Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerden çıkardın kuzummm regl geldiğini yumurtlama oldu mu sende ?

Nerden çıkardın kuzummm regl geldiğini yumurtlama oldu mu sende ?
Aşkım valla 14. Gün birşeyler oldu ama yumurtlama mı artık emin olamıyorum hem beyaz hemde şeffaf kaygan akıntı geldi 14. Gün o geceyi değerlendirdik dünden beri akıntım yoktu akşamdan beri beyaz kremsi akıntım var baya baya krem gibi laa

Aşkolar uzun süredir yoktum buralarda ekşın tatilinde olduğum için çok giremiyorum buraya ama vaktim oldukça gireceğim artık özledim sizleriiiii Neler var neler yok neler yapıyorsunuz güzel haberler var mı

Aşkolar uzun süredir yoktum buralarda ekşın tatilinde olduğum için çok giremiyorum buraya ama vaktim oldukça gireceğim artık özledim sizleriiiii Neler var neler yok neler yapıyorsunuz güzel haberler var mı
Benim regle 7 günüm kaldi. Bu ayki 1 nolu belirti idrar koku değişikliği

Oh oh iyi inshallah devam eder..

Bugün kaçıncı gün şimdi

Kuzum sen ne yaptın hastaneye gittin mi son durum ne sökülme olmadı demi
Yok kuzum daha gitmedim zaten hastane değil de özel doktorum var ona gidiyorum hep, bu hafta İnshaAllah bir gün ayarlayacağım gitmek için..

Sökülme olmadı, dün yoğun lekenme vardı taze kan da değildi, şimdi tekrar yavaşladı azaldı akıntı jel gibi içinde kahve rengi akıntı karışık geliyor.

Göğüs uçlarım da hala aynı hassaslar nefes alırken bile varlıklarını hissediyorum ciz yapıyor.. resmen birşey izlerken filan 3 kişi gibi hissediyorum ben ve meme uçlarım

Merhaba canım hoşgeldin güzel dileklerin için teşekkür ederim..

Şimdi şöyle evet ovulasyon testin de kaçırma ihtimalin var hangi marka testler kullandın?
Olabilir yani tam aynı saatler de filan yapmadıysan veya hemen oldu ve çatladı sen de çatlamaya denk gelmiş olabilir misin?

O günü degerlendirmissindir umarım ama teste devam et emin olmak açısından pozitif görürsün belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…