Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarım aşılamadan çıktım cok güzel geçti bundan sonrası beklemek ins
senın ıcın gelmiştim.
hadı hayırlı olsun canım benım.
inşallahhh sımsıkı tutunsun bebegın, kendını yorma cok fazla,uzanma vs dıkkat et..
güzel haberlerini bekliyorum

Senin senin gördün değil mi neyse unut şimdi bunu git kafanı dağıt sabah yada yarın akşam yap bidaha test hem demeseniz bile hepinize ediyorum @Mucizemmm16 canımmm hiç testin yok mu gizli yapsan kocişten
Aşkım iki gün öncekiyle ikisinin fotoğrafını attım gördün mü.
Aşko o siyahta gördüm sandım ama o testin şeyiymiş ya.
Bak şimdi tekrar atıyorum. İkisi de aynı marka test. Laboquick
Bekledikçe şimdi biraz daha belirgin oldu bu fotoğrafı öğlen çektim şuan ki halini de sonra atarım

senın ıcın gelmiştim.
hadı hayırlı olsun canım benım.
inşallahhh sımsıkı tutunsun bebegın, kendını yorma cok fazla,uzanma vs dıkkat et..
güzel haberlerini bekliyorum
Balımmmm cansın cok teşekkür ederim tamam doktorum sa dedi zaten bugunn yarınn işe gitmicem zaten cumartesi de çalışmıyorum dinlencem rabbım emeğimizi boşa çıkartmasın
Asılama cok guzel geçti kız

Yok anama bizim randevu baya geç verildi ya 8 kasım bekliyoruz bakalım

Kuzum bende 2. İgnemi oldum 4 gibi insallah doğru yapiyorumdur
Yarın 2 de kontrolum var bakalim yumoslar ne halde. Bu ay hic kasık agrm yok yani suanlik yok
Niye doğru olmasın bebeğim, aynı saatte yapman yeterli. Ayy çok heyecanlı güzel güzel yumoşlar olsun hayırlı haberlerle dön tatlım
Attigin gol olsunnnn bebegimmmm
Valla gol mü oldu, taca mı çıktı yine görücez

Aşkoo benim testlere baktın mı ben seni etiketlemeyi unuttum. Geçen ay olacak olacak dedin inşallah olur ya
Yok aşkım ben sayfaları takip edemiyorum aşırı kötüyüm bulantıdan yatıyorım girip etiket mı diye bakıyorum sen beni etiketlersen görebilirim yoksa anneler grubuna bile bakmıyorum bir yudum su içeçek halim kalmadı perişanım.ama etiket yaparsanız iyi oldukça giriyorum cevap verip çıkıyorum

Anladım canım inşallah çabuk geçer bu zor dönemler. Ahh keşke bizim mucizemiz gelsede bizde perişan olsak bak bu üstteki iki gün önceki test alttaki bı sabahın testi.

Bize biri 17 kasım demişti geçen ki arayan 10 kasımda gelsin demiş bunların birbirinden haberi yok
Biri diğeri derken iki farklı Dr ile randevu mu aldınız ben kadın doğumcu u sabitledim geç rendevu verdi falan ama bu iyi gibi me geliyor o nedenle bunda okeyim neyse artık haftaya gidinceye nasıl olsa zaten bundan sonra ayda bir çağırır sorun ol açıkça heralde

Anladım canım inşallah çabuk geçer bu zor dönemler. Ahh keşke bizim mucizemiz gelsede bizde perişan olsak bak bu üstteki iki gün önceki test alttaki bı sabahın testi.Eki Görüntüle 3156113
Alttakinde görüyor gibiyim bunlar çatlama sonrası kaçıncı gün testi yada bata kaç var bunlar önemli ama çatlama biliyorsan. Çatlama gününden saymak daha doğru sonuç.bu arada amin dün kime yazdım yada önceki gün Allah hepinizin başına versin amin dedim valla sizde yaşayın halimi anlayın bazen tersten dua etmek işe yarar valla bende bu nedenle ediyorım yanlış anlama

Amiiinnnn canım benim
Rabbim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok sevindim

Yok aşkım anlamam. Bak şimdi 23 Ekim pik 24 çatlama. Üstteki test 1 Kasım alttaki 3 Kasım yani bugün

Yok aşkım anlamam. Bak şimdi 23 Ekim pik 24 çatlama. Üstteki test 1 Kasım alttaki 3 Kasım yani bugün
10 yada 11. Gündesin bekle bakalım 14. Günü bat günü diye düşün.ayın 6 sı gibi regli bekle gelmezse daha da şüphelen.ama ya hergün test ile yada bat geçince test ile bakarsın ama sen tr şeysin kan verirsin ayın 6sı olunca olur biter daha kesin sonuç

10. 11. Günde normalde biraz daha belirgin olması gerekir geç döllenme olabilr bunu bilemeyiz çok dikkat et rabbim güzel haber aşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…