiyo ya

Ay sen hala bide cocukmu istiyosun hahahahaha

Demekki yanliz degilim biz söyledikçe inatla yapiyolar iste o yuzden biraktim hasta olursa igne olcan dedim

Herkesin hayatına kimse karışamaz püü sesli güldüm
Cocuk buyutmeyi sanirim kolay saniyolar. İnanki hamileligim o kadar zor geciyorki bu zorluklar unutulmasa inanki ne hamile kalinir ne cocuk buyutulur. Ama sevgileri herseye yetiyor canlarim benim iyikide doğurmuşuz kuşumuza sağlık
Yinede doguralim

Doğru diyorsun canım Allah hayırlı evlat versin ebeveyn olmak kolay değildir tabi inşallah bizde yaşarız o güzel duygulari. Eşlerimizle de geçim kolaylığı versin inşallah

Doğru diyorsun canım Allah hayırlı evlat versin ebeveyn olmak kolay değildir tabi inşallah bizde yaşarız o güzel duygulari. Eşlerimizle de geçim kolaylığı versin inşallah
Aminnn. Allah herkese hayirli evlat versin. Yuzlerine baktiginda butun yorgunlugun gidiyor. Arada bir de kuma karı gibi kavgalari oluyo işte inatlasmalari

Ya harika bi haber aşko bu. Çip kaliteli spermi kolundan tutup yumurtaya götürüyordu galiba oyalanmamış olursunuz direkt yolu bulsun valla dolanıp durmasınlar içeride inşallah gerek kalmasın kuzu ama bi seçeceğiniz daha var şimdi çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…