Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alla alla neden öyle oldu acaba mutlaka git tabi

Hayırlı haberlerle gel kuzucum inşallah bu sefer sağlıcakla olur

Spermlerde sıkıntı yoksa hiç gerek yok.. hepsini yumurtalarının dibine kadar götürüp koyuyorlar zaten

Günaydınnnn teyzeleri bugün bat günüm ilk dakikası ve ilk 10 dakika içindeki hali
Yeni hafta yeni ay yeni umutlar Olsun musmutlu bi hafta ,ay Olması dileğimle

Eklentiler

• 5EC7C5B8-C9AA-4E5B-877C-E5ADD6E36418.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 3A76353C-CED3-403B-8008-7F4E9876AFE1.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 38
Ayyy inşallah sökülmesin e test yapmayı denedin mi aşko

Hayırlı haberlerle gel kuzucum inşallah bu sefer sağlıcakla olur
Ay az önce konuştum doktorla. Bu vesileyle diğer kızlar da görmüş olsun. Muayene 500, laboratuvarda sperm hazırlama 1500, aşılama 2500 TL. Totalde 4500 TL ve eşim yorum bile yapmadı çünkü 3000e kadar ikna olmuştu o. Sanırım yaptıramicaz ama en azından yumurta gelişsin diye femaraya başlarım belki sonraki adette. Kısmet bakalım nolacak

Kızlar size bir sorum olucak öncelikle belirtiyim ailemden ayrı bir şehire gelin geldim eşimin ailesiyle 10dklık mesafede oturuyoruz ve kv ile öyle çok bir problemim yok kötü biri değildir yani ama heralde ilk gelini olduğum için her şeye fazla meraklı. Sorum şu olucak bebeğimin ilk kontrolüne ben tek gitmiştim ve kalp atışını da dinletti doktor ama heyecandan videoya falan çekmeyi akıl edemedim eşim dinleyemedi. Şimdi 1 ay geçti yarın tekrar kontrolüm var eşimle gidicez ilk defa ve az önce kv aramış ''bende geliyim mi kontrole'' demiş. Ben eşime ''beraber gideceğimiz ilk kontrol bu o yüzden ikimiz gitmeliyiz bence istiyosa bir sonraki kontrole gelsin'' dedim. Yani ben genelde ilklere çok önem veririm ve önceki bebeğimizi kalp atışı bile duymadan kaybettiğimiz için bu daha da önemli gibi geliyor bana ama sizce istiyosa sonrakine gelir diyerek yanlış mı yaptım?

Eger araniz iyise ve iyi biriyse ilkte gidip kalp atisini duymussun zaten ve sadece kayinvalidense 1 kisiden bisey olmaz emir vererek konusmadiysa ve sadece rica ettiyse gelsin bence hem sevincinizi beraber yasarsiniz beraber gorursunuz ve o duyguyu birdaha kayinvaliden de unutmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…