Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar uzun süredir yoktum buralarda ekşın tatilinde olduğum için çok giremiyorum buraya ama vaktim oldukça gireceğim artık özledim sizleriiiii Neler var neler yok neler yapıyorsunuz güzel haberler var mı
Benimde garip bi yogunlugum var giremiyorum ya özledik valla ekşın tatilinden dönünce görcem ben seni buralar bat tarihi yaklaşnca dolup taşar merak etme
Benim regle 7 günüm kaldi. Bu ayki 1 nolu belirti idrar koku değişikliği
Aa az kalmış kuzum inşallah gelmez kırmızılar

Evet aşko ama ben yumurtlama görüyorum yani yumurtlama bitişinden adete kadar o süreçte geliyor bende nedenini ben bilmiyorum ki aşko araştırma hastanesi bile bulamadı nedenini herşey temiz çıkmıştı çok şükür ama neden geldiği açıkşanamadı
Şimdi yumurtlamam doktor takibiyle olcak ya yumurtlama sonrası kanamalar hangi evrede neden geliyor bakmış olurum demişti aşko öğrendiğimde söylerim

Eklentiler

• 20221101_083159.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 20221101_083103.webp
    7 KB · Görüntüleme: 50
  • 20221101_082557.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 20221101_082535.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 62
Yani kuzum gölgeyi görüyorum daha erken iki günde bir yap yada istersen hergün takip et inşallah bebişin seninledir aşko

Ya aslında bazı fotoğraflar da bi gölge var gibi ama erken gebelik yapsan daha iyi değil mi kuzu

Anladım bebeğim inşallah güzel haberlerle dönersin Ama çok geciktirmeden mutlaka git kuzum Ahahahha ayrı bir egemenlik kurdular diyorsun

Benimde garip bi yogunlugum var giremiyorum ya özledik valla ekşın tatilinden dönünce görcem ben seni buralar bat tarihi yaklaşnca dolup taşar merak etme

Aa az kalmış kuzum inşallah gelmez kırmızılar
Aşkım vallahi benim de bir yoğunluğum var ayrıca tatilde olunca buralar insanın aklına gelmiyormuş yani çocuk meselesini iyice sallamışım tatilim bitsin dönüşün muhteşem olacak ahahahha

Kuzum daha dokuzuncu gün çok erken o yüzden yorum yapmak bence doğru değil bebeğim bir de kaset test yapmışsın onda bu kadar erken çıkması imkansız neredeyse Şu an ben bir şey göremiyorum ama bat tarihin yaklaşınca bir daha yaparsın İnşallah vardır inşallah chef çizgileri görürüz

Aşkısı gölge görüyorum sanki sen daha net görürsün var mı

Öylemi ne zamandır ordasın Almanca biliyorsun değil mi?
2 yıl olacak eh işte zaten daha yeni kursa başladım b1 e
Canım benim çok teşekkür ederim yardımın için
aaa bak canım benimde aklıma geldi ben bi gün öncesi kırmızı olduğunda hep akşam yapıyordum testi .ertesi gün sabah da yaptım yine kırmızıydı akşam yapınca silikleşti yani demem o ki eğer sabah yapmasaydım bende pik olmadan silikleşti diyecektim canım inşallah değerlendirmişsizindir ve bebiş Olur

Ağzın bal yesin canım benim hamiş hamiş bana dua et olur mu inşallah değerlendirmişimdir ben de hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…