- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.241
PekiAy bilmiyorum kuzum
Ahahha deli kızmenopoz nedir Asko kabul etmiyoruz susar mısın
Telefonda eft ne gızAşkım benimde teyzeme demişlerdi bugün konuştuk oda diyoki gitmek istiyosan git yine doktora ama bana kalırsa gitme çünkü farklı bişey söylemiyorlar boş yere sinirini harap etme dedi sen sadece menapozu kabullenme kendine sürekli sağlıklı olduğunu söyle dedi hatta bugün EFT yaptık telefonda o adet oldu kapattıktan sonrabakalım bana nolcak
Canım ben eminin boşver onu gece gece aklıma sen geldin gerçi hepinize dua ettimAşko benim misafirim vardı ahahaha
Kuzum sen hiç yüreğini karartma senin bebişin hcg artışını gün gün gördük biz yolunda gitmeyen bişey yoktur emin ol
Günaydın kuzum nasılsın?Gunaydinnnn ben geldim
İyiyim askomm ozledim sizleriGünaydın kuzum nasılsın?
Canım biz geçen sene tayin istedik eşimle görev yerlerimiz arasında 60 km vardiAy ne oldu bacım hayırlara vesile olsun inşallah
Günaydın aşkoo hoş geldinGunaydinnnn ben geldim
Biz de özledikİyiyim askomm ozledim sizlerinasilsiniz napiyosunuz
Sanırım öğretmensiniz aynı şeyleri biz de yaşıyoruz eşim 1 senedir her gün 90 km gidip 90 km geliyor. Görevlendirme talebinde bulunduk ama bizimkini onaylamadılarCanım biz geçen sene tayin istedik eşimle görev yerlerimiz arasında 60 km vardi
Ağustosta aile birliği mazeretiyle tekrar eşimin görev yerine tayin istedim çıkmadı
Sonra il içi görevlendirme dilekçesi vermiştik o arada ben müdürle kavga ettim anlayışsız davrandı
2 aydır ise gitmek için 60 km gidip geliyordum pazartesi görev yerim değişti dilekçeyi onaylanmışlar
Salı sabahı yeni yerde göreve başladım onun koşturması vardi bu hafta
Hayırlısı olsun inşallah 30 hazirana kadar gorevlendirmisler
Sağ salim bi atlatsak yazın tekrar tayin çıkmazsa eski yere devam edecem
Yapma ya tam dayaklık bunlarKızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorumVeziir _Umutlu_Pozitif_ @Ginnys bitliKedi @raainbow valla sinirden unuttum diğer güzel kızlar
Canım nasılsın? Ben venevv sen genetik yaptırmıştın sanırım ne oldu sonuçlar?Sanırım öğretmensiniz aynı şeyleri biz de yaşıyoruz eşim 1 senedir her gün 90 km gidip 90 km geliyor. Görevlendirme talebinde bulunduk ama bizimkini onaylamadılarSizin adınıza sevindim gerçekten çok yorucu ve stresli bir durum
Hangi ildesiniz?Sanırım öğretmensiniz aynı şeyleri biz de yaşıyoruz eşim 1 senedir her gün 90 km gidip 90 km geliyor. Görevlendirme talebinde bulunduk ama bizimkini onaylamadılarSizin adınıza sevindim gerçekten çok yorucu ve stresli bir durum
Valla bu testlerin en iyisine bile güvenmiyorum en iyisi strip yada kaset testler. Bekleyelim canm sen moralini yüksek tut yinedeErken gebelik diye aldım ama markası farklı hiç senemedim bunu daha önce. Ben kimyasal geçirince göğüslerim hic agrimazdi regl olmama bir hafta kala göğüslerim hep ağrır ordan anlıyorum olmadığına
valla bencede sen başka bi doktora da gözük istersen. Valla sağlık sistemleri yok hemde hiç yokValla görümceme de vermiş doktoru benim karı vermedi boşucam bunu da yaaa ilaç verdi vitaminle bu iş çözülüyorsa bu işkence neden kiiiii .haftaya randevu varya söyleyeceğim b6 önersin alayım… sinirlenme sende bu arada çünkü aşırı saçma bir sistemleri var sistemsizlikten oluşmuş gibi bildiğin 3. Dünya ülkesi gibi maddi güçleri var okey ama neye yarıyor hiç!!! Cidden bu şekilde düşünüyorum ben artık sürekli endişeye meyil veren bir sağlık sistemi teknolojisi berbat cihazların çoğu eski kız düşünsene 4d ultrason bile her şehirde her doktorda yok bizde nir çok doktorda varken… böyle çok şey var hayırlısı diyorum artık valla birde normal doğum mecburi aklında olsun sezeryan seçeyim diye bir durum yok eğer sağlık sıkıntısı varsa buna sen değil Dr karar veriyor gibi gibi…şimdiden alış birde doktora gidince ebelerin listesini iste öyle bir durum. Varmış ebeni bulman gerekliymiş dana doğumu öğretecek vs
Eft ne aşko onu bilmiyorum. Havale/eft değil heralde bahsettiğinAşko napalım cok uzağız anca telefonda
Hoşgeldin canım nerdesin yaGunaydinnnn ben geldim
yok canımYapma ya tam dayaklık bunlarözel klinikler falan yok mu canım? Zaten erken öğrendin yani tabi ki düşük olacak ne bekliyorlar ki!
3 gün sonra görüşelim3 gözüküyor uygulamada. Ovulasyona göre de 3 kaldı. Heyecanlanma bebeğim benden bi cacık olmaz her ay böyle belirtiler içinde oluyorum sonra fıs ben bile alıştım
Bak ne güzel diyorsun kendi kendineGit aşkom git önemli konular bunlar belki tedavisi vardır. Teyzeme de demişlerdi erken menopoz var diye yıllar önce ama hala menopoza girmedi. Tedavi falan aldı mı onu hiç bilmiyorum
3 gün çok özlerim bekleyemem3 gün sonra görüşelim
Bebeğim bak ben biraz oynadım Allahım nolur yaEki Görüntüle 3155868 Eki Görüntüle 3155876 Eki Görüntüle 3155878
3 gün çok özlerim bekleyemem
Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Demgey3 M Mavimiresl unuttuğum diğer kızlar sabah test yaptım bunlar ilk 10 dl içinde çekilen fotoğraflar. Ben göremedim açıkçası fazla dikkatli bakamadım da misafirlerim gelecek telaşım var fotoğrafları atayım bi bakın yine gol değil galiba. Neyse 4 5 saate gelirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?