- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.121
Nasıl gidiyor bebiş ben çok bilmiyorum süreci ama inşallah yarayacak bu ay sanaKuzu ben de asılama heyecanı var
:)
Günaydın aşkom sanmıyorum bugün güzel geçsin benim adıma inşallah sizinkiler güzel geçerGünaydın minnoş anne adaylarıgününüz güzel geçsin
Ne sinir bozucular ya insan yerine koymuyolar bizi bazı doktorlar gerçekten kırıcı oluyorlar ne söylediklerini de bilmiyorlar bence hiç sıkma canını farklı bir doktora git hemen benceAşkı ahada böyleyim bak
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydibu vesileyle size de duyurayık aşkolar @000umutlu000 @Lale95 @Annabelle1 @Mavimiresl @Demgey3 R Random3 @mucizeOldu @partalina_ @bitliKedi @raainbow @Veziir My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
Bence de kuşum erken gebelik testi geçen ay bir çoğumuzun yanılttı gününün gelmesini bekle hatta geçse bile daha iyi olur ah bir de bu beklemek olmasaCano aynı devam yumurtlama dönemi bitti benim elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştıkartık bekleyişe geçtik ara ara nolur nolmaz diye değerlendirme aşaması olabilir yine de. Eşimin işinden dolayı biz çok iyi değerlendirmeler yapamıyoruz maalesef ama bu ay daha iyiydi şükür. Erken gebelik testi almadım bu ay ohhhh:) yaparsam kaset test yapacağım ya günümde ya da geçince. Sen nasılsın bakalım neler yaptın
Ay ne oldu bacım hayırlara vesile olsun inşallahAy baciko iki gündür öyle bir cenderenin içine düştüm ki ne bebe geldi aklıma ne bura
Anlatmaya nerden başlasam bilmiyorum valla çok uzun
Kuşum benim de biteli 3-4 gün oldu dün ovülasyon testine başladım sadece 1 kez değerlendirdik dün gece de uyudu malum şahıs çok sinirliyim onaSelam baby şükür iyilik sağlık, bugün kardeşim bizdeydi pek giremedim sonra da iş güc çocuğun ödevleri derken bitmiş dırımdayimadetim dün bitdi ekşnlar yapildi ama ben kafamda bitirdim bebiş fikrini Rabbim ne zaman isterse onda olur
Yumurtlamaydi akintiydi hiç bulaşmıycam o konulara
Sen nassin napiyosun?
Çatlama olabilir kuzum belki de karın ağrın ondandırErken başlama 9 veya 10. Gün başlarsan yeter. Bende 2 gündür pik dün değerlendirdim yarın değerlendireceğim aşırı karın sancım var nedense
Selam herkeseAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben R Random3 @iyilikperisi92
@ucge @bilemegec 23 Ağustos
@mehrunnisa 3 Eylül
@loirily 6 Eylül
@mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Lockaw 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @lavinya- 19 Eylül @Ardnlina 21 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @partalina_ 25 Eylül @miresl 26 Eylül @iyilikperisi92 27 Eylül @Lale95 Eylül 2023 @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Marget-harry 1 Ekim @mucizeyimben 27 Ekim @Emine Ozcan 2 Ekim @Mervenur277 3 Ekim @Veziir 4 Ekim @Sevm57 6 Ekim My_Moonlight06 8 Ekim @bitliKedi 9 Ekim @1fafeyla 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim @Fang 11 Ekim Ginnys @Cey1an 15 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @Yagmur45thr 18 Ekim @ad000 18 Ekim @Annabelle1 24 Ekim @000umutlu000 29 Ekim @Demgey3 3 Kasım @Evimmis 7 Kasım @Cgh 8 Kasım @Safiye19 9 Kasım @Marulkafakz 9 Kasım @Sunshine597 @melek076 11 Kasım R Random3 16 Kasım @Melekonline 17 Kasım @raainbow 19 Kasım @caca3344 21 Kasım
Heee canım bende menapozlu gebeSenin beynin girmiş menopoza deseydin.. ne gıcık doktor ya.. degsitir onu hemen hemen
buna benzer bir şey zamanındaGinnys bir doktor demişti yalnış hatırlamıyorsam demi canım ahanda sonuç ortada..
Gitcem aşkım başka doktora da randevu bakcam bu günCanım ben biraz baktım ama o senin salak doktorun söylediği gibi çokkk ciddi bi durum yok bu fsh ile ilgili. Sen canını sıkma herşeyin bi çaresi vardır allasen başka birine de gözük Ya
Bencede beyni menapoza girmiş aşkımSenin beynin girmiş menopoza deseydin.. ne gıcık doktor ya.. degsitir onu hemen hemen
buna benzer bir şey zamanındaGinnys bir doktor demişti yalnış hatırlamıyorsam demi canım ahanda sonuç ortada..
Gidicem aşkım başka doktora daNe sinir bozucular ya insan yerine koymuyolar bizi bazı doktorlar gerçekten kırıcı oluyorlar ne söylediklerini de bilmiyorlar bence hiç sıkma canını farklı bir doktora git hemen bence
Hoşgeldin canımSelam herkeseTesadüfen gördüm grubu tanıdık isimler de var hamile olanları tebrik ederim sağlıcakla kucaklarına alır inşallah darısı başımıza
2. Düşükten sonra tekrar denemeye başladık biz. Listeye bat ekleniyorsa 30 Kasım. Süreci birlikte takip etmek iyi geliyor
Çok doğru söylüyorsun zaten biz oraya gidiyorsak bir derdimiz bir sıkıntımız var da gidiyoruz. Bir de onların terslemeleri olunca insan iyice deliriyorGidicem aşkım başka doktora da
İnsan yerine koymuyolar o ayrı bide sanki zorla oturtmuşlar oraya muşmula gibi suratları var
Evet sanki onların gül yüzüne gidiyoruz gibi davranıyorlar ayy insan gibi doktor bulmak aşırı zor Allah iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın kimseyi de hastanelere düşürmesin vallaÇok doğru söylüyorsun zaten biz oraya gidiyorsak bir derdimiz bir sıkıntımız var da gidiyoruz. Bir de onların terslemeleri olunca insan iyice deliriyor
Nedeeen?Günaydın aşkom sanmıyorum bugün güzel geçsin benim adıma inşallah sizinkiler güzel geçer
HoşgeldinSelam herkeseTesadüfen gördüm grubu tanıdık isimler de var hamile olanları tebrik ederim sağlıcakla kucaklarına alır inşallah darısı başımıza
2. Düşükten sonra tekrar denemeye başladık biz. Listeye bat ekleniyorsa 30 Kasım. Süreci birlikte takip etmek iyi geliyor
Bir tartışmaya girmiş sanırımAaaa niye aşko neden banlanmış
Hoşgeldinnnn canımSelam herkeseTesadüfen gördüm grubu tanıdık isimler de var hamile olanları tebrik ederim sağlıcakla kucaklarına alır inşallah darısı başımıza
MashaAllah kuzumaaaaa çok şükür Rabbime bin şükür kalp atışlarını da duyalım İnshaAllah kucağına da alacaksın Allah'ın izniyle o pamuk ayaciklari görecemmmmHeee canım bende menapozlu gebedelirmiş bu doktorlar bana da dedikerdi hattaaa hiiiç folekülün yok gebe kalman imkansız tüp yaptırsan yumurtan yok hadi tedaviyle oldu diyelim menapoz başlamış transfer olsada tutmazzzz ama gördüler işte bn daha gitmedim o Dr son görüşğmdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?