- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.861
Yaa kıyamam cok geçmiş olsun aşkımEvet oldu yarın doktora goturcem
Aşkım 16. Günüm bugünBenim öyleydi hamile kaldım
Senin ağzını balını yiriimmmAmiiinn cok amin aşkımayy bence gerek kalmıycak
Hahah bu benim kocaaağğmmKimin eniştesiii buuuğğğğ bubizim eniştemiiizzyaşasın bee çok sevindim
Kız eskiler çatır çutur doğuruyor, hangi birini soracak da tutacak aklındaHahaahahahayy nasıl yaa dogururken merak etmemişmi saat kaç
Daha iyi kuzum yarin goturcm isteKızın nasıl şimdi?ateşi varmı?
Ben cok severim oylr akıntılarıAşkolar bişey diycem krem gibi akıntım var beyaz yoğun kıvamlıne buuğğ bunu nneeeğğğ R Random3 @raainbow _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Lale95 iyilikperisi92 M Mavimiresl @Annabelle1
Aynisini bende diyorum anneme 3 kardeşiz diyorum ki keske 2 tane daha dogursaydin anacigim diyeÇocuk iyidir maddi manevi gücün yetiyorsa niye olmasın,biz 4 kardeşiz 2kız 2erkek
Anneme neden daha çok dogurmadin diyoruz
Haber ver aşkısı durumunuDaha iyi kuzum yarin goturcm iste
Ahahaha akıntı kesildi diye üzülenlerde bugünAşkolar bişey diycem krem gibi akıntım var beyaz yoğun kıvamlıne buuğğ bunu nneeeğğğ R Random3 @raainbow _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Lale95 iyilikperisi92 M Mavimiresl @Annabelle1
Hadi aşko gidelimAy kuzum inşallah normal bişeydir o kanamalarkız He Ya herşeye adet diyor sonra nerde bu bebek diyor hadi gidelim totişi bana kalsın terlikle vur Allah vur edeyim Mucizemmm16
Ayy aşkım inşallah kendimi heveslendirmek istemiyorum amaaaa bi yandan da cok heyecanlandımAhahaha akıntı kesildi diye üzülenlerde bugünayyy aşkoooo
Kuzum belli mi olur yumurtlaman nezamndı yani kaç gün geçti üstünden benim yumurtlamadan 4 gün sonra başladı ağrılarAşkım 16. Günüm bugünacaba belirti mi arıyorum farketmeden ondan mı oluyo halbuki de hiç umudum da yok yani sonuclardan sonra
İşte keşke onlar da bizim gibi düşünseBilmiyoeumki bence alınacak gücenecek birşey yok ben olsam bende sen gibi bir tepki verirsim bir sonrakine gelsede bişey olmaz bence benim içinde ilkler özeldir hep
Yok Asko gölge bile yokyine çizgi çıksaydı iyiydi
Yap yarın bı gebelik patlat buralarıHer belirti gebelik belirtisi dimi aşko
Hayırlısı diyelimYok Asko gölge bile yok
Ay ne güzel beni de boğuyor bu hava sürekli kapalı olur mu yhaaaBeni temiz hava çarptı aşko afedersin salak gibiyimsen naptn nasıl hamişlik neler oluyor hayatnda bilgilendir bizi ya
Çok erken kızYap yarın bı gebelik patlat buraları
Tamam kuzum cok skntili degil ateşi kusmasi yok hafif usume ve halsizlik istahsizlik var karnim agriyor diyor.. bizde ekşın yaptik. Ben herseye okaHaber ver aşkısı durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?