Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bacım bu gün yapmadım ben eşime de göstermedim. Pik sonrasından hesaplarsam bu gün 10. Gün hayırlısı olsun ya. Biraz da senden esinlendim erkenden öğrendin diye dün sabahtan akşama kadar sol kasığımda bişeyler oldu böyle sanki geriliyor gibi oluyor. Nefes alırken hareket ederken bazen de hiç bişey yapmazken oldu. Yumurtlama sonrası ağrımaya başlayan göğüslerim hala normal. Bide My_Moonlight06 dedi galiba kaşıntı falan oluyormuş ondan kulağımda kaldı galiba kaşınıyorum. Ya bu bilinç altı çok tehlikeli bişey her duyduğuna da tepki vermezsin ama dimi
Yani anlayacağın çok değişik bir döngüdeyim bu ay sonu hayır olur inşallah.

Aaa bide şey vardı ben normalde beyaz tenliyim göğsümde zaten damarlar belli oluyor ama o kahverengi yerlerde kılcal damarlar çıkmış o da ayrı bişey

Valla bende kendimi dinlemicem demiştim ama bi şekilde o bataklığa giriyoruz gel sen sabah bi test yap istersen ama erken gebelik değil strip yada kaset test olsun benim göğüs ağrısıda yumurtlamadan beri bi bakıyorum var bi bakıyorum yok Valla her duyduğumuz bilinç altında kayıtlı maalesef

Hahah kız gülesim geldi benim kocam da geceleri beni tahrik ediyor dokunuyor falan sonra sabah hatırlamıyor
Uyku haliyle oluyor öyle şeyler normal
Yaa çok dolandırıcılık falan oluyor ya anlamadığım için korkuyorum kuzum. Araştırmak öğrenmek lazım. Para s.çalım aşko
Günaydın canım haber et

şu şekilde öğlen test yapmıştım pik olmuştu akşam yine yaptım çatlamıştı silikleşmişti canım
Aaa benimki gibi işte. Peki aşkısı bi gün önce silik miydi yani bakmış mıydın? Tek gün pik olduğundan emin misin diye soruyorum
Hiçbi yerde bilgi vermiyorlar bebeğim. Ya doktorun söyleyecek ya da şahsen gideceksin

Zaten erken gebelik almam artık çok yanıltıyor silik falan. Laboquick yaptım dün. Bide artımedin testi var evde ovulasyon da yapmayı düşünmüyor değilim. Ama tutuyorum kendimi b*kunu çıkarmamak lazım
Ahhh ahh burda e nabız ne gezer evet canım
Tühh çok sinir bozucu. İşin yoksa doktorun keyfini bekle arasın diye
Aşko girdiğin uygulamaya bağlı bilindik bir uygulamadan yapıyorum çok şükür dolandırma gibi bişey olmadı. Hedefim o zaten aşko para s*çmak millet milyoner oldu ya bitcoinden benim neyim eksik (2 gün sonra: elindekinden oldu)

Yaaa ovülasyon varsa yap bi tane be heee dr hanım ne zman ararsa artık Ya bu bitcoini az biraz anlatsana para deyince gözlerim parlıyor

Yaaa ovülasyon varsa yap bi tane be heee dr hanım ne zman ararsa artık Ya bu bitcoini az biraz anlatsana para deyince gözlerim parlıyor
Aşko çıkmaz ki ya hcg yükselince çıkmıyor mu lh daha benim hcg çıkmadı ki
Aşko bende öyle çok bilmiyorum youtubede videolardan izlediğim bide eşimin anlattığı kadarını biliyorum o işte olduğu için takip edemiyor ben bakıyorum. Yani bende öyle çok bilmiyorum.

Arı ürünlerinde çatlamaya yardımcı oluyormu

Kız benim hcg minnnacıkken Lh yapmıştım çatlamanın 8. Günü bak sana atıyorum
He neyse ben onu kendim de araştırıp bakem

Eklentiler

• D893071F-5462-4C3A-8FC0-099ECEBE5A35.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 51
  • E36CF862-8631-4627-928A-55841DCB8F3F.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 53
Kız benim hcg minnnacıkken Lh yapmıştım çatlamanın 8. Günü bak sana atıyorum
He neyse ben onu kendim de araştırıp bakem
Aşkım işte çok silik lh da normalde de böyle silik çıkıyor benim lh zaten yani demek istediğim regl bittikten sonra da pik olana kadar hep silikti bak fotoğraf koyucam. Lh dalgalanan bir hormon olduğundan pek güvenemedim boşuna heveslenmiyim diye. Mesela 18 inde biraz yükselmiş

Eklentiler

• 20221021_133347.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 20221023_133334.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 54
Peki bı tel olan terim yeni mi yaptın

Kızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorum Veziir _Umutlu_Pozitif_ Ginnys bitliKedi R raainbow valla sinirden unuttum diğer güzel kızlar

Hay Allah'ım yaa gerçekten delirtirler insanı. Doktora gidene kadar sağlık ocağına git baktır betaya kuzum

Selam kızlar ben bu ay elendim
Sabah adet oldum şimdi bir sonraki bat Kasım sonunda
27-28i gibi bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…