- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.721
İlk torun mu canım belki heveslenmistir kv den. Sen gayet doğal birşey istemişsin bunda alınacak ve ya kötü olman bir durum yok bence. Saygı duymalı.Kızlar size bir sorum olucak öncelikle belirtiyim ailemden ayrı bir şehire gelin geldim eşimin ailesiyle 10dklık mesafede oturuyoruz ve kv ile öyle çok bir problemim yok kötü biri değildir yani ama heralde ilk gelini olduğum için her şeye fazla meraklı. Sorum şu olucak bebeğimin ilk kontrolüne ben tek gitmiştim ve kalp atışını da dinletti doktor ama heyecandan videoya falan çekmeyi akıl edemedim eşim dinleyemedi. Şimdi 1 ay geçti yarın tekrar kontrolüm var eşimle gidicez ilk defa ve az önce kv aramış ''bende geliyim mi kontrole'' demiş. Ben eşime ''beraber gideceğimiz ilk kontrol bu o yüzden ikimiz gitmeliyiz bence istiyosa bir sonraki kontrole gelsin'' dedim. Yani ben genelde ilklere çok önem veririm ve önceki bebeğimizi kalp atışı bile duymadan kaybettiğimiz için bu daha da önemli gibi geliyor bana ama sizce istiyosa sonrakine gelir diyerek yanlış mı yaptım?
Ya ben duydum ama eşim hiç duymamıştı ilk seferi onla başbaşa dinlemek istedim açıkcası o yüzden öyle düşündümEger araniz iyise ve iyi biriyse ilkte gidip kalp atisini duymussun zaten ve sadece kayinvalidense 1 kisiden bisey olmaz emir vererek konusmadiysa ve sadece rica ettiyse gelsin bence hem sevincinizi beraber yasarsiniz beraber gorursunuz ve o duyguyu birdaha kayinvaliden de unutmaz :)
Evet ilk torun onu da anlamaya çalışıyorum ama her şeye fazla meraklılar bize misafir geldiğinde bile onlarda gelmek istiyor falan.İlk torun mu canım belki heveslenmistir kv den. Sen gayet doğal birşey istemişsin bunda alınacak ve ya kötü olman bir durum yok bence. Saygı duymalı.
O zaman bas basa gidin, aynen digerine gelsin eşin duymadiysa kalp atisini o esnadada video ceker kayinvalidene gonderirsin :))Ya ben duydum ama eşim hiç duymamıştı ilk seferi onla başbaşa dinlemek istedim açıkcası o yüzden öyle düşündüm
Evet ilk torun onu da anlamaya çalışıyorum ama her şeye fazla meraklılar bize misafir geldiğinde bile onlarda gelmek istiyor falan.
Yani anlayacağınız onu üzmek istemiyorum ama bazı konularda da bize saygı duysun istiyorum ama abartıyor muyum acaba
Kuzu keske yaptirabilsen. Bu fiyati bana normal asilamaya vermişti doktor mayis ayinda. Buraya göre orasi daha iyi fiyatiAy az önce konuştum doktorla. Bu vesileyle diğer kızlar da görmüş olsun. Muayene 500, laboratuvarda sperm hazırlama 1500, aşılama 2500 TL. Totalde 4500 TL ve eşim yorum bile yapmadı çünkü 3000e kadar ikna olmuştu o. Sanırım yaptıramicaz ama en azından yumurta gelişsin diye femaraya başlarım belki sonraki adette. Kısmet bakalım nolacak
Canim kontrole gidip ordan cikip esinle aktivite yapacaksan sadece eşinle git.Kızlar size bir sorum olucak öncelikle belirtiyim ailemden ayrı bir şehire gelin geldim eşimin ailesiyle 10dklık mesafede oturuyoruz ve kv ile öyle çok bir problemim yok kötü biri değildir yani ama heralde ilk gelini olduğum için her şeye fazla meraklı. Sorum şu olucak bebeğimin ilk kontrolüne ben tek gitmiştim ve kalp atışını da dinletti doktor ama heyecandan videoya falan çekmeyi akıl edemedim eşim dinleyemedi. Şimdi 1 ay geçti yarın tekrar kontrolüm var eşimle gidicez ilk defa ve az önce kv aramış ''bende geliyim mi kontrole'' demiş. Ben eşime ''beraber gideceğimiz ilk kontrol bu o yüzden ikimiz gitmeliyiz bence istiyosa bir sonraki kontrole gelsin'' dedim. Yani ben genelde ilklere çok önem veririm ve önceki bebeğimizi kalp atışı bile duymadan kaybettiğimiz için bu daha da önemli gibi geliyor bana ama sizce istiyosa sonrakine gelir diyerek yanlış mı yaptım?
Benim doktorumun tayini çıkmış zaten ilk defa farklı bir doktora gidicem ve doktor yanıma başka birilerini kabul eder mi bilemiyorum. Aktivite olarak da eğer sağlıklıysa hatıra olsun diye bebeğe bir şey alırız diye düşünmüştük o yüzden de tek gitmek istiyorum aslında. En iyisi bir sonraki kontrole kv ile gitmekCanim kontrole gidip ordan cikip esinle aktivite yapacaksan sadece eşinle git.
Ama eger ordan yemege gezmeye falan gecmeyiz eve geliriz dersen kv den merak etmis demekki ve doktorun sknti yapmiycaksa 2 kisinin içeri girmesini kv denide al git..
Eger sadece esinle gitmek istiyosan doktor 3. Kişiyi kabul etmiyo de
Biraz zaman geçsin de yeniden çaktırmadan girerim kanınaKuzu keske yaptirabilsen. Bu fiyati bana normal asilamaya vermişti doktor mayis ayinda. Buraya göre orasi daha iyi fiyati
Bizde hep kontrole gittigimizde eşimle alisverise yada yemege falan cikardik. Aktivite olurdu bize bebegide gorunce mutlu oluyoduk. Bencede zaten islerinde varmis kontrol sonrasi aynen öyle yap. Bidakinede kv de ile gidersin yani merak etmiste onuda anlayamadim kendine gezme ariyo heraldeBenim doktorumun tayini çıkmış zaten ilk defa farklı bir doktora gidicem ve doktor yanıma başka birilerini kabul eder mi bilemiyorum. Aktivite olarak da eğer sağlıklıysa hatıra olsun diye bebeğe bir şey alırız diye düşünmüştük o yüzden de tek gitmek istiyorum aslında. En iyisi bir sonraki kontrole kv ile gitmek
Eminim sen kandirirsin enişteyiBiraz zaman geçsin de yeniden çaktırmadan girerim kanına
Bilmiyorum artıkBizde hep kontrole gittigimizde eşimle alisverise yada yemege falan cikardik. Aktivite olurdu bize bebegide gorunce mutlu oluyoduk. Bencede zaten islerinde varmis kontrol sonrasi aynen öyle yap. Bidakinede kv de ile gidersin yani merak etmiste onuda anlayamadim kendine gezme ariyo heralde
Teşekkür ederim canımÇok güzel bir görüntü busağlıkla devam etsin inşallah
amin canımMaşallah rabbim sağ salim versin kucağına
Bizimkide zorla kahvaltiya cagirdi beni bugunBilmiyorum artıkÇok art niyet gütmemeye çalışıyorum da işte yakın oturunca böyle oluyor
Bulantılardan ayılıp bayılmam hariç güzel gidiyor sanırım, yarın öğrenicez bakalım sağlıklı mı değil miTeşekkür ederim canımAminnn sen nasılsın nasıl gidiyor
amin canımsen test yapacak mısın yada Lh testin hala koyu mu
Çağırsalar bir dert çağırmasalar bir dert bizim içinBizimkide zorla kahvaltiya cagirdi beni bugun
O yaş grubu bide tek gelinsin ya senle yakin olmak istiyordur bende art niyet aramadim ama gezeleride oluyo ondan da gelmek istemistir
Kuma kuma gemisi yürürmüşte elti elti gemisi yürümezmiş derlerBulantılardan ayılıp bayılmam hariç güzel gidiyor sanırım, yarın öğrenicez bakalım sağlıklı mı değil mi
Çağırsalar bir dert çağırmasalar bir dert bizim içinİnşallah bir an önce 2. Gelin gelir diye dua ediyorum ama ters tepme ihtimali de var neticede bana kötü yansıyabilir yeni gelinin gelmesi
Benimde ilk hamileliğim çok rahattı hiç hiseeetmedim şimdi ara ara bende oluyor bulantı umarım geçerBulantılardan ayılıp bayılmam hariç güzel gidiyor sanırım, yarın öğrenicez bakalım sağlıklı mı değil mi
Çağırsalar bir dert çağırmasalar bir dert bizim içinİnşallah bir an önce 2. Gelin gelir diye dua ediyorum ama ters tepme ihtimali de var neticede bana kötü yansıyabilir yeni gelinin gelmesi
Sanmıyorum çünkü benim 911 di 2 gün sonra 2000 küsürdü ama tektiKızlar selam
Benim cuma günü sonucum 554 çıkmıştı bu sabah yeniledim 1950 çıktı. Bugün adetimin 2. Günü olacaktı normalde acaba ikiz mi diyorum var mı böyle deneyimi olan
Ayy aşkım inşallah güzel haberlerle dön hastanedenOlur mu kuzum niye bakayım kusura.. amin İnshaAllah
Amiiiiiin canım İnshaAllah hayırlısı ise olsun tabiki
Kuzucuklarimmm sökülme yok lekenme yoğun ama bir pedi doldurmadi .. daha çok sildikçe gelen bir şey koyu kahve bazen kırmızı karışık ama tap taze kan gelmiyor.. hayırlısı bakalım doktordan randevu alıcam bu hafta doktora mutlaka gidicem İnshaAllah..
Maşallah bebeğimGünaydınnnn teyzeleri bugün bat günüm ilk dakikası ve ilk 10 dakika içindeki hali
Yeni hafta yeni ay yeni umutlar Olsun musmutlu bi hafta ,ay Olması dileğimle
Asla yokTek deli kendisi sanıyor aşko kk da aklını kaçırmamış var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?