Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Telefonda eft ne gız

Aşko benim misafirim vardı ahahaha
Kuzum sen hiç yüreğini karartma senin bebişin hcg artışını gün gün gördük biz yolunda gitmeyen bişey yoktur emin ol
Canım ben eminin boşver onu gece gece aklıma sen geldin gerçi hepinize dua ettim ama sen takıldın adın takıldı aklıma kız bu sıfır sıfır sıfır umutlu da nedir yani umudum yok
O yüzdennnn aşko adını değiş please

Ay ne oldu bacım hayırlara vesile olsun inşallah
Canım biz geçen sene tayin istedik eşimle görev yerlerimiz arasında 60 km vardi
Ağustosta aile birliği mazeretiyle tekrar eşimin görev yerine tayin istedim çıkmadı
Sonra il içi görevlendirme dilekçesi vermiştik o arada ben müdürle kavga ettim anlayışsız davrandı
2 aydır ise gitmek için 60 km gidip geliyordum pazartesi görev yerim değişti dilekçeyi onaylanmışlar
Salı sabahı yeni yerde göreve başladım onun koşturması vardi bu hafta
Hayırlısı olsun inşallah 30 hazirana kadar gorevlendirmisler
Sağ salim bi atlatsak yazın tekrar tayin çıkmazsa eski yere devam edecem

Sanırım öğretmensiniz aynı şeyleri biz de yaşıyoruz eşim 1 senedir her gün 90 km gidip 90 km geliyor. Görevlendirme talebinde bulunduk ama bizimkini onaylamadılar Sizin adınıza sevindim gerçekten çok yorucu ve stresli bir durum

Yapma ya tam dayaklık bunlar özel klinikler falan yok mu canım? Zaten erken öğrendin yani tabi ki düşük olacak ne bekliyorlar ki!

Canım nasılsın? Ben venevv sen genetik yaptırmıştın sanırım ne oldu sonuçlar?

Hangi ildesiniz?
Benim müdürüm valinin eğitim ve emniyette görevlendirmeye kesinlikle karşı olduğunu söyledi ısrarla
Yine de başvuruyu yaptık ama araya kimleri kimleri soktuk
İlde sadece 2 kişinin başvurusu onaylanmış diğerinin aracısı çok daha kuvvetli diye düşünüyorum aslında benim istediğim yeri ona vermişler

Valla bu testlerin en iyisine bile güvenmiyorum en iyisi strip yada kaset testler. Bekleyelim canm sen moralini yüksek tut yinede
valla bencede sen başka bi doktora da gözük istersen. Valla sağlık sistemleri yok hemde hiç yok Yaaa neyse ilkim normal doğum zaten bu da bakalım hayırlısı öğrenmem iyi oldu. Senin ebe listesi dediğin acaba geçen görümcem dedi mutterpass verirler o mu neyse öğrenicez bakalım

3 gün sonra görüşelim

Eklentiler

• 20221103_105140.webp
    42 KB · Görüntüleme: 50
  • 20221103_104043.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 52
Bebeğim bak ben biraz oynadım Allahım nolur ya kızlar bi sizde bakın Mucizemmm16 Pheebs aşko sen iyi yapıyorsun bu negatifi arkadaşın testine bi el atsana

Eklentiler

• DB5D7E3A-D370-4302-BED9-572BA0156CC7.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 5A0E894C-CDFA-46E4-BBB2-47E91B7A4935.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…