- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.141
İnşallah canımMashaAllah kuzumaaaaa çok şükür Rabbime bin şükür kalp atışlarını da duyalım İnshaAllah kucağına da alacaksın Allah'ın izniyle o pamuk ayaciklari görecemmmm
Hoşgeldin
HoşbuldumHoşgeldinnnn canımİnshaAllah senden de yakın zamanda güzle haberi alırız..
Geçen ay beni de yanılttı pozitif çıktı öyle çok umutlandım ki sonra şak diye adet oldum. Bir daha asla erken gebelik testi almam. Benimki de uyudu dün geceBence de kuşum erken gebelik testi geçen ay bir çoğumuzun yanılttı gününün gelmesini bekle hatta geçse bile daha iyi olur ah bir de bu beklemek olmasabenim dün kociş uyudu ve sinirlerim aşırı bozuk tüm akşamı uyuyarak geçirdi sağ olsun
Nasıl gidiyor bebiş ben çok bilmiyorum süreci ama inşallah yarayacak bu ay sana
Amin kuşum valla zorEvet sanki onların gül yüzüne gidiyoruz gibi davranıyorlar ayy insan gibi doktor bulmak aşırı zor Allah iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın kimseyi de hastanelere düşürmesin valla
Hahahahha kız siz kapanış yaptınız ben açılamadım dahaGeçen ay beni de yanılttı pozitif çıktı öyle çok umutlandım ki sonra şak diye adet oldum. Bir daha asla erken gebelik testi almam. Benimki de uyudu dün gecesanırım kapanışı yaptık gibi oldu
Kociş dün uyuduNedeeen?
Etmez miyim kuşum istiyorum ki hepimizin yüzü gülsün beklemeyelim artık allah duysun sesimiziKuzu gece de catlatma iğnesi oldum yarın öğlen asılaa. Olcam güzel gidiyor yumurta güzel değişti dua et bana kuzummmm
Ya aslında biz de çok iyi değerlendiremedik aylarca, benim eşimin işinden dolayı maalesef.bu ay biraz daha iyiydiHahahahha kız siz kapanış yaptınız ben açılamadım daha
Amin ins kuzummm sen naptınnnnEtmez miyim kuşum istiyorum ki hepimizin yüzü gülsün beklemeyelim artık allah duysun sesimizi
O nasıl doktor öyle ya. Aşkım değerin kaç çıktı bu geçenki fsh için mi böyle dedi anlamadım.Aşkı ahada böyleyim bak
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydibu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ Lale95 @Annabelle1 @Mavimiresl @Demgey3 R Random3 M mucizeOldu @partalina_ bitliKedi R raainbow Veziir My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
Ayy bunların sorumsuzluğu nolacak yaa?Kociş dün uyudusinirlerim bozuldu yani diyorum bu iş ciddiyet işi anlamıyor beni
Aşko bitcoinden hiç anlamıyorum ama seviyom o işleri, bana da öğret birlikte batalımAşkolarım dün testi attım gittim daha giremedim buraya. Lanet olsun bitcoin batağına düştüm çıkamıyorum kurtarın beni.
Mucizemmm16 bitliKedi Childdevelopment M mucizeOldu My_Moonlight06 R Random3 B burdabikiz R raainbow
Evet bende çok silik bi çizgi gördüm ama böyle bi gördüm bi göremedim gibi oldum. Ondan size attım. Dediğiniz gibi zaten çok erken çıkmaması da normal bi aksiyon olsun yapayım dedim sabah
_Umutlu_Pozitif_ aşkom heveslenmeyeyim diye öyle dedim ya Sen gene gördüğüne gördüm de o elf gözlere ihtiyacımız var.
Hahah kız gülesim geldi benim kocam da geceleri beni tahrik ediyor dokunuyor falan sonra sabah hatırlamıyorAyy bunların sorumsuzluğu nolacak yaa?Benimki de gece beni uyandırdı zorla, pikti dün çünkü. Bugün de işe gitmeden değerlendirelim dedi gündüz, şansa bırakmayalım dedi. Böyle görevlerini bildiklerinde daha bi tatlı oluyorlar ama sorumsuz olunca da zopaynan dövesimiz geliyor
Yapmadım kız bu gün. Aşko dün biraz kar ettim bu gün yarısı gittiAşko bitcoinden hiç anlamıyorum ama seviyom o işleri, bana da öğret birlikte batalımbugün test yapmadın mı?
Günaydın canım haber etGitcem aşkım başka doktora da randevu bakcam bu gün
Günaydın
şu şekilde öğlen test yapmıştım pik olmuştu akşam yine yaptım çatlamıştı silikleşmişti canımM mucizeOldu bebeğim sen hamile kaldığında yumurtan erken mi çatlamıştı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Cano ben o bitcoinden heçç anlamıyoreeeeAşkolarım dün testi attım gittim daha giremedim buraya. Lanet olsun bitcoin batağına düştüm çıkamıyorum kurtarın beni.
Mucizemmm16 bitliKedi Childdevelopment M mucizeOldu My_Moonlight06 R Random3 B burdabikiz R raainbow
Evet bende çok silik bi çizgi gördüm ama böyle bi gördüm bi göremedim gibi oldum. Ondan size attım. Dediğiniz gibi zaten çok erken çıkmaması da normal bi aksiyon olsun yapayım dedim sabah
_Umutlu_Pozitif_ aşkom heveslenmeyeyim diye öyle dedim ya Sen gene gördüğüne gördüm de o elf gözlere ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?