Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım onlar kan alalı çocuk evlenecek yaşa geldi alış bu durumlara ne oldu şimdi onlar kan alınca zaten küçüktü yine bakar yine kan alır gebeliği daha net görür senin şimdiki testlerin parlak değil mi devam ediyorsun dimi atmıyorsun ama ben ettiğini düşünüyorum şimdi onlar doğal olarak böyle diyorlar küçük betalarda küçük

Ağzımı bozmamalıyım bazen bazı doktorları kaldırıp yere çarpmak istiyorum ooff aşkım boş yere moralini bozma sakın kaç gün olmuş sonuc daha yeni mi cıktı aşkısı yoksa yeni mi arıyorlar

Sağol canim,bilemedim ki neden oldu
Lazerden geldiyimden bu yana böyleyim uyudum da geçmedi daha da artdi
Her halde ağrıdan gerginlikten çıkmış tansiyonum da bilmemişim
Aa aşkım stres gerginlik tansiyonu cıkartır zaten cok geçmiş olsun bebeğim az bi limonlu içsen tansiyonunu düşürür bebeğim

Ginnys aşko sen gebeliğini ilk nasıl anlamıştın beybi ter kokusu falan hatırlıyorum sanki yanlış mı hatırlıyorum acaba
Evet çatlamadan 4 gün sonra ter kokusu olunca şüphelendim çünkü yumurtlama günü yasa reglide böyle bir şey olabilirdi ne alaka dedim içimden onun dışında idarımda tortu oldu losyon gibi alıntı oldu çok az kramplar belirleyici değil ona takılmamak lazım bende böyle hepsi oldu ne varsa

Aa aşkım stres gerginlik tansiyonu cıkartır zaten cok geçmiş olsun bebeğim az bi limonlu içsen tansiyonunu düşürür bebeğim
Yarim saat oldu limonlu su içeli ,ölçtüm az önce düşmemiş hala yüksek
Biraz daha bekleyeyim düşmezse kv ilaç tansiyon ilacı alırım

Allah ne verdiyse olmuş aşkım tamam bebeğim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…