- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.901
Amin aşkım inşallahBu ay iyi haberlerini bekliyorum kuzum inşallah
Yok kuzum tets yapmicam artık doktora gidicem o yüzden gerek yokAyyy inşallah sökülmesine test yapmayı denedin mi aşko
Hoşgeldin canım..Uzun bir aradan sonra yine buralardayım aşkoların geldim
Naptınız bakalım nasılsınız görmeyeli
My_Moonlight06 Mucizemmm16 @Mavimiresl @raainbow _Umutlu_Pozitif_ @Random3 M mucizeOldu diğer etiketlemediğim arkadaşlarım
Nerden çıkardın kuzummm regl geldiğini yumurtlama oldu mu sende ?Aşkolar regli is comingakıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya @Mavimiresl @Random3 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @raainbow My_Moonlight06 miraclebeyb @partalina_ @bitliKedi Lale95 @Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring
Aşkım valla 14. Gün birşeyler oldu ama yumurtlama mı artık emin olamıyorumNerden çıkardın kuzummm regl geldiğini yumurtlama oldu mu sende ?
Benim regle 7 günüm kaldi. Bu ayki 1 nolu belirti idrar koku değişikliğiAşkolar uzun süredir yoktum buralardaekşın tatilinde olduğum için çok giremiyorum buraya ama vaktim oldukça gireceğim artık özledim sizleriiiii Neler var neler yok neler yapıyorsunuz güzel haberler var mı
Oh oh iyi inshallah devam eder..Aşkım valla 14. Gün birşeyler oldu ama yumurtlama mı artık emin olamıyorumhem beyaz hemde şeffaf kaygan akıntı geldi 14. Gün o geceyi değerlendirdik dünden beri akıntım yoktu akşamdan beri beyaz kremsi akıntım var baya baya krem gibi laa
Ayyy az kalmış canımBenim regle 7 günüm kaldi. Bu ayki 1 nolu belirti idrar koku değişikliği
Kuzum sen ne yaptın hastaneye gittin mi son durum ne sökülme olmadı demiOh oh iyi inshallah devam eder..
Bugün kaçıncı gün şimdi
Bekleyelim bakalımAşkı ne biliyim ya eğer doğruysa 2. Gün 14. Şeffaf akıntı geldi dün kesildi bugünde yoktu hiç işte ta ki yazana kadar
Yok kuzum daha gitmedim zaten hastane değil de özel doktorum var ona gidiyorum hep, bu hafta İnshaAllah bir gün ayarlayacağım gitmek için..Kuzum sen ne yaptın hastaneye gittin mi son durum ne sökülme olmadı demi
Merhaba canım hoşgeldin güzel dileklerin için teşekkür ederim..Güzel anneler öncelikle Allah hepinize evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Anne adayları inşallah en kısa zamanda benim de sizin de kucaklarınız bebişle dolar. Bir sorum olacak. Bugün 14. Gün ve hala yumurtlamadım. Belirti de yok zaten. Ama bundan 3-4 gün önce kasık ağrısı bel ağrısı ve pembe kahve kanla karışık akıntı geldi. Yumurtlama oldu da ovulasyonda mı göremedim yoksa yumurtlama olmadı mı gerçekten? Ne olur bir yardımcı olun kızlar kafam çorba gibi oldu.
Saat itibariyle 17. Gün bebeğimOh oh iyi inshallah devam eder..
Bugün kaçıncı gün şimdi
Aşkım ovulasyonla mı takip ediyormuş kiKızlarrr bi arkadaşımız var adetten 9-10 kadar sonra pembemsi kahverengi akıntı görmüş ama yumurtlama görmemişdestinesiaa
Bi el atıverin gari ben anlameyoooLale95 Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ kanki sanki senin duruma benziyor sende kahverengimsi leke görmüştün Ya
Tebrikler canimmm daha çok yeni isnhaAllahhh değeri daha da artar kucağına da almak nasib olsun aminnKzılar merhaba,
Ben hala regl olamadım. Bugün test verdimm ve sonuç.. Sizinle paylaşmasam olmazdı
İnshallah gebesindir o akıntılar bir belirti olabilir kuzummm.. ama test yapmak yok bekle adet gününüSaat itibariyle 17. Gün bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?