Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk torun mu canım belki heveslenmistir kv den. Sen gayet doğal birşey istemişsin bunda alınacak ve ya kötü olman bir durum yok bence. Saygı duymalı.

Ya ben duydum ama eşim hiç duymamıştı ilk seferi onla başbaşa dinlemek istedim açıkcası o yüzden öyle düşündüm
İlk torun mu canım belki heveslenmistir kv den. Sen gayet doğal birşey istemişsin bunda alınacak ve ya kötü olman bir durum yok bence. Saygı duymalı.
Evet ilk torun onu da anlamaya çalışıyorum ama her şeye fazla meraklılar bize misafir geldiğinde bile onlarda gelmek istiyor falan.

Yani anlayacağınız onu üzmek istemiyorum ama bazı konularda da bize saygı duysun istiyorum ama abartıyor muyum acaba

O zaman bas basa gidin, aynen digerine gelsin eşin duymadiysa kalp atisini o esnadada video ceker kayinvalidene gonderirsin :))

Kuzu keske yaptirabilsen. Bu fiyati bana normal asilamaya vermişti doktor mayis ayinda. Buraya göre orasi daha iyi fiyati

Canim kontrole gidip ordan cikip esinle aktivite yapacaksan sadece eşinle git.
Ama eger ordan yemege gezmeye falan gecmeyiz eve geliriz dersen kv den merak etmis demekki ve doktorun sknti yapmiycaksa 2 kisinin içeri girmesini kv denide al git..
Eger sadece esinle gitmek istiyosan doktor 3. Kişiyi kabul etmiyo de

Benim doktorumun tayini çıkmış zaten ilk defa farklı bir doktora gidicem ve doktor yanıma başka birilerini kabul eder mi bilemiyorum. Aktivite olarak da eğer sağlıklıysa hatıra olsun diye bebeğe bir şey alırız diye düşünmüştük o yüzden de tek gitmek istiyorum aslında. En iyisi bir sonraki kontrole kv ile gitmek

Bizde hep kontrole gittigimizde eşimle alisverise yada yemege falan cikardik. Aktivite olurdu bize bebegide gorunce mutlu oluyoduk. Bencede zaten islerinde varmis kontrol sonrasi aynen öyle yap. Bidakinede kv de ile gidersin yani merak etmiste onuda anlayamadim kendine gezme ariyo heralde

Bilmiyorum artık Çok art niyet gütmemeye çalışıyorum da işte yakın oturunca böyle oluyor

Bilmiyorum artık Çok art niyet gütmemeye çalışıyorum da işte yakın oturunca böyle oluyor
Bizimkide zorla kahvaltiya cagirdi beni bugun
O yaş grubu bide tek gelinsin ya senle yakin olmak istiyordur bende art niyet aramadim ama gezeleride oluyo ondan da gelmek istemistir

Teşekkür ederim canım Aminnn sen nasılsın nasıl gidiyor

amin canım sen test yapacak mısın yada Lh testin hala koyu mu
Bulantılardan ayılıp bayılmam hariç güzel gidiyor sanırım, yarın öğrenicez bakalım sağlıklı mı değil mi
Bizimkide zorla kahvaltiya cagirdi beni bugun
O yaş grubu bide tek gelinsin ya senle yakin olmak istiyordur bende art niyet aramadim ama gezeleride oluyo ondan da gelmek istemistir
Çağırsalar bir dert çağırmasalar bir dert bizim için İnşallah bir an önce 2. Gelin gelir diye dua ediyorum ama ters tepme ihtimali de var neticede bana kötü yansıyabilir yeni gelinin gelmesi

Kuma kuma gemisi yürürmüşte elti elti gemisi yürümezmiş derler bence sen hayirlisini iste bosver simdilik eltiyi

Kızlar selam
Benim cuma günü sonucum 554 çıkmıştı bu sabah yeniledim 1950 çıktı. Bugün adetimin 2. Günü olacaktı normalde acaba ikiz mi diyorum var mı böyle deneyimi olan

Benimde ilk hamileliğim çok rahattı hiç hiseeetmedim şimdi ara ara bende oluyor bulantı umarım geçer sağlıklıdır inşallah

Ayy aşkım inşallah güzel haberlerle dön hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…