- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.161
Yok bacım bu gün yapmadım ben eşime de göstermedim. Pik sonrasından hesaplarsam bu gün 10. Gün hayırlısı olsun ya. Biraz da senden esinlendim erkenden öğrendin diyeCano ben o bitcoinden heçç anlamıyoreeeesen bugün de test yaptın mı ben de senin gibi olmuştum varla yok arası bişey görür gibi oldum Ama şükür 10. Gün net gördüm gerçi bana göre net eşim falan görememişti
Aşkım e nabızdan baksana. Sen yurt dışında mıydın unuttumAyyy çok sinir oldum güya bugün kan testi sonucum çıkacak eşim aramış ee biz bişey söyleyemeyiz doktorunuz sizi arayacak demiştek kelime etmemişler Mucizemmm16 Ginnys _Umutlu_Pozitif_ . @Lale95 Veziir R Random3 R raainbow ve diğer canım kızlar
Valla bende kendimi dinlemicem demiştim ama bi şekilde o bataklığa giriyoruzYok bacım bu gün yapmadım ben eşime de göstermedim. Pik sonrasından hesaplarsam bu gün 10. Gün hayırlısı olsun ya. Biraz da senden esinlendim erkenden öğrendin diyedün sabahtan akşama kadar sol kasığımda bişeyler oldu böyle sanki geriliyor gibi oluyor. Nefes alırken hareket ederken bazen de hiç bişey yapmazken oldu. Yumurtlama sonrası ağrımaya başlayan göğüslerim hala normal. Bide My_Moonlight06 dedi galiba kaşıntı falan oluyormuş ondan kulağımda kaldı galiba kaşınıyorum. Ya bu bilinç altı çok tehlikeli bişey her duyduğuna da tepki vermezsin ama dimi
Yani anlayacağın çok değişik bir döngüdeyim bu ay sonu hayır olur inşallah.
Aaa bide şey vardı ben normalde beyaz tenliyim göğsümde zaten damarlar belli oluyor ama o kahverengi yerlerde kılcal damarlar çıkmış o da ayrı bişey
Ahhh ahh burda e nabız ne gezerAşkım e nabızdan baksana. Sen yurt dışında mıydın unuttum
Uyku haliyle oluyor öyle şeyler normalHahah kız gülesim geldi benim kocam da geceleri beni tahrik ediyor dokunuyor falan sonra sabah hatırlamıyor
Yaa çok dolandırıcılık falan oluyor ya anlamadığım için korkuyorum kuzum. Araştırmak öğrenmek lazım. Para s.çalım aşkoYapmadım kız bu gün. Aşko dün biraz kar ettim bu gün yarısı gittibende tam bilmiyorum ki. Al sat yapıyorum. Ama kafaya koydum şu grafik analizlerini öğrenip paraya para demiycem kpss çalıştığım kadar analiz çalışsaydım zengindim valla
Aaa benimki gibi işte. Peki aşkısı bi gün önce silik miydi yani bakmış mıydın? Tek gün pik olduğundan emin misin diye soruyorumGünaydın canım haber et
şu şekilde öğlen test yapmıştım pik olmuştu akşam yine yaptım çatlamıştı silikleşmişti canım
Hiçbi yerde bilgi vermiyorlar bebeğim. Ya doktorun söyleyecek ya da şahsen gideceksinAyyy çok sinir oldum güya bugün kan testi sonucum çıkacak eşim aramış ee biz bişey söyleyemeyiz doktorunuz sizi arayacak demiştek kelime etmemişler Mucizemmm16 Ginnys _Umutlu_Pozitif_ . @Lale95 Veziir R Random3 R raainbow ve diğer canım kızlar
Zaten erken gebelik almam artık çok yanıltıyor silik falan. Laboquick yaptım dün. Bide artımedin testi var evde ovulasyon da yapmayı düşünmüyor değilim. Ama tutuyorum kendimi b*kunu çıkarmamak lazımValla bende kendimi dinlemicem demiştim ama bi şekilde o bataklığa giriyoruzgel sen sabah bi test yap istersen ama erken gebelik değil strip yada kaset test olsun benim göğüs ağrısıda yumurtlamadan beri bi bakıyorum var bi bakıyorum yok Valla her duyduğumuz bilinç altında kayıtlı maalesef
TühhAhhh ahh burda e nabız ne gezerevet canım
Aşko girdiğin uygulamaya bağlı bilindik bir uygulamadan yapıyorum çok şükür dolandırma gibi bişey olmadı. Hedefim o zaten aşko para s*çmakUyku haliyle oluyor öyle şeyler normal
Yaa çok dolandırıcılık falan oluyor ya anlamadığım için korkuyorum kuzum. Araştırmak öğrenmek lazım. Para s.çalım aşko
Aaa benimki gibi işte. Peki aşkısı bi gün önce silik miydi yani bakmış mıydın? Tek gün pik olduğundan emin misin diye soruyorum
Hiçbi yerde bilgi vermiyorlar bebeğim. Ya doktorun söyleyecek ya da şahsen gideceksin
Benim de reglim 3-4 gün oluyor başlayacağız çalışmalaraAmin ins kuzummm sen naptınnnn
Yaaa ovülasyon varsa yap bi tane beZaten erken gebelik almam artık çok yanıltıyor silik falan. Laboquick yaptım dün. Bide artımedin testi var evde ovulasyon da yapmayı düşünmüyor değilim. Ama tutuyorum kendimi b*kunu çıkarmamak lazım
Tühhçok sinir bozucu. İşin yoksa doktorun keyfini bekle arasın diye
Aşko girdiğin uygulamaya bağlı bilindik bir uygulamadan yapıyorum çok şükür dolandırma gibi bişey olmadı. Hedefim o zaten aşko para s*çmakmillet milyoner oldu ya bitcoinden benim neyim eksik (2 gün sonra: elindekinden oldu)
Aşko çıkmaz ki ya hcg yükselince çıkmıyor mu lh daha benim hcg çıkmadı kiYaaa ovülasyon varsa yap bi tane beheee dr hanım ne zman ararsa artık Ya bu bitcoini az biraz anlatsana para deyince gözlerim parlıyor
Arı ürünlerinde çatlamaya yardımcı oluyormuEvet canim havuç çok güzel çatlatiyor
Mayıs'ta ultrasonla takip etdim ari ürünleri kullandim ve havuç yedim öyle bir çatlama ağrısı oldu ki,anlatamam rahim duvari kalinligi 15mm
Sonuç negatif olsa da en azından havuç iyi çatlatiyormuş onu anladım
Dur bunda da hayır vardor strese girme be kuzuBenim de reglim 3-4 gün oluyor başlayacağız çalışmalaradün eşime söylememe rağmen uyudu kudurdum sinirimden
Kız benim hcg minnnacıkken Lh yapmıştım çatlamanın 8. Günü bak sana atıyorumAşko çıkmaz ki ya hcg yükselince çıkmıyor mu lh daha benim hcg çıkmadı ki
Aşko bende öyle çok bilmiyorum youtubede videolardan izlediğim bide eşimin anlattığı kadarını biliyorum o işte olduğu için takip edemiyor ben bakıyorum. Yani bende öyle çok bilmiyorum.
Aşkım işte çok silik lh da normalde de böyle silik çıkıyor benim lh zatenKız benim hcg minnnacıkken Lh yapmıştım çatlamanın 8. Günü bak sana atıyorum
He neyse ben onu kendim de araştırıp bakem
İnşallah girmemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum hayırlısı olsun inşallahDur bunda da hayır vardor strese girme be kuzu
Peki bı tel olan terim yeni mi yaptınAşkım işte çok silik lh da normalde de böyle silik çıkıyor benim lh zatenyani demek istediğim regl bittikten sonra da pik olana kadar hep silikti bak fotoğraf koyucam. Lh dalgalanan bir hormon olduğundan pek güvenemedim boşuna heveslenmiyim diye. Mesela 18 inde biraz yükselmiş
Hay Allah'ım yaa gerçekten delirtirler insanı. Doktora gidene kadar sağlık ocağına git baktır betaya kuzumKızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorumVeziir _Umutlu_Pozitif_ Ginnys bitliKedi R raainbow valla sinirden unuttum diğer güzel kızlar
Hayırlısı olsun kuzumİnşallah girmemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum hayırlısı olsun inşallah
Ahhh sağlıkl ocağı olsa yurt dışındayım benHay Allah'ım yaa gerçekten delirtirler insanı. Doktora gidene kadar sağlık ocağına git baktır betaya kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?