Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiinn cok amin aşkım ayy bence gerek kalmıycak
Senin ağzını balını yiriimmm
Kimin eniştesiii buuuğğğğ bubizim eniştemiiizz yaşasın bee çok sevindim
Hahah bu benim kocaaağğmm sağol bitanem
Hahaahahahayy nasıl yaa dogururken merak etmemişmi saat kaç
Kız eskiler çatır çutur doğuruyor, hangi birini soracak da tutacak aklında onlar için böyle detaylar fifi

Çocuk iyidir maddi manevi gücün yetiyorsa niye olmasın,biz 4 kardeşiz 2kız 2erkek
Anneme neden daha çok dogurmadin diyoruz
Aynisini bende diyorum anneme 3 kardeşiz diyorum ki keske 2 tane daha dogursaydin anacigim diye cok şükür maddi gücüm var Rabbim de saglik verdiği surece bir tane daha evladim olsun istiyorum. Bazen zorluyolar bizi ama napalim

Güzel anneler öncelikle Allah hepinize evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Anne adayları inşallah en kısa zamanda benim de sizin de kucaklarınız bebişle dolar. Bir sorum olacak. Bugün 14. Gün ve hala yumurtlamadım. Belirti de yok zaten. Ama bundan 3-4 gün önce kasık ağrısı bel ağrısı ve pembe kahve kanla karışık akıntı geldi. Yumurtlama oldu da ovulasyonda mı göremedim yoksa yumurtlama olmadı mı gerçekten? Ne olur bir yardımcı olun kızlar kafam çorba gibi oldu.

Haber ver aşkısı durumunu
Tamam kuzum cok skntili degil ateşi kusmasi yok hafif usume ve halsizlik istahsizlik var karnim agriyor diyor.. bizde ekşın yaptik. Ben herseye oka herseye agliyorum yaa niye boyle oldum. Hic bisey yokken enistenize trip attim ammaaa yok öyle bi trip atma yatagi yorgani tekmeleyip arkami bi dönüşüm var görseniz hemde aglaya aglaya. Enisteniz diyoki N’oluyo be adamda anlamadi gerci bende anlamadm neye trip attiysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…