Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
annabelica aşkom

Hoşgeldin tatlım arayı fazla açma lütfen. Biz iyiyiz bıraktığın yerde cebelleşiyoruz kuzum. Ben bu ay yumurtlamayacağım gibi görünüyor, zaten ilaçsız gelişmiyor pek. Uzun aradan sonra tekrar tedaviye başlamak istiyorum ve mikoçipli aşılama deneyeyim hazır ilaç kullanmışkrn diyorum ama eşim fiyatları duyunca içine kapandı ve bi daha konuşmadı

Kuma kuma gemisi yürürmüşte elti elti gemisi yürümezmiş derler bence sen hayirlisini iste bosver simdilik eltiyi
Evet şu an tek derdim bebiş zaten her şeyin hayırlısı
Benimde ilk hamileliğim çok rahattı hiç hiseeetmedim şimdi ara ara bende oluyor bulantı umarım geçer sağlıklıdır inşallah
Amin inşallah hepimizinki sağlıklıdır

Akıntı kesilmesiyle reglin ne alakası var aşko yaa gelmeyecek işte niye zorla çağırıyosun bebek gelecek bebek

Yumurtlaman bitti anlamına geliyor aşko akıntı sürekli olmaz yumurtlama döneminde olur

Keşke buraya emojiside koysalar senle _Umutlu_Pozitif_ böyle hemen negatif cümle kurduğunuzda tek emojiyle düşüncemi ifade etsem
Bende hala doğru düzgün akıntı yok ona ne diyeceksin ben hasta olmadan bi kaç gün önce akıntı içinde kırmızı iplik gördüğümde AA yerleşme mi diyordum ama anladım ki regl belirtisi ama bazılarında yerleşme oluyordu
Hele bi dur daha yumurtlamadasın neden hemen kötüyü çağırıyorsun ki

Vurma aşkı vurmaağğ
Aşkım benim genel de öyle olur cünkü ne kızıyosun ki anneeeğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…