Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R Random3 basari orani cok yuksekmis cipli asilamada bende bugun öğrendim kız bilmiyodum kii

Aaa ciddimisin çok sevindim yaaa nasıl güzel haber bu eşinin desteklemesine olumlu bakmasına ayrı bi sevindm doktorla konusunca haber ver mutlaka
Evet kuzum ben de pek bi sevindim, rahatladım yani biraz , vermem miii hemen yazıcam konuşunca
Ya yaptır bu ay yaptır da bari bırlıkte olalımmmmmmm
Ahh bebeğim zamanı geçmiş olmasa durur muydum seni bi anneler grubuna yollayalım, ben arkadan yetişirim sana
Ayyy çok sevindim aşko bak güzel kararlar güzel yollar hayırlı kapılar açılıyor yeterki insanı hiç seçeneksiz, çaresiz bırakmasın Allah umut hep var
Evet gerçekten aklımdan bile geçiremediğim şeyler oluyor aslında çünkü maddi olarak bizi sıkıntıya sokar diye açmıyordum bile böyle konular biliyorsunuz. Ama kendiliğinden gelişiyor valla eşim artık çok istiyor sabrı tükendi tabii onun etkisi. Allah hepimizin yolunu, şansını açık etsin aşko, hep gülsün yüzümüz

Aydinlatin beni askolar. Madem cipli mipli seyler vardi bana niye demediniz bende ondan yaptirirdimmm yaziklar olsuuun yaziklar olsuuun benimki cipsiz olcak yaziklar olsunnn hep sizin yuzunuze R Random3

Hoş geldin bebeğim Klasik pazar aşko buralar sessiz oluyor pazar günleri herkes kocişi ile vakit geçiriyor büyük ihtimal sen ne yaptın nasıl geçti
Aşko iyi geçmez mi anne yemekleri. Evin sıcaklığı. Çok şükür iyilerdi onlar da. Moral bulup geldim kocişin yanına

Evet aynen bize de seçici olanından lazım yoksa serseri kurşunlar denk geliyor bize hep evet kuzum ya olmasa da insanın bi içi rahatlıyor bi seçenek daha olunca
R Random3 basari orani cok yuksekmis cipli asilamada bende bugun öğrendim kız bilmiyodum kii
Evet kuzum özellikle spermde sıkıntı varsa baya iyi oluyormuş çipli. Bakalım doktor ne dicek yarın. Haber vericem

Aşko iyi geçmez mi anne yemekleri. Evin sıcaklığı. Çok şükür iyilerdi onlar da. Moral bulup geldim kocişin yanına
Anne yemegi diyince hep aklima babam geliyor. Annemin yemekleri baskada babamınki bambaska annem duymasin ac birakir valla beni gittigimde

Tabi ki aşko eşlerimizde artık bizim kadar istekli sabırsızlaştılar bizden her ay müjdeli haber bekliyorlar çaktırmıyorlar ama onlarda bu bekleyişin içindeler daha sessiz sakin belli etmeden ama onlarında içinde ne umutlar oluyor her ay Allah sevindirici haberler bebişli günler versin

Aydinlatin beni askolar. Madem cipli mipli seyler vardi bana niye demediniz bende ondan yaptirirdimmm yaziklar olsuuun yaziklar olsuuun benimki cipsiz olcak yaziklar olsunnn hep sizin yuzunuze R Random3
Aşkımcım sperm ileri hareketinde sıkıntı yoksa normal öneriyorlar. Ben de zaten ilk aşılamayı normal yaptırmıştım. Bana da doktor bu seçeneği sunmamıştı.

Anne yemegi diyince hep aklima babam geliyor. Annemin yemekleri baskada babamınki bambaska annem duymasin ac birakir valla beni gittigimde
Benim babiş de çok mutfağa düşkün. Ama annem tabi asıl patronEmekli olunca mutfakta aşkları tazelendi bizimkilerin. Sürekli yemek yapıyorlar birlikte

Evet onların kodlamaları farklı kuzum, bizim gibi ifade edemiyorlar işte. Olsun tek bi cümleleri bile yetiyor işte arada böyle bu adamlardan baba olur be kuzum Allah yüzümüzü güldürsün

Yaaaaa çok güldüm aşko Allah seni de güldürsün çipsiz olmaz üzülme o yöntemin adı çipi bebeğe takmıyorlar aşko

Evet onların kodlamaları farklı kuzum, bizim gibi ifade edemiyorlar işte. Olsun tek bi cümleleri bile yetiyor işte arada böyle bu adamlardan baba olur be kuzum Allah yüzümüzü güldürsün
Evet canım çok güzel baba olacaklar Allah’ın izniyle inşallah aşko

Kuzum senin senin aşılama ne zaman olacak ki? Aşılama günü sperme uygulanan bir işlem geç kalmış sayılmazsın belki de..
Asko asilama tarihim belli degil yumurtam erken gelisiyor ama suan ilac carsamba persembe igne cuma kontrol olarak konustuk. Ama ben arastirma hastanesinde yaptircm doktorum orda. Sanmiyorum o uygulamanin orda oldugunu. Ama tutmazsa arastirma yapicam en yakin nereler yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…