Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay beni de yanılttı pozitif çıktı öyle çok umutlandım ki sonra şak diye adet oldum. Bir daha asla erken gebelik testi almam. Benimki de uyudu dün gece sanırım kapanışı yaptık gibi oldu

Geçen ay beni de yanılttı pozitif çıktı öyle çok umutlandım ki sonra şak diye adet oldum. Bir daha asla erken gebelik testi almam. Benimki de uyudu dün gece sanırım kapanışı yaptık gibi oldu
Hahahahha kız siz kapanış yaptınız ben açılamadım daha

Aşkolarım dün testi attım gittim daha giremedim buraya. Lanet olsun bitcoin batağına düştüm çıkamıyorum kurtarın beni.

Mucizemmm16 bitliKedi Childdevelopment M mucizeOldu My_Moonlight06 R Random3 B burdabikiz R raainbow

Evet bende çok silik bi çizgi gördüm ama böyle bi gördüm bi göremedim gibi oldum. Ondan size attım. Dediğiniz gibi zaten çok erken çıkmaması da normal bi aksiyon olsun yapayım dedim sabah

_Umutlu_Pozitif_ aşkom heveslenmeyeyim diye öyle dedim ya Sen gene gördüğüne gördüm de o elf gözlere ihtiyacımız var.

O nasıl doktor öyle ya. Aşkım değerin kaç çıktı bu geçenki fsh için mi böyle dedi anlamadım.
Başka bir doktora daha git istersen aşkom

Kociş dün uyudu sinirlerim bozuldu yani diyorum bu iş ciddiyet işi anlamıyor beni
Ayy bunların sorumsuzluğu nolacak yaa? Benimki de gece beni uyandırdı zorla, pikti dün çünkü. Bugün de işe gitmeden değerlendirelim dedi gündüz, şansa bırakmayalım dedi. Böyle görevlerini bildiklerinde daha bi tatlı oluyorlar ama sorumsuz olunca da zopaynan dövesimiz geliyor

Aşko bitcoinden hiç anlamıyorum ama seviyom o işleri, bana da öğret birlikte batalım bugün test yapmadın mı?

Hahah kız gülesim geldi benim kocam da geceleri beni tahrik ediyor dokunuyor falan sonra sabah hatırlamıyor

Aşko bitcoinden hiç anlamıyorum ama seviyom o işleri, bana da öğret birlikte batalım bugün test yapmadın mı?
Yapmadım kız bu gün. Aşko dün biraz kar ettim bu gün yarısı gitti bende tam bilmiyorum ki. Al sat yapıyorum. Ama kafaya koydum şu grafik analizlerini öğrenip paraya para demiycem kpss çalıştığım kadar analiz çalışsaydım zengindim valla

Cano ben o bitcoinden heçç anlamıyoreeee sen bugün de test yaptın mı ben de senin gibi olmuştum varla yok arası bişey görür gibi oldum Ama şükür 10. Gün net gördüm gerçi bana göre net eşim falan görememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…