- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.741
Amin aşkımEvet yaa bu ay daha çok sevdim ben bu adamıamin bebeğim hepimiz için en güzeli olsun ,
Kaçırır mıyım aşkoooo?
Beni tedirgin eden günüme göre değerin yüksek çıkması. Sizin sonucunuz adetinizden kaç gün sonraydıSanmıyorum çünkü benim 911 di 2 gün sonra 2000 küsürdü ama tekti
Hosgeldin minnosum nerelerdeydin gel biseyler yiyip kahve yapcam kendime yetişUzun bir aradan sonra yine buralardayım aşkoların geldim
Naptınız bakalım nasılsınız görmeyeli
My_Moonlight06 Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M mucizeOldu diğer etiketlemediğim arkadaşlarım
Hoşgeldin aşko biz iyiyiz sen nasılsınUzun bir aradan sonra yine buralardayım aşkoların geldim
My_Moonlight06 Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M mucizeOldu diğer etiketlemediğim arkadaşlarım
Hoşgeldin bebeğim iyiyiz cok şükür sen nasılsın beybisiUzun bir aradan sonra yine buralardayım aşkoların geldim
Asla yokzaten akıllısı gelsede biz delirtiriz aşko
Bağışıklık kazandı artık kanmıyorEminim sen kandirirsin enişteyi
Aşkolar regli is comingakıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya M Mavimiresl R Random3 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R raainbow My_Moonlight06 miraclebeyb partalina_ bitliKedi Lale95 Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring
Hoşgeldin tatlımUzun bir aradan sonra yine buralardayım aşkoların geldim
Evet şu an tek derdim bebiş zaten her şeyin hayırlısıKuma kuma gemisi yürürmüşte elti elti gemisi yürümezmiş derlerbence sen hayirlisini iste bosver simdilik eltiyi
Amin inşallah hepimizinki sağlıklıdırBenimde ilk hamileliğim çok rahattı hiç hiseeetmedim şimdi ara ara bende oluyor bulantı umarım geçersağlıklıdır inşallah
Akıntı kesilmesiyle reglin ne alakası var aşko yaa gelmeyecek işte niye zorla çağırıyosunAşkolar regli is comingakıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya M Mavimiresl R Random3 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R raainbow My_Moonlight06 miraclebeyb partalina_ bitliKedi Lale95 Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring
Cünkü genelde öyle olur aşkım bendeAkıntı kesilmesiyle reglin ne alakası var aşko yaa gelmeyecek işte niye zorla çağırıyosunbebek gelecek bebek
Hoşgeldin canım iyiyizUzun bir aradan sonra yine buralardayım aşkoların geldim
Yumurtlaman bitti anlamına geliyor aşko akıntı sürekli olmaz yumurtlama döneminde olurAşkolar regli is comingakıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya M Mavimiresl R Random3 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R raainbow My_Moonlight06 miraclebeyb partalina_ bitliKedi Lale95 Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring
Keşke burayaAşkolar regli is comingakıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya M Mavimiresl R Random3 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R raainbow My_Moonlight06 miraclebeyb partalina_ bitliKedi Lale95 Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring
Vurma aşkı vurmaağğKeşke burayaemojiside koysalar senle _Umutlu_Pozitif_ böyle hemen negatif cümle kurduğunuzda tek emojiyle düşüncemi ifade etsem
Bende hala doğru düzgün akıntı yok ona ne diyeceksin ben hasta olmadan bi kaç gün önce akıntı içinde kırmızı iplik gördüğümde AA yerleşme mi diyordum ama anladım ki regl belirtisiama bazılarında yerleşme oluyordu
Hele bi dur daha yumurtlamadasın neden hemen kötüyü çağırıyorsun ki
Değerlendirdik geçti aşko umarım goldürYumurtlaman bitti anlamına geliyor aşko akıntı sürekli olmaz yumurtlama döneminde olur
Olabilir ama dillendirmesen keşkeVurma aşkı vurmaağğ
Aşkım benim genel de öyle olur cünkü ne kızıyosun kianneeeğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?