- 10 Nisan 2016
- 8.577
- 12.653
- 248
- 37
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.921
Oooo MashaAllah kuzum İnshaAllah güzel haberler alıcaz bunun sonundaKızlarrrrrrrrr muayen dem çıktım 17 mm persembe asılama oluyprummmmm hı huuuuuu
Bende de var o hisYaaaa senin hissini severim ciddi misin nasıl hislendin böyle ay inşallah olur ya
Canım sen keseyi görmeye ne zaman gidecengggggÇok iyi yapmışsınız ay ne güzelrandoma yazdığını okudum da canım bizde de öyle oldu herşeyi ben takip ettim bizde 3 gün üst üste yapacağımızda 3.yü yapacakken diyor ki hani arka arkaya ilişki olması iyi değildi ama şimdi sanki çok çabalamış gibi havalarda kusura bakma hepsi benim çabam sen bi o işe yaradın diyorum ayyy dilerim seninde Olur da eminim aynı mevzu sizde de döner alıştım mı inan aslında hala şaşkınım Değişik yani
Yok aşkım yapmıycam zaten dayanabildiğim kadar tutcam kendimiİnshallah gebesindir o akıntılar bir belirti olabilir kuzummm.. ama test yapmak yok bekle adet gününü
İnshallah güzel haber alirizzz şimdi unut unut yok annnem yoook yalaannnYok aşkım yapmıycam zaten dayanabildiğim kadar tutcam kendimibelirtiler devam ederse yaparım bata yaparım oda belli değil zaten aşkısı bat tahmin edemiyorum suanda iki ay erken oldum falan diye
Unuttum bile aşkoİnshallah güzel haber alirizzz şimdi unut unut yok annnem yoook yalaannn
Valla canım bilemiyoringggAşkım ovulasyonla mı takip ediyormuş ki
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin tutunsunKzılar merhaba,
Ben hala regl olamadım. Bugün test verdimm ve sonuç.. Sizinle paylaşmasam olmazdı
Kız daha test sonucumu söyleyemedilerCanım sen keseyi görmeye ne zaman gidecenggggg
Ohaaaa warummmm ? mall ya bunlar testi ne zaman soylicekler miş kendileriKız daha test sonucumu söyleyemediler17 sinde gel direk kalp atışını duyarsın dedi
Tatil Ya canım hallowen malummmOhaaaa warummmm ? mall ya bunlar testi ne zaman soylicekler miş kendileri
Hahaha ben doğma büyüme Berlin kızıyım yavrumTatil Ya canım hallowen malummmçarşamba söyleyecekler
Sen nerdesin kız aha bir Almancı daha buldum
Ahhh çok güzelHahaha ben doğma büyüme Berlin kızıyım yavrumama şuan Fas da yaşıyorum eşim Faslı çünkü
ÖylemiAhhh çok güzelsen burdan eş için Fas’a gitmişsin bende buraya gelim geldim
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin tutunsunmaşallah
Amin inşallahTebrikler canimmm daha çok yeni isnhaAllahhh değeri daha da artar kucağına da almak nasib olsun aminn
İns cano inssssOooo MashaAllah kuzum İnshaAllah güzel haberler alıcaz bunun sonunda
Laboquick kullanıyorum hep yine onu almıştım onunla hiç kaçırmadım yumurtlamayı ilk defa bu ay göremedim. Umarım dediğin gibi olmuştur canım değerlendirmişizdir denk gelemesek deMerhaba canım hoşgeldin güzel dileklerin için teşekkür ederim..
Şimdi şöyle evet ovulasyon testin de kaçırma ihtimalin var hangi marka testler kullandın?
Olabilir yani tam aynı saatler de filan yapmadıysan veya hemen oldu ve çatladı sen de çatlamaya denk gelmiş olabilir misin?
O günü degerlendirmissindir umarım ama teste devam et emin olmak açısından pozitif görürsün belki
Canım benim çok teşekkür ederim yardımın içinKızlarrr bi arkadaşımız var adetten 9-10 kadar sonra pembemsi kahverengi akıntı görmüş ama yumurtlama görmemişdestinesiaa
Bi el atıverin gari ben anlameyooo @Lale95Mucizemmm16
@000umutlu000 kanki sanki senin duruma benziyor sende kahverengimsi leke görmüştün Ya
Her belirti gebelik belirtisi dimi aşko
Bakabilecek güce sahipseniz neden olmasın aşkomAma ben yinede 3. yü istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?