Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne sinir bozucular ya insan yerine koymuyolar bizi bazı doktorlar gerçekten kırıcı oluyorlar ne söylediklerini de bilmiyorlar bence hiç sıkma canını farklı bir doktora git hemen bence

Bence de kuşum erken gebelik testi geçen ay bir çoğumuzun yanılttı gününün gelmesini bekle hatta geçse bile daha iyi olur ah bir de bu beklemek olmasa benim dün kociş uyudu ve sinirlerim aşırı bozuk tüm akşamı uyuyarak geçirdi sağ olsun

Kuşum benim de biteli 3-4 gün oldu dün ovülasyon testine başladım sadece 1 kez değerlendirdik dün gece de uyudu malum şahıs çok sinirliyim ona Sen en güzelini yaptın kafandan çıkardığında oluyor diyorlar o ay bu ay

Selam herkese Tesadüfen gördüm grubu tanıdık isimler de var hamile olanları tebrik ederim sağlıcakla kucaklarına alır inşallah darısı başımıza
2. Düşükten sonra tekrar denemeye başladık biz. Listeye bat ekleniyorsa 30 Kasım. Süreci birlikte takip etmek iyi geliyor

Son düzenleme:
Senin beynin girmiş menopoza deseydin.. ne gıcık doktor ya.. degsitir onu hemen hemen

buna benzer bir şey zamanında Ginnys bir doktor demişti yalnış hatırlamıyorsam demi canım ahanda sonuç ortada..
Heee canım bende menapozlu gebe delirmiş bu doktorlar bana da dedikerdi hattaaa hiiiç folekülün yok gebe kalman imkansız tüp yaptırsan yumurtan yok hadi tedaviyle oldu diyelim menapoz başlamış transfer olsada tutmazzzz ama gördüler işte bn daha gitmedim o Dr son görüşğmdü

Senin beynin girmiş menopoza deseydin.. ne gıcık doktor ya.. degsitir onu hemen hemen

buna benzer bir şey zamanında Ginnys bir doktor demişti yalnış hatırlamıyorsam demi canım ahanda sonuç ortada..
Bencede beyni menapoza girmiş aşkım değiştirecek aşkım en yakın orası diye mecburen oraya gitmek zorundaydım ama bakalım üni den randevu bakıcam bugün

Ne sinir bozucular ya insan yerine koymuyolar bizi bazı doktorlar gerçekten kırıcı oluyorlar ne söylediklerini de bilmiyorlar bence hiç sıkma canını farklı bir doktora git hemen bence
Gidicem aşkım başka doktora da
İnsan yerine koymuyolar o ayrı bide sanki zorla oturtmuşlar oraya muşmula gibi suratları var

Hoşgeldin canım hemen yazıyorum listeye adını bekletmeden sağlıkla gelsin bebeğin

Çok doğru söylüyorsun zaten biz oraya gidiyorsak bir derdimiz bir sıkıntımız var da gidiyoruz. Bir de onların terslemeleri olunca insan iyice deliriyor
Evet sanki onların gül yüzüne gidiyoruz gibi davranıyorlar ayy insan gibi doktor bulmak aşırı zor Allah iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın kimseyi de hastanelere düşürmesin valla

Hoşgeldin

Hoşgeldinnnn canım İnshaAllah senden de yakın zamanda güzle haberi alırız..

MashaAllah kuzumaaaaa çok şükür Rabbime bin şükür kalp atışlarını da duyalım İnshaAllah kucağına da alacaksın Allah'ın izniyle o pamuk ayaciklari görecemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…