Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam kuzum teşekkür ederim sen ne zaman sonuclarını göstericeksin
Kuzum valla dosyaya koydular sonuçları. Tüm tetkikleri evrakları topluyorlar. Kimse bi yorum yapmadı daha. Sağlık ocağından bi yazı istediler aile hekiminden. Onu alıcaz smear sonucu çıkacak sonra heyete gidecekmiş dosyamız. Bakalım ne kadar sürecek bilmiyorum. Üniversite olunca vip ilgi olmuyor ne derlerse yapıyoruz şimdilik

Ayy aşkım biraz geç bir cevap olcak ama keçiboynuzu özünü hünnap kullandım ben almıştık daha önce eşime verdim kendimde yemiştim ama tabi eşim düzenli yemedi onu akşamdan akşama ben yedirdim soğan suyu içinde hiç yapmadım aşkım ya bilemiyorum ki o yüzden bişey diyemiyorum ama herkese yaramıyo diye biliyorum sadece

Aman aşkım hiç bi hastanede vip hizmet yok özel hariç rapor cıkartcaklar heyette demekki bebeğim inşallah kolaylıkla hallolur da artık bebiş olayına geçersiniz

Kuzum burda olsan coktan muayne olmustun ne ne degildir anlamistk ama muayne kan tahlili falan bilmeden ne denirki. İnsallah devami gelmez yuzumuzu güldür bu ay bizim ihtiyacmz var

Kızlar sizce ben 27 yazanda yumurtlamışmıyım yoksa daha var mı

Eklentiler

• 68A22683-67D0-4E70-B318-FAC19BE65472.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 42
Soğandan vazgeçtim bebeğim bende güvenmedim ya keçiboynuzundan devam hünnap mo iyidir onu nu alayım ya pekmez var özü ayrı ben suan suda kaynatıyorum ama sabah evden çıkmadan pekmez de içse fena olmaz

Soğandan vazgeçtim bebeğim bende güvenmedim ya keçiboynuzundan devam hünnap mo iyidir onu nu alayım ya pekmez var özü ayrı ben suan suda kaynatıyorum ama sabah evden çıkmadan pekmez de içse fena olmaz
Vitamine boğ kocanı aşkısı
Kaynatıyosan daha iyi bebeğim bence pekmezide tıkıver ağzına hergün

Yok beybisi etmezsin dur teyzemi arayıp sorcam simdi
Kız gece gece arama teyzeni acelemiz yok
İns cano bakalım yumoslar ne durum da görcez
Ay hadi güzel haberlerle dön
Oohh ne kadar keyifli bigün çekirdeklerimi tamam aşko attm hafızaya aşko şeftali eriyor ya buda erir gidermi bilemedm niye unutuyosn ya yaptıgını

Hayır erimez bebeğim hatta azcık sert kalabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…