- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.221
Asko benim moralim bozuldu sabah gebelik yaptım negatif göğüslerim cok agrir bu regl belirtisi benim için bu ay da olmadıAşkım benim kocam bey evde de fazla bakamıyorum8 inde ay tutulması varmış aşkı herkes tutuldu galiba nerdesiniz aloooğğğ @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 @Lale95 @bitliKedi miraclebeyb @Annabelle1 diğer aşkolarım alooo sesim gelür müüğğ
Ayy aşkım o benden de gece kuşu ben bayılıyorum o bayılmıyoYav bırak çocuk da uyusun yazıkk kendin gibi gece kuşu yapma çocuğu da
Hımm o saatte geliyosa napsın çocuk neye yetişsin? Başarılar kuzuyaAyy aşkım o benden de gece kuşu ben bayılıyorum o bayılmıyosınavı var aşkısı 2 tane öğlenci ya zaten 7 bucukta anca geliyo yemek falan derken 9 oluyo zaten
Çokkk singirliydimmmYa gülüm boşver onları sen hele yeniden gidince kese götürünce anlar oda ne olacak
Sağol teyzesi teşekkür ederizHımm o saatte geliyosa napsın çocuk neye yetişsin? Başarılar kuzuya
Asko benim moralim bozuldu sabah gebelik yaptım negatif göğüslerim cok agrir bu regl belirtisi benim için bu ay da olmadı
1haftaKaç var bata aşkım ya dur bakalım bi
Nau nauDaha atlatmaya gücüm kalmadı bırakcam kendimi tutulmalara artık
Maşallah aşkım
Benimde öyleydi ama bak şükürler olsun ki senin bata daha var yapma nolur hemen modu düşürme erken gebelik mi neydi yaptığın bi bize resim atAsko benim moralim bozuldu sabah gebelik yaptım negatif göğüslerim cok agrir bu regl belirtisi benim için bu ay da olmadı
Oo aşkım daha varmış bence bekle bakalım belli olmaz o işler1hafta
Erken gebelik diye aldım ama markası farklı hiç senemedim bunu daha önce. Ben kimyasal geçirince göğüslerim hic agrimazdi regl olmama bir hafta kala göğüslerim hep ağrır ordan anlıyorum olmadığınaBenimde öyleydi ama bak şükürler olsun ki senin bata daha var yapma nolur hemen modu düşürme erken gebelik mi neydi yaptığın bi bize resim at
Aşko benim misafirim vardı ahahahaKızlar @Demgey3Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ ve Ginnys sizler nerdesiniz Ya hadi demgeyin misafiri vardır ginyys de midesi bulanıyor Ya diğerleri sizzz nerdesiniz ay
Umutsuzluk kapıldı olmadı gibi ya bu ay iyi yumurtladim tutmayınca tutmuyor demekkiOo aşkım daha varmış bence bekle bakalım belli olmaz o işler
Kuzum bata daha varmış erken testleri boşver onlar olmayanlarda çift gösteriyor onlarda değil örnek benErken gebelik diye aldım ama markası farklı hiç senemedim bunu daha önce. Ben kimyasal geçirince göğüslerim hic agrimazdi regl olmama bir hafta kala göğüslerim hep ağrır ordan anlıyorum olmadığına
Ne demek umutsuzluk öyle bişey yok aşkısı umut her zaman var adet gelene kadarUmutsuzluk kapıldı olmadı gibi ya bu ay iyi yumurtladim tutmayınca tutmuyor demekki
Valla görümceme de vermiş doktoru benim karı vermedi boşucam bunu da yaaa ilaç verdi vitaminle bu iş çözülüyorsa bu işkence neden kiiiii .haftaya randevu varya söyleyeceğim b6 önersin alayım… sinirlenme sende bu arada çünkü aşırı saçma bir sistemleri var sistemsizlikten oluşmuş gibi bildiğin 3. Dünya ülkesi gibi maddi güçleri var okey ama neye yarıyor hiç!!! Cidden bu şekilde düşünüyorum ben artık sürekli endişeye meyil veren bir sağlık sistemi teknolojisi berbat cihazların çoğu eski kız düşünsene 4d ultrason bile her şehirde her doktorda yok bizde nir çok doktorda varken… böyle çok şey var hayırlısı diyorum artık valla birde normal doğum mecburi aklında olsun sezeryan seçeyim diye bir durum yok eğer sağlık sıkıntısı varsa buna sen değil Dr karar veriyor gibi gibi…şimdiden alış birde doktora gidince ebelerin listesini iste öyle bir durum. Varmış ebeni bulman gerekliymiş dana doğumu öğretecek vsÇokkk singirliydimmmama geçti kafamı ona mı yorayım ben burdaki herkes bi doktor biz bi doktor olmuşuz zaten kuzum sen nasıl oldun ben bugün senin için araştırdım biri diyor ki Amerikadaymış bulantı için B6 vitamini önermiş
Ay bilmiyorum kuzumKuzum bata daha varmış erken testleri boşver onlar olmayanlarda çift gösteriyor onlarda değil örnek ben
Bekle batı bakalım ne olcak göreceğiz bat gelene kadar neler olur neler
Ahahha deli kızNe demek umutsuzluk öyle bişey yok aşkısı umut her zaman var adet gelene kadar
Ben batımı bilmiyorum aşko bugün az daha test almaya gitcektim sonra kendimi tuttum sen menapozlusun sakin ol diye
3 gözüküyor uygulamada. Ovulasyona göre de 3 kaldı. Heyecanlanma bebeğim benden bi cacık olmaz her ay böyle belirtiler içinde oluyorum sonra fıs ben bile alıştımNedense sen beni heyecanlandırıyorsunbata kaç kaldı ??
Evet sistem bence eski çağlardan
Bak ne güzel diyorsun kendi kendineAşkım gece 3 te uyudum 9 a kadar sürekli birileri beni uyandırdı bi kızım bi eşim dk başı dürtüklediler
Yaa aşkım bazen şeytan diyo ki boşver gitme doktora falan ama sonra akıllı ol diyorum kendime
Aşkım benimde teyzeme demişlerdi bugün konuştuk oda diyoki gitmek istiyosan git yine doktora ama bana kalırsa gitme çünkü farklı bişey söylemiyorlar boş yere sinirini harap etme dedi sen sadece menapozu kabullenme kendine sürekli sağlıklı olduğunu söyle dedi hatta bugün EFT yaptık telefonda o adet oldu kapattıktan sonra3 gözüküyor uygulamada. Ovulasyona göre de 3 kaldı. Heyecanlanma bebeğim benden bi cacık olmaz her ay böyle belirtiler içinde oluyorum sonra fıs ben bile alıştım
Bak ne güzel diyorsun kendi kendineGit aşkom git önemli konular bunlar belki tedavisi vardır. Teyzeme de demişlerdi erken menopoz var diye yıllar önce ama hala menopoza girmedi. Tedavi falan aldı mı onu hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?