- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.941
Keşkee ama seninde hayatında bikez yaşayacagın biley bugün alınsa yarın anlar üzülmeİşte keşke onlar da bizim gibi düşünse
Gördüm gördüm çok sevindimAy ne güzel beni de boğuyor bu hava sürekli kapalı olur mu yhaaagüzel şimdilik test sonucum çıksın yazcam canım daha sabah test attım siz e
Kızz aşko ertelemedi demi gece cinnetteymişsin zaten geçende gidemedin bugün gitceksiniz demiYaa hastane işini yine erteliycek işi varmış beyefendinin cinnet getircem aşko en son
Benimde garip bi yogunlugum var giremiyorum ya özledik valla ekşın tatilinden dönünce görcem ben seniAşkolar uzun süredir yoktum buralardaekşın tatilinde olduğum için çok giremiyorum buraya ama vaktim oldukça gireceğim artık özledim sizleriiiii Neler var neler yok neler yapıyorsunuz güzel haberler var mı
Aa az kalmış kuzum inşallah gelmez kırmızılarBenim regle 7 günüm kaldi. Bu ayki 1 nolu belirti idrar koku değişikliği
Başlarım sizin hallowenınıza cadınıza bayramınıza deseydinTatil Ya canım hallowen malummmçarşamba söyleyecekler
Sen nerdesin kız aha bir Almancı daha buldum
Ya Allahımmmmm inşallah hisleriniz olduğu gibi çıkarBende de var o his
Evet aşko ama ben yumurtlama görüyorum yani yumurtlama bitişinden adete kadar o süreçte geliyor bende nedenini ben bilmiyorum ki aşko araştırma hastanesi bile bulamadı nedenini herşey temiz çıkmıştı çok şükür ama neden geldiği açıkşanamadıKızlarrr bi arkadaşımız var adetten 9-10 kadar sonra pembemsi kahverengi akıntı görmüş ama yumurtlama görmemişdestinesiaa
Bi el atıverin gari ben anlameyooo @Lale95Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ kanki sanki senin duruma benziyor sende kahverengimsi leke görmüştün Ya
Günaydın beybisiKızz aşko ertelemedi demi gece cinnetteymişsin zaten geçende gidemedin bugün gitceksiniz demi
Elimde kalmadı ki yapsammiraclebeyb canim ovulasyon testlerin hâlâ koyu mu
Yani kuzum gölgeyi görüyorum daha erken iki günde bir yap yada istersen hergün takip etEvet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızıovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 A ad000 My_Moonlight06 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Sallama kız ne gölgesiYani kuzum gölgeyi görüyorum daha erken iki günde bir yap yada istersen hergün takip etinşallah bebişin seninledir aşko
Ya aslında bazı fotoğraflar da bi gölge var gibi ama erken gebelik yapsan daha iyi değil mi kuzuEvet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızıovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 A ad000 My_Moonlight06 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Anladım bebeğim inşallah güzel haberlerle dönersinYok kuzum daha gitmedim zaten hastane değil de özel doktorum var ona gidiyorum hep, bu hafta İnshaAllah bir gün ayarlayacağım gitmek için..
Sökülme olmadı, dün yoğun lekenme vardı taze kan da değildi, şimdi tekrar yavaşladı azaldı akıntı jel gibi içinde kahve rengi akıntı karışık geliyor.
Göğüs uçlarım da hala aynı hassaslar nefes alırken bile varlıklarını hissediyorum ciz yapıyor.. resmen birşey izlerken filan 3 kişi gibi hissediyorum ben ve meme uçlarım
Aşkım vallahi benim de bir yoğunluğum var ayrıca tatilde olunca buralar insanın aklına gelmiyormuşBenimde garip bi yogunlugum var giremiyorum ya özledik valla ekşın tatilinden dönünce görcem ben seniburalar bat tarihi yaklaşnca dolup taşar merak etme
Aa az kalmış kuzum inşallah gelmez kırmızılar
Kuzum daha dokuzuncu gün çok erken o yüzden yorum yapmak bence doğru değilEvet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızıovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 A ad000 My_Moonlight06 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Aşkısı gölge görüyorum sankiEvet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızıovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 A ad000 My_Moonlight06 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
2 yıl olacak eh işte zaten daha yeni kursa başladım b1 eÖylemine zamandır ordasın Almanca biliyorsun değil mi?
aaa bak canım benimde aklıma geldi ben bi gün öncesi kırmızı olduğunda hep akşam yapıyordum testi .ertesi gün sabah da yaptım yine kırmızıydı akşam yapınca silikleşti yani demem o ki eğer sabah yapmasaydım bende pik olmadan silikleşti diyecektimCanım benim çok teşekkür ederim yardımın için
Başlarım sizin hallowenınıza cadınıza bayramınıza deseydinbenim topicteki kızlar meraktan ölsünlermi deseydin
Ağzın bal yesin canım benim hamiş hamiş bana dua et olur mu2 yıl olacak eh işte zaten daha yeni kursa başladım b1 e
aaa bak canım benimde aklıma geldi ben bi gün öncesi kırmızı olduğunda hep akşam yapıyordum testi .ertesi gün sabah da yaptım yine kırmızıydı akşam yapınca silikleşti yani demem o ki eğer sabah yapmasaydım bende pik olmadan silikleşti diyecektimcanım inşallah değerlendirmişsizindir ve bebiş Olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?