- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.281
Evet haklısın tatlım ben de o sebeple gazlamak istemiyorum. İnşallah vardır yaa yarın öbür gün artık netleşirAşkım bekleyince bişey çıktı ama işte artık ona güvenmiyorum ilk haline göre yorumlamak daha doğru sonunda üzülmektense ..
Aşkım sanki gölge görüyorum ama daha erken kaset test için beybiii kendini neden strese sokuyosun erken yapıp diyip test almak için fırsat kolluyorumEki Görüntüle 3155868 Eki Görüntüle 3155876 Eki Görüntüle 3155878
3 gün çok özlerim bekleyemem
Mucizemmm16 R Random3 @000umutlu000 @My_Moonlight06 @Demgey3 M Mavimiresl unuttuğum diğer kızlar sabah test yaptım bunlar ilk 10 dl içinde çekilen fotoğraflar. Ben göremedim açıkçası fazla dikkatli bakamadım da misafirlerim gelecek telaşım var fotoğrafları atayım bi bakın yine gol değil galiba. Neyse 4 5 saate gelirim ben
Yok aşkısı mutterpass annelik hüviyeti orada bebekle alakalı her muayene yazacak gebelikten emin olduğunda doktor onu verecek sana yani bir sonraki muayenede verir.ebe listesi ayrı eve gelip gidecek ebe sana doğumu anlatacak sonrada doğumdan sonrada eve gelip gidip kontrol edecek yardımcı olacak belki tek güzel uygulamaları bu ama bunlarda ebe bulmak zor geç kalmadan bulmak lazımmış ebeler hep doluymuş tek iyi şeylerinde yeterli ebe yok bir de Türk bulmak lazım dil için vs.Valla bu testlerin en iyisine bile güvenmiyorum en iyisi strip yada kaset testler. Bekleyelim canm sen moralini yüksek tut yinede
valla bencede sen başka bi doktora da gözük istersen. Valla sağlık sistemleri yok hemde hiç yokYaaa neyse ilkim normal doğum zaten bu da bakalım hayırlısı öğrenmem iyi oldu. Senin ebe listesi dediğin acaba geçen görümcem dedi mutterpass verirler o mu neyse öğrenicez bakalım
Merhaba canım bugün aklımdan seni geçirmiştim grupta dolaşırken ne güzel denk geldi. İyiyim çok şükür evet sonuçlar çıktı 3 tanesi heterezigot ama düşüğe sebep olmayacağını söylediler. Şimdi tekrar deniyoruz. Doktorum haşimatodan şüpheleniyor. Hamile kalınca gel tiroid hapı başlayacağım dedi.Canım nasılsın? Ben venevv sen genetik yaptırmıştın sanırım ne oldu sonuçlar?
Maalesef bu sıkıntıyı yaşayan bir sürü insan var il emrine kalıp depo bekleyenler daha da zorlaştırıyor ilçeden merkeze gelmek isteyenleri. Şubatta tekrar eş durumu deneyeceğiz artıkHangi ildesiniz?
Benim müdürüm valinin eğitim ve emniyette görevlendirmeye kesinlikle karşı olduğunu söyledi ısrarla
Yine de başvuruyu yaptık ama araya kimleri kimleri soktuk
İlde sadece 2 kişinin başvurusu onaylanmış diğerinin aracısı çok daha kuvvetli diye düşünüyorum aslında benim istediğim yeri ona vermişler
Ay He Ya şimdi farkettim derste hemen hesapladım ya aceledenKız nere 9. Ekim 31 çekiyor
Hemen değişmiyor zaten bekle birazAşko bi halt yedim ama ne bilmiyorumben değiştirdim ama kabul etmedi galiba değiştir seçeneğide yok artık şubata kadar değişmiyormuş bide durum nurum yaptım ahahahaa çok güldüm kendime
aaa tamam tamam anladım söyledi görümcemler onu banaYok aşkısı mutterpass annelik hüviyeti orada bebekle alakalı her muayene yazacak gebelikten emin olduğunda doktor onu verecek sana yani bir sonraki muayenede verir.ebe listesi ayrı eve gelip gidecek ebe sana doğumu anlatacak sonrada doğumdan sonrada eve gelip gidip kontrol edecek yardımcı olacak belki tek güzel uygulamaları bu ama bunlarda ebe bulmak zor geç kalmadan bulmak lazımmış ebeler hep doluymuş tek iyi şeylerinde yeterli ebe yok bir de Türk bulmak lazım dil için vs.
Nasip bakalım iki güne bidaha yaparım belli olur ya inşallah vardır aşko dua edin banaAlttakinde bariz görüyorum üsttekinde hafif gölge
BekliyorumAy yok aşkımdur anlatcam
Ya aşko böyle silik çizgilere çok aldandım artık kırmızı net görmeden heveslenmiyorum aşko. TemkinliyimEvet haklısın tatlım ben de o sebeple gazlamak istemiyorum. İnşallah vardır yaa yarın öbür gün artık netleşir
3 gün kaldı bata bakalım nolcek. Bu gün 11. Gün yumurtlamadan sonraAşkım sanki gölge görüyorum ama daha erken kaset test için beybiii kendini neden strese sokuyosun erken yapıp diyip test almak için fırsat kolluyorumama kocam bey 1 hafta evde
Olsun bebişim sorun değil. Geç olsun güç olmasın inşallah vardır. Dua et kız hamile duası kabul olurAy He Ya şimdi farkettim derste hemen hesapladım ya aceleden
Hemen değişmiyor zaten bekle biraz
aaa tamam tamam anladım söyledi görümcemler onu banagaliba güzel bişeydir şükür 1 tanesinden tecrübeliyim ama belki bilmediğim şeyler de vardır sen buldun mu
Aşkoo benim testlere baktın mı ben seni etiketlemeyi unuttum. Geçen ay olacak olacak dedin inşallah olur yaYok aşkısı mutterpass annelik hüviyeti orada bebekle alakalı her muayene yazacak gebelikten emin olduğunda doktor onu verecek sana yani bir sonraki muayenede verir.ebe listesi ayrı eve gelip gidecek ebe sana doğumu anlatacak sonrada doğumdan sonrada eve gelip gidip kontrol edecek yardımcı olacak belki tek güzel uygulamaları bu ama bunlarda ebe bulmak zor geç kalmadan bulmak lazımmış ebeler hep doluymuş tek iyi şeylerinde yeterli ebe yok bir de Türk bulmak lazım dil için vs.
Aşkım burdaki simsiyah olan fotoğraftaki test benim ki mi senin miBebeğim bak ben biraz oynadım Allahım nolur yakızlar bi sizde bakın Mucizemmm16 @Pheebs aşko sen iyi yapıyorsun bu negatifi arkadaşın testine bi el atsana
Ben de tam tersiMaalesef bu sıkıntıyı yaşayan bir sürü insan var il emrine kalıp depo bekleyenler daha da zorlaştırıyor ilçeden merkeze gelmek isteyenleri. Şubatta tekrar eş durumu deneyeceğiz artık
Senin seninAşkım burdaki simsiyah olan fotoğraftaki test benim ki mi senin mi
Ha bu Arada ben düzelteyim seni izninle lütfen geç olsun güç olmasın lafını iptal ediyorum diye tekrarlaNasip bakalım iki güne bidaha yaparım belli olur ya inşallah vardır aşko dua edin bana
Bekliyorum
Ya aşko böyle silik çizgilere çok aldandım artık kırmızı net görmeden heveslenmiyorum aşko. Temkinliyim
3 gün kaldı bata bakalım nolcek. Bu gün 11. Gün yumurtlamadan sonra
Olsun bebişim sorun değil. Geç olsun güç olmasın inşallah vardır. Dua et kız hamile duası kabul olur
Çaresi olan şeyler olsun da Allah derman aratmasın sonra. Ben bu gruptayım epeydir sen de katıl aramıza güzel olduk böyleMerhaba canım bugün aklımdan seni geçirmiştim grupta dolaşırken ne güzel denk geldi. İyiyim çok şükür evet sonuçlar çıktı 3 tanesi heterezigot ama düşüğe sebep olmayacağını söylediler. Şimdi tekrar deniyoruz. Doktorum haşimatodan şüpheleniyor. Hamile kalınca gel tiroid hapı başlayacağım dedi.
Asko ben ilk attığın dada gördüm silik ama anca firsatim oldu yazmayaAşkım üstteki iki gün öncesi galiba alttaki de bu sabah. Diğer kızları etiketleyemedim görenler bi bakıverin gız Eki Görüntüle 3155902
Ne durumdasın bebeğim?Asko ben ilk attığın dada gördüm silik ama anca firsatim oldu yazmaya
Kuzum bende 2. İgnemi oldum 4 gibi insallah doğru yapiyorumdurBiz de özledikbenim yumurtlama yeni bitti işte artık beklemedeyim kuzum. Sen naptın? Başladın mı iğnelere?
Attigin gol olsunnnn bebegimmmmBiz de özledikbenim yumurtlama yeni bitti işte artık beklemedeyim kuzum. Sen naptın? Başladın mı iğnelere?
Bir saat önce yaptim 2. İgnemi yarin kontrole gidicem suanlik hic agrim vs yok kuzu. Yani yumurtlama yok gibi suanlik.Ne durumdasın bebeğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?