- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.301
senın ıcın gelmiştim.Kızlarım aşılamadan çıktımcok güzel geçti bundan sonrası beklemek ins
Aşkım iki gün öncekiyle ikisinin fotoğrafını attım gördün mü.Senin seningördün değil mi neyse unut şimdi bunu git kafanı dağıt sabah yada yarın akşam yap bidaha test hem demeseniz bile hepinize ediyorum @Mucizemmm16 canımmm hiç testin yok mu gizli yapsan kocişten
Ayy dua et kız kızarsın pozitif olsunAsko ben ilk attığın dada gördüm silik ama anca firsatim oldu yazmaya
İnsallah canimAyy dua et kız kızarsın pozitif olsun
Balımmmm cansın cok teşekkür ederim tamam doktorum sa dedi zaten bugunn yarınn işe gitmicem zaten cumartesi de çalışmıyorum dinlencem rabbım emeğimizi boşa çıkartmasınsenın ıcın gelmiştim.
hadı hayırlı olsun canım benım.
inşallahhh sımsıkı tutunsun bebegın, kendını yorma cok fazla,uzanma vs dıkkat et..
güzel haberlerini bekliyorum
Yok anama bizim randevu baya geç verildi ya 8 kasım bekliyoruz bakalımAy He Ya şimdi farkettim derste hemen hesapladım ya aceleden
Hemen değişmiyor zaten bekle biraz
aaa tamam tamam anladım söyledi görümcemler onu banagaliba güzel bişeydir şükür 1 tanesinden tecrübeliyim ama belki bilmediğim şeyler de vardır sen buldun mu
Niye doğru olmasın bebeğim, aynı saatte yapman yeterli. Ayy çok heyecanlıKuzum bende 2. İgnemi oldum 4 gibi insallah doğru yapiyorumdur
Yarın 2 de kontrolum var bakalim yumoslar ne halde. Bu ay hic kasık agrm yok yani suanlik yok
Valla gol mü oldu, taca mı çıktı yine görücezAttigin gol olsunnnn bebegimmmm
Yok aşkım ben sayfaları takip edemiyorum aşırı kötüyüm bulantıdan yatıyorım girip etiket mı diye bakıyorum sen beni etiketlersen görebilirim yoksa anneler grubuna bile bakmıyorum bir yudum su içeçek halim kalmadı perişanım.ama etiket yaparsanız iyi oldukça giriyorum cevap verip çıkıyorumAşkoo benim testlere baktın mı ben seni etiketlemeyi unuttum. Geçen ay olacak olacak dedin inşallah olur ya
Amin canım inşallah burdayımÇaresi olan şeyler olsun da Allah derman aratmasın sonra. Ben bu gruptayım epeydir sen de katıl aramıza güzel olduk böyleben de aralık gibi niyetleneceğim inşallah.
Amin aşko inşallah hepimize hayırlısıyla nasibimizdekini versinİnsallah canimbu ay bebelerimz gobuste olsun
Bize biri 17 kasım demişti geçen ki arayan 10 kasımda gelsin demişYok anama bizim randevu baya geç verildi ya 8 kasım bekliyoruz bakalım
Tamam askim guzel haberlerle insallah sizleyim yarınNiye doğru olmasın bebeğim, aynı saatte yapman yeterli. Ayy çok heyecanlıgüzel güzel yumoşlar olsun hayırlı haberlerle dön tatlım
Valla gol mü oldu, taca mı çıktı yine görücez
Anladım canım inşallah çabuk geçer bu zor dönemler. Ahh keşke bizim mucizemiz gelsede bizde perişan olsakYok aşkım ben sayfaları takip edemiyorum aşırı kötüyüm bulantıdan yatıyorım girip etiket mı diye bakıyorum sen beni etiketlersen görebilirim yoksa anneler grubuna bile bakmıyorum bir yudum su içeçek halim kalmadı perişanım.ama etiket yaparsanız iyi oldukça giriyorum cevap verip çıkıyorum
Biri diğeri derken iki farklı Dr ile randevu mu aldınız ben kadın doğumcu u sabitledim geç rendevu verdi falan ama bu iyi gibi me geliyor o nedenle bunda okeyim neyse artık haftaya gidinceye nasıl olsa zaten bundan sonra ayda bir çağırır sorun ol açıkça heraldeBize biri 17 kasım demişti geçen ki arayan 10 kasımda gelsin demişbunların birbirinden haberi yok
Alttakinde görüyor gibiyim bunlar çatlama sonrası kaçıncı gün testi yada bata kaç var bunlar önemli ama çatlama biliyorsan. Çatlama gününden saymak daha doğru sonuç.bu arada amin dün kime yazdım yada önceki gün Allah hepinizin başına versin amin dedim valla sizde yaşayın halimi anlayınAnladım canım inşallah çabuk geçer bu zor dönemler. Ahh keşke bizim mucizemiz gelsede bizde perişan olsakbak bu üstteki iki gün önceki test alttaki bı sabahın testi.Eki Görüntüle 3156113
Amiiinnnn canım benimBalımmmm cansın cok teşekkür ederim tamam doktorum sa dedi zaten bugunn yarınn işe gitmicem zaten cumartesi de çalışmıyorum dinlencem rabbım emeğimizi boşa çıkartmasın
Asılama cok guzel geçti kız
Cok sagol ya beklemesi kaldı işte bi tek bakalımAmiiinnnn canım benim
Rabbim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok sevindim
Yok aşkım anlamam. Bak şimdi 23 Ekim pik 24 çatlama. Üstteki test 1 Kasım alttaki 3 Kasım yani bugünAlttakinde görüyor gibiyim bunlar çatlama sonrası kaçıncı gün testi yada bata kaç var bunlar önemli ama çatlama biliyorsan. Çatlama gününden saymak daha doğru sonuç.bu arada amin dün kime yazdım yada önceki gün Allah hepinizin başına versin amin dedim valla sizde yaşayın halimi anlayınbazen tersten dua etmek işe yarar valla bende bu nedenle ediyorım yanlış anlama
10 yada 11. Gündesin bekle bakalım 14. Günü bat günü diye düşün.ayın 6 sı gibi regli bekle gelmezse daha da şüphelen.ama ya hergün test ile yada bat geçince test ile bakarsın ama sen tr şeysin kan verirsin ayın 6sı olunca olur biter daha kesin sonuçYok aşkım anlamam. Bak şimdi 23 Ekim pik 24 çatlama. Üstteki test 1 Kasım alttaki 3 Kasım yani bugün
10. 11. Günde normalde biraz daha belirgin olması gerekir geç döllenme olabilr bunu bilemeyiz çok dikkat et rabbim güzel haber aşmayı nasip etsinYok aşkım anlamam. Bak şimdi 23 Ekim pik 24 çatlama. Üstteki test 1 Kasım alttaki 3 Kasım yani bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?