Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kız daha geçen aydan 10 kasıma randevum vardı geçen bebek var diye gittiğimde de dr dediki 17 kasımda gel kalp atışını duy halbuki 10 kasımda randevum vardı beğeniyorsan sorun yok bende seviyorum doktorumu ama varya çalışma sistemleri beni geriyorrrrr

Sistemden dolayı sıkıntılılar ben tr deki doktoruma mesaj yazabiliyorum burada ne mümkün tel no vermeleri yasak.bu arada 10 kasım randevunu kontrol et bence git ne olacak yine gidersin 17 kasımda

Sistemden dolayı sıkıntılılar ben tr deki doktoruma mesaj yazabiliyorum burada ne mümkün tel no vermeleri yasak.bu arada 10 kasım randevunu kontrol et bence git ne olacak yine gidersin 17 kasımda
Aynen benimde tr doktoruma mesaj atabiliyordum kız numara vermeyi bırak ben tam anlamıyorum dediklerini elimi arayıp teli uzatıyorum öcü görmüş gibi bakıyorlar geri çekiliyorlar

Aynen benimde tr doktoruma mesaj atabiliyordum kız numara vermeyi bırak ben tam anlamıyorum dediklerini elimi arayıp teli uzatıyorum öcü görmüş gibi bakıyorlar geri çekiliyorlar
Tövbe tövbeee Türk Dr araştırsana belki vardır oralarda yakınlarda daha iyi olur senin için ben ebeydiler Türk bulmaya çalışsam dua edelim de işimiz rast gitsin yoksa zor valla halimiz

Kuzum bildiğin yumurtlama akintisi idi pempemsi kaygan. Bide sanciliydi. Yarin 2 de randevum var sabah erken gitmeyi düşünüyorum
Aşkom yalan olmaz hatta biraz iyi bile olabilir yarın yumurta biraz daha yaklaşmış olur rahime spermler de rahime bırakıldığı için daha iyi olur. Benim doktorum öyle demişti.

Aşkom yalan olmaz hatta biraz iyi bile olabilir yarın yumurta biraz daha yaklaşmış olur rahime spermler de rahime bırakıldığı için daha iyi olur. Benim doktorum öyle demişti.
2 de randevum. Daha mı erken gitsem sabah. Bide ovulasyon yaptm cok cok silik cikti. Sanirim ignelerin etkisi. Cunku yumurtlama oldugu gunler bu sekilde akintim oluyor. Ve genelde pozitif cikardi.

Tövbe tövbeee Türk Dr araştırsana belki vardır oralarda yakınlarda daha iyi olur senin için ben ebeydiler Türk bulmaya çalışsam dua edelim de işimiz rast gitsin yoksa zor valla halimiz
Doktorum problem değil çalışanları problem hakikatten bakayım bi Türk doktoru var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…