- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.701
Alla alla neden öyle oldu acaba mutlaka git tabiOlur mu kuzum niye bakayım kusura.. amin İnshaAllah
Amiiiiiin canım İnshaAllah hayırlısı ise olsun tabiki
Kuzucuklarimmm sökülme yok lekenme yoğun ama bir pedi doldurmadi .. daha çok sildikçe gelen bir şey koyu kahve bazen kırmızı karışık ama tap taze kan gelmiyor.. hayırlısı bakalım doktordan randevu alıcam bu hafta doktora mutlaka gidicem İnshaAllah..
Günaydın kk nın en güzel en minnoş anne adayları
Günaydın kızlaaarrrr nasılız bugünGunaydin kizlar
Gece ben ekşındaydım ahhahjahahhahahhaAnaaa ben şok saatlerdir kimse yazmamışmeydan bana kaldı beni çok şaşırttınız valla hepiniz ekşına mı gittiniz yaa heyyy
Hayırlı haberlerle gel kuzucum inşallah bu sefer sağlıcakla olurBugün eniştenize zarf attım. Bu ay da olmazsa tepem atacak yine denicem aşılama dedim. O da olabilir aslında dedi, şimdiki doktorumuza çok güveniyor çünkü. Bi konuş istersen fiyat al dedi. Ama mikroçipli aşılama denicem bu sefer. Spermde sıkıntı var bizim biraz. Pek bi heyecanlandımyarın arayıp doktorumdan bilgi alıcam. Tüp bebek tedavisini beklersek daha çok beklicez biliyorsunuz. O yüzden ben bu gelişmeye çok sevindim kociş beyim bu aralar çok cömert hahaha Mucizemmm16 partalina_ bitliKedi @Lale95 @Demgey3 iyilikperisi92 M Mavimiresl ve bütün aşkoşlar
Spermlerde sıkıntı yoksa hiç gerek yok.. hepsini yumurtalarının dibine kadar götürüp koyuyorlar zatenAsko asilama tarihim belli degil yumurtam erken gelisiyor ama suan ilac carsamba persembe igne cuma kontrol olarak konustuk. Ama ben arastirma hastanesinde yaptircm doktorum orda. Sanmiyorum o uygulamanin orda oldugunu. Ama tutmazsa arastirma yapicam en yakin nereler yapiyor
Hahahah yakaladımGece ben ekşındaydım ahhahjahahhahahha
Ayyy inşallah sökülmesinOlur mu kuzum niye bakayım kusura.. amin İnshaAllah
Amiiiiiin canım İnshaAllah hayırlısı ise olsun tabiki
Kuzucuklarimmm sökülme yok lekenme yoğun ama bir pedi doldurmadi .. daha çok sildikçe gelen bir şey koyu kahve bazen kırmızı karışık ama tap taze kan gelmiyor.. hayırlısı bakalım doktordan randevu alıcam bu hafta doktora mutlaka gidicem İnshaAllah..
Ayyyy yaaa o gölgenen bu koyuluğa Maşallah duygulandımGünaydınnnn teyzeleri bugün bat günüm ilk dakikası ve ilk 10 dakika içindeki hali
Yeni hafta yeni ay yeni umutlar Olsun musmutlu bi hafta ,ay Olması dileğimle
Ay az önce konuştum doktorla. Bu vesileyle diğer kızlar da görmüş olsun. Muayene 500, laboratuvarda sperm hazırlama 1500, aşılama 2500 TL. Totalde 4500 TL ve eşim yorum bile yapmadı çünkü 3000e kadar ikna olmuştu o. Sanırım yaptıramicaz ama en azından yumurta gelişsin diye femaraya başlarım belki sonraki adette. Kısmet bakalım nolacakHayırlı haberlerle gel kuzucum inşallah bu sefer sağlıcakla olur
Ben regl
Kv deye kahvaltıya geldim askoGünaydın kızlaaarrrr nasılız bugün
Woawww superSpermlerde sıkıntı yoksa hiç gerek yok.. hepsini yumurtalarının dibine kadar götürüp koyuyorlar zaten
Çok güzel bir görüntü buGünaydınnnn teyzeleri bugün bat günüm ilk dakikası ve ilk 10 dakika içindeki hali
Maşallah rabbim sağ salim versin kucağınaGünaydınnnn teyzeleri bugün bat günüm ilk dakikası ve ilk 10 dakika içindeki hali
Eger araniz iyise ve iyi biriyse ilkte gidip kalp atisini duymussun zaten ve sadece kayinvalidense 1 kisiden bisey olmaz emir vererek konusmadiysa ve sadece rica ettiyse gelsin bence hem sevincinizi beraber yasarsiniz beraber gorursunuz ve o duyguyu birdaha kayinvaliden de unutmaz :)Kızlar size bir sorum olucak öncelikle belirtiyim ailemden ayrı bir şehire gelin geldim eşimin ailesiyle 10dklık mesafede oturuyoruz ve kv ile öyle çok bir problemim yok kötü biri değildir yani ama heralde ilk gelini olduğum için her şeye fazla meraklı. Sorum şu olucak bebeğimin ilk kontrolüne ben tek gitmiştim ve kalp atışını da dinletti doktor ama heyecandan videoya falan çekmeyi akıl edemedim eşim dinleyemedi. Şimdi 1 ay geçti yarın tekrar kontrolüm var eşimle gidicez ilk defa ve az önce kv aramış ''bende geliyim mi kontrole'' demiş. Ben eşime ''beraber gideceğimiz ilk kontrol bu o yüzden ikimiz gitmeliyiz bence istiyosa bir sonraki kontrole gelsin'' dedim. Yani ben genelde ilklere çok önem veririm ve önceki bebeğimizi kalp atışı bile duymadan kaybettiğimiz için bu daha da önemli gibi geliyor bana ama sizce istiyosa sonrakine gelir diyerek yanlış mı yaptım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?