- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.641
Kız arama sağol aşkoomm bakarım internetten benAşkım aradım da kapalıydı iki kez aradım hemde neyse yarın muhakkak ararım bebeğim
Ay yorulmuşm temiz hava çarpmış beniNassin aşko? şükür iyiyim ben bugün çok yogundum pek giremedim
Kolay gelsin sana ben yaparımda severimde ayva reçelini,istersen bizim tariflerden link atayim sana ama Azerice
Hoşgeldin aşkoKızlar naber döndüm ben eve neler yaptınız ben yokken@Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Demgey3 @Random3 @iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir @partalina_
Ayyy çok sevindim aşkoBugün eniştenize zarf attım. Bu ay da olmazsa tepem atacak yine denicem aşılama dedim. O da olabilir aslında dedi, şimdiki doktorumuza çok güveniyor çünkü. Bi konuş istersen fiyat al dedi. Ama mikroçipli aşılama denicem bu sefer. Spermde sıkıntı var bizim biraz. Pek bi heyecanlandımyarın arayıp doktorumdan bilgi alıcam. Tüp bebek tedavisini beklersek daha çok beklicez biliyorsunuz. O yüzden ben bu gelişmeye çok sevindim kociş beyim bu aralar çok cömert hahaha Mucizemmm16 @partalina_ @bitliKedi @Lale95 @Demgey3 @iyilikperisi92 M Mavimiresl ve bütün aşkoşlar
Aynen beslemeye başlıyorum hayırlara vesile olsun inşallah aşkım sen naptın kız ayy yoktum epeydirVitamine boğ kocanı aşkısı
Kaynatıyosan daha iyi bebeğim bence pekmezide tıkıver ağzına hergün
Tamam aşkım ozaman bende ondan sipariş edeyim de gelsin daha pratik olur ya öylePekmezi bilmiyorum ama özünü tavsiye ederim kuzum hünnap marka keçiboynuzu özü var biz onu kullanıyoruz tavsiye ederim
Ayy bu adetler bende gün saydım aslında dün banyo yaptım ama hemen peşine İnat eder gibi damla damla beni delirtti inşallah en kısa zamanda biter seninki de kuşum sende başlarsın yarın da ovüye başlıyorumNasılsın aşko? nasıl geçti yolculuk? şükür ben iyiyim dinleniyorum
Yarın sabahdan yine yollardayim
Hafta sonu öyle oluyor kocişler, çocuklar evde yoğunluktan pek giremiyoruz
Oh size iyi ekşnlar
Benim daha adetim bitmedi
Ayy okurken ben yoruldum ve sen yeniden cocuk mu istiyorsunEvde patlamaya hazir bomba gibi dolasiyorum
O kadar sinirliyimki herseye sinirleniyorum. Ozelliklede cocuklara sarıyorum. Bazen sabrimin sonlarindayim sanirim. Yelek giy terlisin dedigim halde yelek giymedi benim kız ve her arabadan inerken uyardigim halde havalr soguk arabadan inerken ustunuzu alın diyorum arabadan indik yarı yolda bi dikkat ederimki bu havada yelek giymemis hirka giymemisSinirlerim gerildi arabada uzakta kaldı don dedim ne yapayim soyluyorum uyariyorum dinlemiyosun ve şuan üşüyor hasta olacak ne yapim İlac verdim zaten antibiyotik vermisti doktor onuda icmek istemedi icmedi dahada hastalanirsan gideriz yarın 12 tane igne yazdirirz dedim.
Oğlan ise ayrı bi tavirlarda biyere gidecez utanmasa bizi dovecek bi afralar tafralar kendi kendine sinirler 30 kiloluk cocuk siniri poposuna sığmıyor. Her aksam 4 sefer suratima top atıyor uyariyorum rutin dinlemiyo biraz once elektrikler kesildi gözüme 5 sefer uyardigim halde tlfnun flasini tuttu. Yani bazen anlayamiyorum cok fazla tolerans tanımamak mi gerekiyor cocuklara
Canim alış sende seninkileri okurken de biz yorulurz. Evet hatta ikiz olursa daha mutlu olurumAyy okurken ben yoruldum ve sen yeniden cocuk mu istiyorsun
Aşko senin kızı giyinmek konusunda al benim kıza vur aha da aynı cıplak geziyo beni delirtiyo atlet yok bişey yok kalbini kırmak istemiyorum ama bu gidişle kırcam oda zatürre oldu kaç kez iğne yedi ne çorap ne atlet giymiyo incecik geziyo cıldırıyorum artık kaç tane iğne Kortizol antibiyotik yedi bana mısın demiyo yaEvde patlamaya hazir bomba gibi dolasiyorum
O kadar sinirliyimki herseye sinirleniyorum. Ozelliklede cocuklara sarıyorum. Bazen sabrimin sonlarindayim sanirim. Yelek giy terlisin dedigim halde yelek giymedi benim kız ve her arabadan inerken uyardigim halde havalr soguk arabadan inerken ustunuzu alın diyorum arabadan indik yarı yolda bi dikkat ederimki bu havada yelek giymemis hirka giymemisSinirlerim gerildi arabada uzakta kaldı don dedim ne yapayim soyluyorum uyariyorum dinlemiyosun ve şuan üşüyor hasta olacak ne yapim İlac verdim zaten antibiyotik vermisti doktor onuda icmek istemedi icmedi dahada hastalanirsan gideriz yarın 12 tane igne yazdirirz dedim.
Oğlan ise ayrı bi tavirlarda biyere gidecez utanmasa bizi dovecek bi afralar tafralar kendi kendine sinirler 30 kiloluk cocuk siniri poposuna sığmıyor. Her aksam 4 sefer suratima top atıyor uyariyorum rutin dinlemiyo biraz once elektrikler kesildi gözüme 5 sefer uyardigim halde tlfnun flasini tuttu. Yani bazen anlayamiyorum cok fazla tolerans tanımamak mi gerekiyor cocuklara
Ay sen hala bide cocukmu istiyosunAşko senin kızı giyinmek konusunda al benim kıza vur aha da aynı cıplak geziyo beni delirtiyo atlet yok bişey yok kalbini kırmak istemiyorum ama bu gidişle kırcam oda zatürre oldu kaç kez iğne yedi ne çorap ne atlet giymiyo incecik geziyo cıldırıyorum artık kaç tane iğne Kortizol antibiyotik yedi bana mısın demiyo ya
Herkesin hayatına kimse karışamazAy sen hala bide cocukmu istiyosunhahahahaha
Demekki yanliz degilim biz söyledikçe inatla yapiyolarAşko senin kızı giyinmek konusunda al benim kıza vur aha da aynı cıplak geziyo beni delirtiyo atlet yok bişey yok kalbini kırmak istemiyorum ama bu gidişle kırcam oda zatürre oldu kaç kez iğne yedi ne çorap ne atlet giymiyo incecik geziyo cıldırıyorum artık kaç tane iğne Kortizol antibiyotik yedi bana mısın demiyo ya
Cocuk buyutmeyi sanirim kolay saniyolar. İnanki hamileligim o kadar zor geciyorki bu zorluklar unutulmasa inanki ne hamile kalinir ne cocuk buyutulur. Ama sevgileri herseye yetiyor canlarim benimHerkesin hayatına kimse karışamazpüü sesli güldüm
Doğru diyorsun canım Allah hayırlı evlat versin ebeveyn olmak kolay değildir tabi inşallah bizde yaşarız o güzel duygulari. Eşlerimizle de geçim kolaylığı versin inşallahCanim alış sende seninkileri okurken de biz yorulurz. Evet hatta ikiz olursa daha mutlu olurumbu arada yorulmadan cocuk büyümüyor. Cocuk büyütmek igneyle kuyu kazmak gibidir. Kocalardan da yakınıyoruz arada ozaman onlarida bosayalim
Bunu bana miydi cevapHerkesin hayatına kimse karışamazpüü sesli güldüm
Aminnn. Allah herkese hayirli evlat versin. Yuzlerine baktiginda butun yorgunlugun gidiyor. Arada bir de kuma karı gibi kavgalari oluyo işteDoğru diyorsun canım Allah hayırlı evlat versin ebeveyn olmak kolay değildir tabi inşallah bizde yaşarız o güzel duygulari. Eşlerimizle de geçim kolaylığı versin inşallah
Ya harika bi haber aşko bu. Çip kaliteli spermi kolundan tutup yumurtaya götürüyordu galibaBugün eniştenize zarf attım. Bu ay da olmazsa tepem atacak yine denicem aşılama dedim. O da olabilir aslında dedi, şimdiki doktorumuza çok güveniyor çünkü. Bi konuş istersen fiyat al dedi. Ama mikroçipli aşılama denicem bu sefer. Spermde sıkıntı var bizim biraz. Pek bi heyecanlandımyarın arayıp doktorumdan bilgi alıcam. Tüp bebek tedavisini beklersek daha çok beklicez biliyorsunuz. O yüzden ben bu gelişmeye çok sevindim kociş beyim bu aralar çok cömert hahaha Mucizemmm16 @partalina_ @bitliKedi @Lale95 @Demgey3 @iyilikperisi92 M Mavimiresl ve bütün aşkoşlar
BanaaBunu bana miydi cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?