Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harbiden öyle oldu bir kusma başdönmesi yok diyordum onunlada 6. Haftadan beri uğraşıyorum perişanım inşallah hepinize olur amin
Amin aşkım hepimiz gebe kalıp rahat bir hamilelik geçirelim inşallah sende öyle kuzum biraz daha bi kaç hafta sonra hafifliycektir

Peki bı tel olan terim yeni mi yaptın
Yok aşkım tek olan pik yaptığı zamanki
Hay allahım ya sağlık sistemi çok kötüymüş aşko ya. Olsun geç olsun güç olmasın canım güzel düşün
23 aşkısı değerim geçende cıkan değerim işte o biçim bi doktor aşkım ailesi zorla doktor yapmış sanırım
Ah bebişim ya başka doktorlara da git bakalım öyle hemen bir doktorun dediğine inanmayalım güzel düşünelim
İtiraf ediyorum günlük ev işi dışında hiç bişey o yüzden güldüm zaten ama cok uykusuzum bebeğim
Uyku muuu yoksaa

İyi akşamlar aşkoo nasılsın?
Biraz önce işleri bitirdim yaa kendim de bitmiş durumdayim.
Tansiyonum çıkmış perişan etdi beni
Havadanmidir nedir
Sen nasılsın napiyosun?
Kolay gelsin canım. Hava nasıl ki orda sen Azerbaycandaydın değil mi Acaba saat farkı var mı aramızda çok yorma kendini yorma iş bitmiyor hiç ben denedim
güneş tutulmasını atlatıyoruz şükür bunuda atlatırız ay He kocişler sevmiyor elimizde tel
evet galiba benim sorunum burdaki sistem alışacam ya daha evet bugün de yaptım canm hemen çubuğu daldırır daldırmaz çıktı maşallah kuzum Benim demek istediğim o zamana göre değerlendirmesi yanlış üstünden vakit geçmiş gelsin yeniden bakalım dese anlarım da amannn boşver sen nasılsın

Eklentiler

• 363803B3-FD93-486F-A600-FF64ADCC3B5C.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 46
Nedense sen beni heyecanlandırıyorsun bata kaç kaldı ??
Evet sistem bence eski çağlardan

Teşekkürler tatlim, evet aşko Azerbaycandayim hava dün çok soguktu ruzgarli yagmurluydu bugün güneşli ilk bahar gibi hava derken manyetik anlamda tutulmalar kasılmalar bana hep yann etkisi dokunur
Şimdi saat 23:00

Aşkım gece 3 te uyudum 9 a kadar sürekli birileri beni uyandırdı bi kızım bi eşim dk başı dürtüklediler
Yaa aşkım bazen şeytan diyo ki boşver gitme doktora falan ama sonra akıllı ol diyorum kendime

Daha atlatmaya gücüm kalmadı bırakcam kendimi tutulmalara artık
Maşallah aşkım

Ya gülüm boşver onları sen hele yeniden gidince kese götürünce anlar oda ne olacak

Teşekkürler tatlim, evet aşko Azerbaycandayim hava dün çok soguktu ruzgarli yagmurluydu bugün güneşli ilk bahar gibi hava derken manyetik anlamda tutulmalar kasılmalar bana hep yann etkisi dokunur
Şimdi saat 23:00
3 saat var canım aramızda wuuu dime öyle dimeee pozitif etkisi olur bana de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…