- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.601
Doktorunuz mu dedi böyle birşeyi?Hiç sormadım yasak dediler tama dedim sorgulamadım bile o kadar yani vardır bir sebep
Kız ne haberi dur heyecan yaptım güzel haberler ver hadiEvine hoşgeldinklasik aile pazarı işte size haberler vericem müsait olunca
Aşkitom giremedim iki gündür artık burdayım inşallah bugün itibari ile regl bitti ekşınlar başlasın bakalım sen nasılsın napıyorsunKiiizlar nerdesiniiiizzzz?
@Demgey3 @My_Moonlight06 R raainbow @Cgh @Veziir @bitliKediannabelica M Mavimiresl @000umutlu000 miraclebeyb B balbadem1 ve diğer aşkitolar
Yap tabi aşko. Bitsin regl gelsin yumoşlarTv bakiyorum asko birazdan dusa gircm enistenin gonlunu yapcam bu gece
Kuzum valla dosyaya koydular sonuçları. Tüm tetkikleri evrakları topluyorlar. Kimse bi yorum yapmadı daha. Sağlık ocağından bi yazı istediler aile hekiminden. Onu alıcaz smear sonucu çıkacak sonra heyete gidecekmiş dosyamız. Bakalım ne kadar sürecek bilmiyorum. Üniversite olunca vip ilgi olmuyor ne derlerse yapıyoruz şimdilikTamam kuzum teşekkür ederimsen ne zaman sonuclarını göstericeksin
Ayy aşkım biraz geç bir cevap olcak ama keçiboynuzu özünü hünnap kullandım ben almıştık daha önce eşime verdim kendimde yemiştim ama tabi eşim düzenli yemedi onu akşamdan akşama ben yedirdimkızlar selam epeydir yoktum aklıma birşey takıldı sizlerden de fikir almak istedim benim regl bitti bitecek bende ovü başlıcam ama aynı zamanda soğan kürü de yapayım diyorum yumurtlama görene kadar bildiğim bir test yok ama belki bi işe yarar diye :) eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiricem onunda herhangi bir şeyi varmı bilmiyorum bizim daha erken olduğu için bu tahlil işlerine pek girmedik açıkçası ama sperm hareketliliği ve sayısı artsın diye keçiboynuzu iyi derler ya zarar gelmez diye ona da onu başlıcam ama kafama takılıyor acaba bir sorun olur mu bunları yapmamın bilemedim iyi yapayım derken kötü olsun da istememiyilikperisi92 @000umutlu000 @Demgey3 Mucizemmm16 R Random3 @fnd_50 annabelica @Lale95 @mucizeOldu ve diğer kızçeler
Letuyuda iceyim aklima getirmiskenYap tabi aşko. Bitsin regl gelsin yumoşlar
EvetDoktorunuz mu dedi böyle birşeyi?
Aman aşkım hiç bi hastanede vip hizmet yok özel hariçKuzum valla dosyaya koydular sonuçları. Tüm tetkikleri evrakları topluyorlar. Kimse bi yorum yapmadı daha. Sağlık ocağından bi yazı istediler aile hekiminden. Onu alıcaz smear sonucu çıkacak sonra heyete gidecekmiş dosyamız. Bakalım ne kadar sürecek bilmiyorum. Üniversite olunca vip ilgi olmuyor ne derlerse yapıyoruz şimdilik
Kuzum burda olsan coktan muayne olmustun ne ne degildir anlamistk ama muayne kan tahlili falan bilmeden ne denirki. İnsallah devami gelmez yuzumuzu güldür bu ay bizim ihtiyacmz varSelam kızlar..
Lekenmelerim vardı yarım saat önce kanamaya dönüşmeye başladı ama çok taze değil eski yeni arası gibi bir renk çok gelmiyor pedi doldurmuyor henüz .. adet oluyorum sanırım ama kafam hala çok karışık.. göğüs uçlarım daha da hassaslaşti nefes alırken bile hissediyoum onları kipir kıpır.. dokununca aciyor zaten, daha önce hiç bir zaman böyle bir belirttim olmamıştı göğüsleri alakalı cooook nadir hafif böyle bir hassasiyet olurdu ama okadar hafifki mıncık mıncık yapsam acimazdo şimdi değince aciyor noluyor yaaa bana ..
Üstüne mi goruyommm yoksa yada kimyasal filan mı oluyor ağrım yok gerçi parça parça da gelmiyor... Anlamadım göğüs uçlarım kafamı karıştırdı bide ateş basti beni
Mucizemmm16 @partalina_ R Random3 @Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 @Demgey3 annabelica M Mavimiresl @Veziir Ginnys @000umutlu000 R raainbow
Soğandan vazgeçtim bebeğim bende güvenmedim ya keçiboynuzundan devamAyy aşkım biraz geç bir cevap olcak ama keçiboynuzu özünü hünnap kullandım ben almıştık daha önce eşime verdim kendimde yemiştim ama tabi eşim düzenli yemedi onu akşamdan akşama ben yedirdimsoğan suyu içinde hiç yapmadım aşkım ya bilemiyorum ki o yüzden bişey diyemiyorum ama herkese yaramıyo diye biliyorum sadece
Vitamine boğ kocanı aşkısıSoğandan vazgeçtim bebeğim bende güvenmedim ya keçiboynuzundan devamhünnap mo iyidir onu nu alayım ya pekmez var özü ayrı ben suan suda kaynatıyorum ama sabah evden çıkmadan pekmez de içse fena olmaz
Aynen öyleHayırlısı kuzumm ya, herşeye hazırım
Rabbim en iyisini bilir
Bizim İstanbul soğuk yA çıkarttım ben ekim bitti zaten sizin sıcaksa biraz daha bekle canoAnnemlere gitmişim aşko haftasonu yedim içtim yattım napayımBi de o iş vardı dimi yaa. Aman neyse izmirde daha baya beklicez gibi duruyor kışlıklar için
Bekle bakalım koyulaşır inşallahEvet canim pazartesi günü yumurtlamadim.ben. silik ya normal zamandan farklı değil
Kız gece gece arama teyzeni acelemiz yokYok beybisi etmezsin dur teyzemi arayıp sorcam simdi
Ay hadi güzel haberlerle dönİns cano bakalım yumoslar ne durum da görcez
Oohh ne kadar keyifli bigünBiz de sahildeydik, geldik bi film açtık geriliyoruzaşkısı ben geçen yıl yaptım ama hatırlamıyorum sadece bolca çekirdeğinden at içine kaynarken çünkü rengini de kıvamını da çekirdekleri veriyor. Bişey yok zaten ya su koy şeker koy kaynat işte
Ayy anne bu özlenmezmiAynen aşko annemlere gitmiştim memlekete bugün de döndüm yeni geldim daha eve. Çok iyi geldi nasıl özlemişim
Hayır erimez bebeğim hatta azcık sert kalabiliyorKız gece gece arama teyzeni acelemiz yok
Ay hadi güzel haberlerle dön
Oohh ne kadar keyifli bigünçekirdeklerimi tamam aşko attm hafızaya aşko şeftali eriyor ya buda erir gidermi bilemedm niye unutuyosn ya yaptıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?