Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya gülüm boşver onları sen hele yeniden gidince kese götürünce anlar oda ne olacak
Çokkk singirliydimmm ama geçti kafamı ona mı yorayım ben burdaki herkes bi doktor biz bi doktor olmuşuz zaten kuzum sen nasıl oldun ben bugün senin için araştırdım biri diyor ki Amerikadaymış bulantı için B6 vitamini önermiş

Benimde öyleydi ama bak şükürler olsun ki senin bata daha var yapma nolur hemen modu düşürme erken gebelik mi neydi yaptığın bi bize resim at
Erken gebelik diye aldım ama markası farklı hiç senemedim bunu daha önce. Ben kimyasal geçirince göğüslerim hic agrimazdi regl olmama bir hafta kala göğüslerim hep ağrır ordan anlıyorum olmadığına

Eklentiler

• IMG_20221101_154557.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 42
Kuzum bata daha varmış erken testleri boşver onlar olmayanlarda çift gösteriyor onlarda değil örnek ben
Bekle batı bakalım ne olcak göreceğiz bat gelene kadar neler olur neler

Umutsuzluk kapıldı olmadı gibi ya bu ay iyi yumurtladim tutmayınca tutmuyor demekki
Ne demek umutsuzluk öyle bişey yok aşkısı umut her zaman var adet gelene kadar
Ben batımı bilmiyorum aşko bugün az daha test almaya gitcektim sonra kendimi tuttum sen menapozlusun sakin ol diye

Valla görümceme de vermiş doktoru benim karı vermedi boşucam bunu da yaaa ilaç verdi vitaminle bu iş çözülüyorsa bu işkence neden kiiiii .haftaya randevu varya söyleyeceğim b6 önersin alayım… sinirlenme sende bu arada çünkü aşırı saçma bir sistemleri var sistemsizlikten oluşmuş gibi bildiğin 3. Dünya ülkesi gibi maddi güçleri var okey ama neye yarıyor hiç!!! Cidden bu şekilde düşünüyorum ben artık sürekli endişeye meyil veren bir sağlık sistemi teknolojisi berbat cihazların çoğu eski kız düşünsene 4d ultrason bile her şehirde her doktorda yok bizde nir çok doktorda varken… böyle çok şey var hayırlısı diyorum artık valla birde normal doğum mecburi aklında olsun sezeryan seçeyim diye bir durum yok eğer sağlık sıkıntısı varsa buna sen değil Dr karar veriyor gibi gibi…şimdiden alış birde doktora gidince ebelerin listesini iste öyle bir durum. Varmış ebeni bulman gerekliymiş dana doğumu öğretecek vs

Kuzum bata daha varmış erken testleri boşver onlar olmayanlarda çift gösteriyor onlarda değil örnek ben
Bekle batı bakalım ne olcak göreceğiz bat gelene kadar neler olur neler
Ay bilmiyorum kuzum
Ne demek umutsuzluk öyle bişey yok aşkısı umut her zaman var adet gelene kadar
Ben batımı bilmiyorum aşko bugün az daha test almaya gitcektim sonra kendimi tuttum sen menapozlusun sakin ol diye
Ahahha deli kız menopoz nedir Asko kabul etmiyoruz susar mısın

Nedense sen beni heyecanlandırıyorsun bata kaç kaldı ??
Evet sistem bence eski çağlardan
3 gözüküyor uygulamada. Ovulasyona göre de 3 kaldı. Heyecanlanma bebeğim benden bi cacık olmaz her ay böyle belirtiler içinde oluyorum sonra fıs ben bile alıştım
Bak ne güzel diyorsun kendi kendine Git aşkom git önemli konular bunlar belki tedavisi vardır. Teyzeme de demişlerdi erken menopoz var diye yıllar önce ama hala menopoza girmedi. Tedavi falan aldı mı onu hiç bilmiyorum

Aşkım benimde teyzeme demişlerdi bugün konuştuk oda diyoki gitmek istiyosan git yine doktora ama bana kalırsa gitme çünkü farklı bişey söylemiyorlar boş yere sinirini harap etme dedi sen sadece menapozu kabullenme kendine sürekli sağlıklı olduğunu söyle dedi hatta bugün EFT yaptık telefonda o adet oldu kapattıktan sonra bakalım bana nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…