- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.201
İnşaallah canımAyy aşkım inşallah düşer ya haber ver durumunu tamam mı merak ederim
Harbiden öyle oldu bir kusma başdönmesi yok diyordum onunlada 6. Haftadan beri uğraşıyorum perişanım inşallah hepinize olur aminAllah ne verdiyse olmuş aşkımtamam bebeğim teşekkür ederim
Sen de mi yorgunsun? Naptın kuzu?Bi gözü yatakta olanlar bugün bi sen bide benkolay gelsin aşkısı ya
Amin aşkım hepimiz gebe kalıp rahat bir hamilelik geçirelim inşallah sende öyle kuzum biraz daha bi kaç hafta sonra hafifliycektirHarbiden öyle oldu bir kusma başdönmesi yok diyordum onunlada 6. Haftadan beri uğraşıyorum perişanım inşallah hepinize olur amin
İtiraf ediyorum günlük ev işi dışında hiç bişeySen de mi yorgunsun? Naptın kuzu?
İnşallah canım yaa aminAmin aşkım hepimiz gebe kalıp rahat bir hamilelik geçirelim inşallah sende öyle kuzum biraz daha bi kaç hafta sonra hafifliycektir
Yok aşkım tek olan pik yaptığı zamankiPeki bı tel olan terim yeni mi yaptın
Hay allahım ya sağlık sistemi çok kötüymüş aşko ya. Olsun geç olsun güç olmasın canım güzel düşünKızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorumVeziir @000umutlu000 Ginnys @bitliKedi @raainbow valla sinirden unuttum diğer güzel kızlar
Ah bebişim ya başka doktorlara da git bakalım öyle hemen bir doktorun dediğine inanmayalım güzel düşünelim23 aşkısı değerim geçende cıkan değerim işteo biçim bi doktor aşkım ailesi zorla doktor yapmış sanırım
Uyku muuu yoksaaİtiraf ediyorum günlük ev işi dışında hiç bişeyo yüzden güldüm zaten ama cok uykusuzum bebeğim
Neden ki aşko?İtiraf ediyorum günlük ev işi dışında hiç bişeyo yüzden güldüm zaten ama cok uykusuzum bebeğim
Kolay gelsin canım. Hava nasıl ki orda sen Azerbaycandaydın değil mi Acaba saat farkı var mı aramızdaİyi akşamlar aşkoo nasılsın?
Biraz önce işleri bitirdim yaa kendim de bitmiş durumdayim.
Tansiyonum çıkmış perişan etdi beni
Havadanmidir nedir
Sen nasılsın napiyosun?
güneş tutulmasını atlatıyoruz şükür bunuda atlatırız ayAşkım benim kocam bey evde de fazla bakamıyorum8 inde ay tutulması varmış aşkı herkes tutuldu galiba nerdesiniz aloooğğğ @Demgey3 @000umutlu000 R Random3 Lale95 @bitliKedi @Safiye19 @Annabelle1 diğer aşkolarım alooo sesim gelür müüğğ
evet galiba benim sorunum burdaki sistemCanım onlar kan alalı çocuk evlenecek yaşa geldi alış bu durumlara ne oldu şimdi onlar kan alınca zaten küçüktü yine bakar yine kan alır gebeliği daha net görür senin şimdiki testlerin parlak değil mi devam ediyorsun dimi atmıyorsun ama ben ettiğini düşünüyorum şimdi onlar doğal olarak böyle diyorlar küçük betalarda küçük
Erkenn uyumak ve sizzzNeden ki aşko?Hadi gel bugün erken uyuyalım.
Nedense sen beni heyecanlandırıyorsunYok aşkım tek olan pik yaptığı zamanki
Hay allahım ya sağlık sistemi çok kötüymüş aşko ya. Olsun geç olsun güç olmasın canım güzel düşün
Ah bebişim ya başka doktorlara da git bakalım öyle hemen bir doktorun dediğine inanmayalım güzel düşünelim
Uyku muuu yoksaa
Teşekkürler tatlim, evet aşko Azerbaycandayim hava dün çok soguktu ruzgarli yagmurluydu bugün güneşli ilk bahar gibiKolay gelsin canım. Hava nasıl ki orda sen Azerbaycandaydın değil mi Acaba saat farkı var mı aramızdaçok yorma kendini yorma iş bitmiyor hiç ben denedim
güneş tutulmasını atlatıyoruz şükür bunuda atlatırız ayHe kocişler sevmiyor elimizde tel
evet galiba benim sorunum burdaki sistemalışacam ya daha evet bugün de yaptım canm hemen çubuğu daldırır daldırmaz çıktı maşallah kuzum Benim demek istediğim o zamana göre değerlendirmesi yanlış üstünden vakit geçmiş gelsin yeniden bakalım dese anlarım da amannn boşver sen nasılsın
Ayy aşkım ne güzel olurduuu ama benim kızın sınavı var çalışıyo yatamamNeden ki aşko?Hadi gel bugün erken uyuyalım.
Aşkım gece 3 te uyudum 9 a kadar sürekli birileri beni uyandırdı bi kızım bi eşim dk başı dürtükledilerYok aşkım tek olan pik yaptığı zamanki
Hay allahım ya sağlık sistemi çok kötüymüş aşko ya. Olsun geç olsun güç olmasın canım güzel düşün
Ah bebişim ya başka doktorlara da git bakalım öyle hemen bir doktorun dediğine inanmayalım güzel düşünelim
Uyku muuu yoksaa
Daha atlatmaya gücüm kalmadı bırakcam kendimi tutulmalara artıkKolay gelsin canım. Hava nasıl ki orda sen Azerbaycandaydın değil mi Acaba saat farkı var mı aramızdaçok yorma kendini yorma iş bitmiyor hiç ben denedim
güneş tutulmasını atlatıyoruz şükür bunuda atlatırız ayHe kocişler sevmiyor elimizde tel
evet galiba benim sorunum burdaki sistemalışacam ya daha evet bugün de yaptım canm hemen çubuğu daldırır daldırmaz çıktı maşallah kuzum Benim demek istediğim o zamana göre değerlendirmesi yanlış üstünden vakit geçmiş gelsin yeniden bakalım dese anlarım da amannn boşver sen nasılsın
Ya gülüm boşver onları sen hele yeniden gidince kese götürünce anlar oda ne olacakKolay gelsin canım. Hava nasıl ki orda sen Azerbaycandaydın değil mi Acaba saat farkı var mı aramızdaçok yorma kendini yorma iş bitmiyor hiç ben denedim
3 saat var canım aramızda wuuuTeşekkürler tatlim, evet aşko Azerbaycandayim hava dün çok soguktu ruzgarli yagmurluydu bugün güneşli ilk bahar gibihava derken manyetik anlamda tutulmalar kasılmalar bana hep yann etkisi dokunur
Şimdi saat 23:00
İnşallah canım teşekkür ederimHoşgeldin canımhemen yazıyorum listeye adını bekletmeden sağlıkla gelsin bebeğin
Ben saatimi hiç şaşırmam aşko her konuda prensip sahibiyim benErkenn uyumak ve sizzz
Yav bırak çocuk da uyusun yazıkk kendin gibi gece kuşu yapma çocuğu daAyy aşkım ne güzel olurduuu ama benim kızın sınavı var çalışıyo yatamamgece paramparça uyudum aşkım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?