- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.681
Behlul kacarBihterimi
Çok haklısın aşko doktoruna git aynen böyle söyleKız biliyorummmmolsun sonucta kuşada cipli sperm koyacaklardi cipsiz olacak simdi benimki yazik degilmi
Sonum psikiyatri kliniği olsunÇok haklısın aşko doktoruna git aynen böyle söyle
Kuzum ne durumdasın devamı geldimi kesildimi inşallah tutunmadır dur bakalımSelam kızlar..
Lekenmelerim vardı yarım saat önce kanamaya dönüşmeye başladı ama çok taze değil eski yeni arası gibi bir renk çok gelmiyor pedi doldurmuyor henüz .. adet oluyorum sanırım ama kafam hala çok karışık.. göğüs uçlarım daha da hassaslaşti nefes alırken bile hissediyoum onları kipir kıpır.. dokununca aciyor zaten, daha önce hiç bir zaman böyle bir belirttim olmamıştı göğüsleri alakalı cooook nadir hafif böyle bir hassasiyet olurdu ama okadar hafifki mıncık mıncık yapsam acimazdo şimdi değince aciyor noluyor yaaa bana ..
Üstüne mi goruyommm yoksa yada kimyasal filan mı oluyor ağrım yok gerçi parça parça da gelmiyor... Anlamadım göğüs uçlarım kafamı karıştırdı bide ateş basti beni
Mucizemmm16 @partalina_ @Random3 @Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 @Demgey3 @Annabelle1 M Mavimiresl @Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @raainbow
Gittiğinde yalnız kalmayacağını göreceksin aşko bizde orda olacağızSonum psikiyatri kliniği olsun
Püüü kaçmasaydı keşkeBehlul kacar
Aşkom cok haklı yalnız değilsin M Mavimiresl aşkısıGittiğinde yalnız kalmayacağını göreceksin aşko bizde orda olacağız
Tek deli kendisi sanıyor aşko kk da aklını kaçırmamış var mı
Yanımda koca var. Gülmemeliyim gülmemeliyim puhashahahsTek deli kendisi sanıyor aşko kk da aklını kaçırmamış var mı
AhahahhaaYanımda koca var. Gülmemeliyim gülmemeliyim puhashahahs
Kocam geldi gülmemem lazım gülmemem lazımYanımda koca var. Gülmemeliyim gülmemeliyim puhashahahs
Canımm burdayım girmemiştim bakıyordum buralara
Ayyy minnak ben buralardayım diyor kendini belli ediyorCanımm burdayım girmemiştim bakıyordum buralaraşükürler olsun her şey yolunda sadece ara ara bulantılarım oluyor sen nasılsın
O zaman devamkeeeeAyyy minnak ben buralardayım diyor kendini belli ediyoriyiyim aşko çok şükür adet bitsin diye bekliyorum
Olsun canım benim Kasım bana bebiş getirecekO zaman devamkeeeeBitsin canım mümkün Olsun da kendisini 10 ay sonra gelsin kasım da bebişin seninle Olsun
ElbetttteeeeOlsun canım benim Kasım bana bebiş getirecek
Olur mu kuzum niye bakayım kusura.. amin İnshaAllahAşkım inşallah sökülmezsinsimdi ne durumdasın peki geç gördüm biraz kusura bakma bebeğim
Kuzu naptınn son durum ne
Amiiiiiin canım İnshaAllah hayırlısı ise olsun tabikiKuzum burda olsan coktan muayne olmustun ne ne degildir anlamistk ama muayne kan tahlili falan bilmeden ne denirki. İnsallah devami gelmez yuzumuzu güldür bu ay bizim ihtiyacmz var
bebeğim bence yarın bir bakalım sökülecek mi sökülmeyecek mi ona göre hareket ederiz doktora gidersin kuzum sen şimdi sakince bekle bakalım devamı gelecek mi
Kuzum ne durumdasın devamı geldimi kesildimi inşallah tutunmadır dur bakalım
Ne güzel söyledin ama ben sizi de bırakmam valllaEvet kuzum ben de pek bi sevindim, rahatladım yani biraz ,vermem miii hemen yazıcam konuşunca
Ahh bebeğim zamanı geçmiş olmasa durur muydumseni bi anneler grubuna yollayalım, ben arkadan yetişirim sana
Evet gerçekten aklımdan bile geçiremediğim şeyler oluyor aslında çünkü maddi olarak bizi sıkıntıya sokar diye açmıyordum bile böyle konular biliyorsunuz. Ama kendiliğinden gelişiyor valla eşim artık çok istiyor sabrı tükendi tabii onun etkisi. Allah hepimizin yolunu, şansını açık etsin aşko, hep gülsün yüzümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?