- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.321
Ağrısız sızısız ilerlesin süreç inşallahBir saat önce yaptim 2. İgnemi yarin kontrole gidicem suanlik hic agrim vs yok kuzu. Yani yumurtlama yok gibi suanlik.
Yok kız daha geçen aydan 10 kasıma randevum vardı geçen bebek var diye gittiğimde de dr dediki 17 kasımda gel kalp atışını duyBiri diğeri derken iki farklı Dr ile randevu mu aldınız ben kadın doğumcu u sabitledim geç rendevu verdi falan ama bu iyi gibi me geliyor o nedenle bunda okeyim neyse artık haftaya gidinceye nasıl olsa zaten bundan sonra ayda bir çağırır sorun ol açıkça heralde
Sistemden dolayı sıkıntılılar ben tr deki doktoruma mesaj yazabiliyorum burada ne mümkün tel no vermeleri yasak.bu arada 10 kasım randevunu kontrol et bence git ne olacak yine gidersin 17 kasımdaYok kız daha geçen aydan 10 kasıma randevum vardı geçen bebek var diye gittiğimde de dr dediki 17 kasımda gel kalp atışını duyhalbuki 10 kasımda randevum vardı beğeniyorsan sorun yok bende seviyorum doktorumu ama varya çalışma sistemleri beni geriyorrrrr
Aynen benimde tr doktoruma mesaj atabiliyordum kız numara vermeyi bırak ben tam anlamıyorum dediklerini elimi arayıp teli uzatıyorum öcü görmüş gibi bakıyorlar geri çekiliyorlarSistemden dolayı sıkıntılılar ben tr deki doktoruma mesaj yazabiliyorum burada ne mümkün tel no vermeleri yasak.bu arada 10 kasım randevunu kontrol et bence git ne olacak yine gidersin 17 kasımda
Kızlar sanirim asilama yalan olduAğrısız sızısız ilerlesin süreç inşallah
Tövbe tövbeee Türk Dr araştırsana belki vardır oralarda yakınlarda daha iyi olur senin için ben ebeydiler Türk bulmaya çalışsam dua edelim de işimiz rast gitsin yoksa zor valla halimizAynen benimde tr doktoruma mesaj atabiliyordum kız numara vermeyi bırak ben tam anlamıyorum dediklerini elimi arayıp teli uzatıyorum öcü görmüş gibi bakıyorlar geri çekiliyorlar
Modunu düşürme hemen tatlım, yarın bi kontrole git bakalım anlarız o zamanKızlar sanirim asilama yalan olduyumurtlama akintim geldi 2 saat önce pembemsi seffaf
Vay kral hayırlı olsunHeeeh yeni nickimle selamM mucizeOldu Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow R Random3 M Mavimiresl iyilikperisi92 My_Moonlight06
Doktora gidecek misin? Ya sen akıntıya takılma benim dün adet olmam lazımdı ama olmadım mesela akıntıya bakacak olursakKızlar sanirim asilama yalan olduyumurtlama akintim geldi 2 saat önce pembemsi seffaf
Kuzum bildiğin yumurtlama akintisi idiDoktora gidecek misin? Ya sen akıntıya takılma benim dün adet olmam lazımdı ama olmadım mesela akıntıya bakacak olursak
Aşkom yalan olmaz hatta biraz iyi bile olabilir yarın yumurta biraz daha yaklaşmış olur rahime spermler de rahime bırakıldığı için daha iyi olur. Benim doktorum öyle demişti.Kuzum bildiğin yumurtlama akintisi idipempemsi kaygan. Bide sanciliydi. Yarin 2 de randevum var sabah erken gitmeyi düşünüyorum
Uğurlu gelsin aşkomaHeeeh yeni nickimle selamM mucizeOldu Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow R Random3 M Mavimiresl iyilikperisi92 My_Moonlight06
2 de randevum. Daha mı erken gitsem sabah. Bide ovulasyon yaptm cok cok silik cikti. Sanirim ignelerin etkisi. Cunku yumurtlama oldugu gunler bu sekilde akintim oluyor. Ve genelde pozitif cikardi.Aşkom yalan olmaz hatta biraz iyi bile olabilir yarın yumurta biraz daha yaklaşmış olur rahime spermler de rahime bırakıldığı için daha iyi olur. Benim doktorum öyle demişti.
Hayırlı olsun kuzummmHeeeh yeni nickimle selamM mucizeOldu Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow R Random3 M Mavimiresl iyilikperisi92 My_Moonlight06
Doktorum problem değil çalışanları problemTövbe tövbeee Türk Dr araştırsana belki vardır oralarda yakınlarda daha iyi olur senin için ben ebeydiler Türk bulmaya çalışsam dua edelim de işimiz rast gitsin yoksa zor valla halimiz
Hayırlı Olsun nickin ve sana bebiş getirisinHeeeh yeni nickimle selamM mucizeOldu Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow R Random3 M Mavimiresl iyilikperisi92 My_Moonlight06
Teşekkür ederim aşko çok aminHayırlı Olsun nickin ve sana bebiş getirisingüzel olmuş kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?