- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.881
Canim eger sumuksu kana karisik bi akintin geldiyse kasık agrın varsa yumurtlama olmustur testlerinin resmi varsa at degerlendirelim. Usg ile yumurtlama takibinde yumurtlama gördük ama testte hala net pik degildi. Yani bazen yaniltabiliyor testler. İnşallah o gunu degerlendirmissindir. Ama her ihtimale karşı yinede testlere devam et ve gun asiri degerlendirme yapGüzel anneler öncelikle Allah hepinize evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Anne adayları inşallah en kısa zamanda benim de sizin de kucaklarınız bebişle dolar. Bir sorum olacak. Bugün 14. Gün ve hala yumurtlamadım. Belirti de yok zaten. Ama bundan 3-4 gün önce kasık ağrısı bel ağrısı ve pembe kahve kanla karışık akıntı geldi. Yumurtlama oldu da ovulasyonda mı göremedim yoksa yumurtlama olmadı mı gerçekten? Ne olur bir yardımcı olun kızlar kafam çorba gibi oldu.
amin inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla büyür inşallah
29 ekim cumartesi yaptım predictor ile çıkmadıSaglikli gebelik olur inşaallahtest yapmadin mi peki?direk kan mi verdin?
Amin inşallahAaa sağlıkla artsın değerin inşallah bebişte sağlıkla büyüsün kuzum şaşırdım
Amin inşallah. Çok çok teşekkür ederim. Bir sürü sorular sordum bir sürü destek oldunuzAnaaaasağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al kuzum inşallah
Hayirli olsun kuzummm saglikla ilerlesin insallahAmin inşallah. Çok çok teşekkür ederim. Bir sürü sorular sordum bir sürü destek oldunuz
Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederimHayirli olsun kuzummm saglikla ilerlesin insallah
Puhahahhaha yaaa senin tribini yerimTamam kuzum cok skntili degil ateşi kusmasi yok hafif usume ve halsizlik istahsizlik var karnim agriyor diyor.. bizde ekşın yaptik. Ben herseye okaherseye agliyorum yaa niye boyle oldum. Hic bisey yokken enistenize trip attim ammaaa yok öyle bi trip atma yatagi yorgani tekmeleyip arkami bi dönüşüm var görseniz hemde aglaya aglaya. Enisteniz diyoki N’oluyo be adamda anlamadi gerci bende anlamadm neye trip attiysam
Aşkı ne biliyim ya eğer doğruysa 2. Gün 14. Şeffaf akıntı geldi dün kesildi bugünde yoktu hiç işte ta ki yazana kadarÇok erken kızsonra o akıllım üzülüp durur gelen bebeğin psikolojisini bozar Mucizemmm16 canım çatlamadan sonra kaçıncı gün bugün
Alemiz biz yaaPuhahahhaha yaaa senin tribini yerimbende eniştenin ağzını burnunu dağıtmamak için zor duruyorum aşko bişey diycem aşkısı bu adetin kısa sürdü ya onun etkisi bu bence bazen banada oluyo adetten sonra tam olarak atamıyorum o adetin etkisini bi daha ki aya kadar
Yaa hastane işini yine erteliycek işi varmış beyefendinin cinnet getircem aşko en sonAlemiz biz yaapatlat 2 tane eline sağlık
Amin kuzum inşallahAmin inşallah. Çok çok teşekkür ederim. Bir sürü sorular sordum bir sürü destek oldunuz
Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Ya aşkım akıntıya göre 14. Gündü ama onada güvenemiyorum kiKuzum belli mi olur yumurtlaman nezamndı yani kaç gün geçti üstünden benim yumurtlamadan 4 gün sonra başladı ağrılar
Spermmi verecekYaa hastane işini yine erteliycek işi varmış beyefendinin cinnet getircem aşko en son
Ya yok aşkım sonuclarımı göstercez ya sözdeSpermmi verecek
Belki erken olmuştur kuzumYa aşkım akıntıya göre 14. Gündü ama onada güvenemiyorum ki
İnşallah aşkım ya yani emin değilim 14. Gün hem böyle beyaz hep şeffaf kaygındı ikisi aynı anda geldi o günün gecesi değerlendirdik işte ama bilemiyorum kiBelki erken olmuştur kuzum
Testler bu şekilde canım. Valla bi kere kahve bir kere pembe bir kere de kıpkırmızı geldi ve kasık bel ağrısı yaşadım regl gibi. Ama yumurtlama yok testte ben de yumurtladığımı düşünüyorum belirtilere göre ama testte göremeyince biraz üzüldümCanim eger sumuksu kana karisik bi akintin geldiyse kasık agrın varsa yumurtlama olmustur testlerinin resmi varsa at degerlendirelim. Usg ile yumurtlama takibinde yumurtlama gördük ama testte hala net pik degildi. Yani bazen yaniltabiliyor testler. İnşallah o gunu degerlendirmissindir. Ama her ihtimale karşı yinede testlere devam et ve gun asiri degerlendirme yap
Bu ay iyi haberlerini bekliyorum kuzum inşallahİnşallah aşkım ya yani emin değilim 14. Gün hem böyle beyaz hep şeffaf kaygındı ikisi aynı anda geldi o günün gecesi değerlendirdik işte ama bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?