- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.261
Aşkısı ben göremedim yaaaEki Görüntüle 3155868 Eki Görüntüle 3155876 Eki Görüntüle 3155878
3 gün çok özlerim bekleyemem
Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ @My_Moonlight06 @Demgey3 @Mavimiresl unuttuğum diğer kızlar sabah test yaptım bunlar ilk 10 dl içinde çekilen fotoğraflar. Ben göremedim açıkçası fazla dikkatli bakamadım da misafirlerim gelecek telaşım var fotoğrafları atayım bi bakın yine gol değil galiba. Neyse 4 5 saate gelirim ben
Aşko şimdi gittim tee senin ilk testlerini attığın mesajı buldum onlarla karşılaştırdım da benimkide gözükmüyor. Ama sen oynayınca gördüm gibi sanki he neyse bakalım hayırlısı olsun inşallahBebeğim bak ben biraz oynadım Allahım nolur yakızlar bi sizde bakın Mucizemmm16 @Pheebs aşko sen iyi yapıyorsun bu negatifi arkadaşın testine bi el atsana
Aşkp flaşını açıp bi bakarmısın ben burda ortada c ile t nin ortasında bir gölge görüyorumEki Görüntüle 3155868 Eki Görüntüle 3155876 Eki Görüntüle 3155878
3 gün çok özlerim bekleyemem
Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ @My_Moonlight06 @Demgey3 @Mavimiresl unuttuğum diğer kızlar sabah test yaptım bunlar ilk 10 dl içinde çekilen fotoğraflar. Ben göremedim açıkçası fazla dikkatli bakamadım da misafirlerim gelecek telaşım var fotoğrafları atayım bi bakın yine gol değil galiba. Neyse 4 5 saate gelirim ben
Aşkım bekleyince bişey çıktı ama işte artık ona güvenmiyorum ilk haline göre yorumlamak daha doğru sonunda üzülmektense ..Aşkısı ben göremedim yaaabekleyince belki görebilirsin çıplak gözle
Bunlardada gördüm normaldede gördüm inşallah vardırBebeğim bak ben biraz oynadım Allahım nolur yakızlar bi sizde bakın Mucizemmm16 @Pheebs aşko sen iyi yapıyorsun bu negatifi arkadaşın testine bi el atsana
Valla bende benim uygulamaya kaydettim benimkilerde karşılaştırdımAşko şimdi gittim tee senin ilk testlerini attığın mesajı buldum onlarla karşılaştırdım da benimkide gözükmüyor. Ama sen oynayınca gördüm gibi sanki he neyse bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ay zaten ben oynamadan da gördüm sanki
Ayyy gülme geldi iki gün önceki testi atmamıştım ikisini karıştırdım yaaaAşkp flaşını açıp bi bakarmısın ben burda ortada c ile t nin ortasında bir gölge görüyorum
AşkoooCanım ben eminin boşver onu gece gece aklıma sen geldin gerçi hepinize dua ettimama sen takıldın adın takıldı aklıma kız bu sıfır sıfır sıfır umutlu da nedir yani umudum yok
O yüzdennnn aşko adını değiş please
Bu gün 11 galiba 23 pik 24 çatlama olduValla bende benim uygulamaya kaydettim benimkilerde karşılaştırdımay ben gördüm sanki düşün benimkiler de öyleydi sen söyle çatlamadan sonra kaçıncı gün
İki gün öncekinin pedi kuruyup sararmıştır aşko ordan anlarsınAyyy gülme geldi iki gün önceki testi atmamıştım ikisini karıştırdım yaaa
He değiş sen onu yinede bana güvenAşkoooahahaha o valla 0 niyetiyle yazılmadı bişey başka bişeyde koyulmuyor dur bakayım düşüneyim ne yapabilirim diye
Aşkım üstteki iki gün öncesi galiba alttaki de bu sabah. Diğer kızları etiketleyemedim görenler bi bakıverin gızAşkp flaşını açıp bi bakarmısın ben burda ortada c ile t nin ortasında bir gölge görüyorum
Bu gün 11 galiba 23 pik 24 çatlama oldu
Yom kız ikisi de beyazİki gün öncekinin pedi kuruyup sararmıştır aşko ordan anlarsın
Kız nere 9. Ekim 31 çekiyorKız daha bugün 9. Gün aynı bende de öyleydi Ya dur sen Ya akşama yada yarın tekrarladuam seninle
Hecesleniyorum yapmaKız daha bugün 9. Gün aynı bende de öyleydi Ya dur sen Ya akşama yada yarın tekrarladuam seninle
Alttakinde bariz görüyorum üsttekinde hafif gölgeAşkım üstteki iki gün öncesi galiba alttaki de bu sabah. Diğer kızları etiketleyemedim görenler bi bakıverin gız Eki Görüntüle 3155902
Aşko bi halt yedim ama ne bilmiyorumHe değiş sen onu yinede bana güven
Ay yok aşkımEft ne aşko onu bilmiyorum. Havale/eft değil heralde bahsettiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?