- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.181
Ayy hep unutuyorum kuzu yaaAhhh sağlıkl ocağı olsa yurt dışındayım ben
Kız hiç güleceğim yoktuAyy hep unutuyorum kuzu yaaoranın sağlık sistemine de iyice ayar oldum. Ağız tadıyla beta baktırmıyorlar yaa
İyi akşamlar aşkoo nasılsın?KızlarDemgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ ve Ginnys sizler nerdesiniz Ya hadi demgeyin misafiri vardır ginyys de midesi bulanıyor Ya diğerleri sizzz nerdesiniz ay
Aşkım benim kocam bey evde de fazla bakamıyorumKızlarDemgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ ve Ginnys sizler nerdesiniz Ya hadi demgeyin misafiri vardır ginyys de midesi bulanıyor Ya diğerleri sizzz nerdesiniz ay
Ayy bebeğim cok geçmiş olsunİyi akşamlar aşkoo nasılsın?
Biraz önce işleri bitirdim yaa kendim de bitmiş durumdayim.
Tansiyonum çıkmış perişan etdi beni
Havadanmidir nedir
Sen nasılsın napiyosun?
23 aşkısı değerim geçende cıkan değerim işteO nasıl doktor öyle ya. Aşkım değerin kaç çıktı bu geçenki fsh için mi böyle dedi anlamadım.
Başka bir doktora daha git istersen aşkom
Hemen ediyrım randevu almayı unuttum ya salak benGünaydın canım haber et
şu şekilde öğlen test yapmıştım pik olmuştu akşam yine yaptım çatlamıştı silikleşmişti canım
Canım onlar kan alalı çocuk evlenecek yaşa geldi alış bu durumlara ne oldu şimdi onlar kan alınca zaten küçüktü yine bakar yine kan alır gebeliği daha net görür senin şimdiki testlerin parlak değil mi devam ediyorsun dimi atmıyorsun ama ben ettiğini düşünüyorum şimdi onlar doğal olarak böyle diyorlar küçük betalarda küçükKızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorum@Veziir _Umutlu_Pozitif_ Ginnys bitliKedi @raainbow valla sinirden unuttum diğer güzel kızlar
Ben allahlık kız acaip kötüyüm inşallah düzelirim 9 ay çekmem yaniKızlarDemgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ ve Ginnys sizler nerdesiniz Ya hadi demgeyin misafiri vardır ginyys de midesi bulanıyor Ya diğerleri sizzz nerdesiniz ay
Sağol canim,bilemedim ki neden olduAyy bebeğim cok geçmiş olsunnoldu ki birden bire sana yaa
Ağzımı bozmamalıyımKızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorum@Veziir _Umutlu_Pozitif_ Ginnys bitliKedi @raainbow valla sinirden unuttum diğer güzel kızlar
Aa aşkım stres gerginlik tansiyonu cıkartır zaten cok geçmiş olsun bebeğim az bi limonlu içsen tansiyonunu düşürür bebeğimSağol canim,bilemedim ki neden oldu
Lazerden geldiyimden bu yana böyleyim uyudum da geçmedi daha da artdi
Her halde ağrıdan gerginlikten çıkmış tansiyonum da bilmemişim
Evet çatlamadan 4 gün sonra ter kokusu olunca şüphelendim çünkü yumurtlama günü yasa reglide böyle bir şey olabilirdi ne alaka dedim içimden onun dışında idarımda tortu oldu losyon gibi alıntı oldu çok az kramplar belirleyici değil ona takılmamak lazım bende böyle hepsi oldu ne varsaGinnys aşko sen gebeliğini ilk nasıl anlamıştın beybi ter kokusu falan hatırlıyorum sanki yanlış mı hatırlıyorum acaba
Benim bugün çok yoğun bebeğim arada bi bakıyorum işte. Yoruldum valla yaa gece olsa da uyusakAşkım benim kocam bey evde de fazla bakamıyorum8 inde ay tutulması varmış aşkı herkes tutuldu galiba nerdesiniz aloooğğğ Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Lale95 bitliKedi miraclebeyb annabelica diğer aşkolarım alooo sesim gelür müüğğ
Yarim saat oldu limonlu su içeli ,ölçtüm az önce düşmemiş hala yüksekAa aşkım stres gerginlik tansiyonu cıkartır zaten cok geçmiş olsun bebeğim az bi limonlu içsen tansiyonunu düşürür bebeğim
Allah ne verdiyse olmuş aşkımEvet çatlamadan 4 gün sonra ter kokusu olunca şüphelendim çünkü yumurtlama günü yasa reglide böyle bir şey olabilirdi ne alaka dedim içimden onun dışında idarımda tortu oldu losyon gibi alıntı oldu çok az kramplar belirleyici değil ona takılmamak lazım bende böyle hepsi oldu ne varsa
Bi gözü yatakta olanlar bugün bi sen bide benBenim bugün çok yoğun bebeğim arada bi bakıyorum işte. Yoruldum valla yaa gece olsa da uyusak
Ayy aşkım inşallah düşer ya haber ver durumunu tamam mı merak ederimYarim saat oldu limonlu su içeli ,ölçtüm az önce düşmemiş hala yüksek
Biraz daha bekleyeyim düşmezse kv ilaç tansiyon ilacı alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?