- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.341
İnsallah umutların gercek olup bu ay pozitif görürsünTeşekkür ederim aşko çok aminsabah beceremedim sandım ama becermişim
Ztn burda kraldan çok kralcı var ıııykkk hadi ben yatıyorum fena oldum yine için bulandı sende uyu geç oldu ben 8 de uyuyorum normalde 6 da uyanıyorum gebelikten sanırımDoktorum problem değil çalışanları problemhakikatten bakayım bi Türk doktoru var mı
İnşallah canım dolu dolu pozitifli ay olsun bu ay hepimiz içinİnsallah umutların gercek olup bu ay pozitif görürsün
Ne uyuması kız sabahın 4 ünde benim paşa uyandırdı hala ayaktayım şimdi onu uyuttum daha kocam işten gelecek bekliyoreZtn burda kraldan çok kralcı var ıııykkk hadi ben yatıyorum fena oldum yine için bulandı sende uyu geç oldu ben 8 de uyuyorum normalde 6 da uyanıyorum gebelikten sanırım
Kuzum yeni gördüm yazdıklarını giremedim hiçKızlarDemgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ ve Ginnys sizler nerdesiniz Ya hadi demgeyin misafiri vardır ginyys de midesi bulanıyor Ya diğerleri sizzz nerdesiniz ay
Canım bata kaç kaldı senin ben göremedim gibiEki Görüntüle 3155868 Eki Görüntüle 3155876 Eki Görüntüle 3155878
3 gün çok özlerim bekleyemem
Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Demgey3 M Mavimiresl unuttuğum diğer kızlar sabah test yaptım bunlar ilk 10 dl içinde çekilen fotoğraflar. Ben göremedim açıkçası fazla dikkatli bakamadım da misafirlerim gelecek telaşım var fotoğrafları atayım bi bakın yine gol değil galiba. Neyse 4 5 saate gelirim ben
Ayyyy aşko Uğur getirsin inşallah diğer ayda ben değiştircemHeeeh yeni nickimle selamM mucizeOldu Mucizemmm16 Demgey3 @raainbow R Random3 M Mavimiresl @iyilikperisi92 My_Moonlight06
Aşko yarın bizim eşimin evlilik teklif ettiği günün yıldönümü ayın 16 sı da doğum günü ay şu ay olursa nasıl güzel olur yaa10 yada 11. Gündesin bekle bakalım 14. Günü bat günü diye düşün.ayın 6 sı gibi regli bekle gelmezse daha da şüphelen.ama ya hergün test ile yada bat geçince test ile bakarsın ama sen tr şeysin kan verirsin ayın 6sı olunca olur biter daha kesin sonuç
Nasip canım bakalım ya hayırlısı olsun inşallah10. 11. Günde normalde biraz daha belirgin olması gerekir geç döllenme olabilr bunu bilemeyiz çok dikkat et rabbim güzel haber aşmayı nasip etsin
Senin kaçıncı günün çatlatma iğnesini vurdun mu2 de randevum. Daha mı erken gitsem sabah. Bide ovulasyon yaptm cok cok silik cikti. Sanirim ignelerin etkisi. Cunku yumurtlama oldugu gunler bu sekilde akintim oluyor. Ve genelde pozitif cikardi.
Bata 2 kaldı 6 Kasım gözüküyor uygulamada. Ovulasyon takibi yaptım ona göre de 6 kasım.Canım bata kaç kaldı senin ben göremedim gibi
Sorun değil aşkom sen ilgilen kardeşinle benimde misafirlerim yatıya kaldı bende pek giremedim. Bu günkü testte bayağı belli oluyor artık çizgi ama ona güvenemiyorum işte ilk 10 dk da çıksa tamam okey de şimdi daha negatif diye düşünüyorum. Ama işte şey kafamı karıştırıyor iki testte laboquick biri 2 gün bekledi hala çizgi yok birini bu sabah yaptım sonradan çizgi çıktı şuanki hali baya gözüküyorAşkolarım kardeşim bizde dönemiyorum bi türlü yoğunum ilk fırsatta yazcamVeziir kuzum bugün testini gördüm cevap yazdım mı hatırlamıyorum valla affet aşkım ikinci de gölge var sanki eskiyle yeniyi kıyaslandığında inşallah bebiton seninledir sen yinede beni durumdan haberdar et etiketle aşkısı _Umutlu_Pozitif_ aşkım yeni ismin hayırlı olsun Demgey3 Lale95 bitliKedi M Mavimiresl R Random3 annabelica M mucizeOldu My_Moonlight06 aşkım sen ne durumdasın ?
Öncelikle nice mutlu seneleriniz Olsun kocişinle bebişlerinleKuzum yeni gördüm yazdıklarını giremedim hiç2-3 gündür üzerimde bir huzursuzluk vardı hiç keyfim yoktu giremedim o yüzden bugünde evlilik yıldönümümüzdü ondan giremedim ama bundan sonra girebildiğim kadar girerim inşallah sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor
Bizi ihmal mi ediyorsun sanki?Aşkolarım kardeşim bizde dönemiyorum bi türlü yoğunum ilk fırsatta yazcamVeziir kuzum bugün testini gördüm cevap yazdım mı hatırlamıyorum valla affet aşkım ikinci de gölge var sanki eskiyle yeniyi kıyaslandığında inşallah bebiton seninledir sen yinede beni durumdan haberdar et etiketle aşkısı _Umutlu_Pozitif_ aşkım yeni ismin hayırlı olsun Demgey3 Lale95 bitliKedi M Mavimiresl R Random3 annabelica M mucizeOldu My_Moonlight06 aşkım sen ne durumdasın ?
Ahh maşallah, sağlıkla mutlulukla büyüsün canımKızlarr,beni hatırlatan kızçelerr dün sabah 9.30 da suyumun gelmesiyle akşama doğru doğum yaptımbebeğim başka hastanede yatıyor ama dualarınıza talibim,RABBİM isteyen bütün anne adaylarına bebek duygusunu yaşatsın hayırlısıyla
İnşallah canım ALLAH razı olsunnBizi ihmal mi ediyorsun sanki?
Ahh maşallah, sağlıkla mutlulukla büyüsün canımetmez miyiz, dualarımız seninle ve meleğinle bir an önce kavuşun inşallah
Ben hep uyuyorum midem bulanmadığı zamanlarda gecede çok uyanıyorum uyku düzenim hiç yok o nedenle saat 8 de uykum geliyor uyumazsam kusacak oluyorum baş ağrısı mide bulantısından böyle karmaşık zaten halim kalmadı hiç zor geçiyor inşallah düzelir benim bu durumlarNe
Ne uyuması kız sabahın 4 ünde benim paşa uyandırdı hala ayaktayım şimdi onu uyuttum daha kocam işten gelecek bekliyoreDers çalışacam ama hiççç istek yok
Canımmm Rabbim kavuşmamızda nasip etsin sağlıkla çok sevindim gözünüz Aydın olsun.darısı başımıza daha çok var ama rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin yavrucuklarımızı.Kızlarr,beni hatırlatan kızçelerr dün sabah 9.30 da suyumun gelmesiyle akşama doğru doğum yaptımbebeğim başka hastanede yatıyor ama dualarınıza talibim,RABBİM isteyen bütün anne adaylarına bebek duygusunu yaşatsın hayırlısıyla
Aşkolarım kardeşim bizde dönemiyorum bi türlü yoğunum ilk fırsatta yazcamVeziir kuzum bugün testini gördüm cevap yazdım mı hatırlamıyorum valla affet aşkım ikinci de gölge var sanki eskiyle yeniyi kıyaslandığında inşallah bebiton seninledir sen yinede beni durumdan haberdar et etiketle aşkısı _Umutlu_Pozitif_ aşkım yeni ismin hayırlı olsun Demgey3 Lale95 bitliKedi M Mavimiresl R Random3 annabelica M mucizeOldu My_Moonlight06 aşkım sen ne durumdasın ?
Ve diger kizlar ben hastaneye gittim doktor yoktu ogleden sonraki randevuma gitcem yine. Bide iliskide olmadı dün cok kizdirdi beni bizimki sinir oldum iliskide yok yaniÖncelikle nice mutlu seneleriniz Olsun kocişinle bebişlerinlesorun değil canım geçmiş olsun kendine iyi bak keyfim yok derken özel bi sebep mi
Ben iyiyim canm güzel gidiyor şükürler Olsun
Aminn canım Allah razı olsunCanımmm Rabbim kavuşmamızda nasip etsin sağlıkla çok sevindim gözünüz Aydın olsun.darısı başımıza daha çok var ama rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin yavrucuklarımızı.
Ne demek ilişkide yok aşkısı yaaVe diger kizlar ben hastaneye gittim doktor yoktu ogleden sonraki randevuma gitcem yine. Bide iliskide olmadı dün cok kizdirdi beni bizimki sinir oldum iliskide yok yani
Evet aşkım farkındayım onun ben laboquick testi yaptım bi halt cıkmadı sonra dan daAşko yarın bizim eşimin evlilik teklif ettiği günün yıldönümü ayın 16 sı da doğum günü ay şu ay olursa nasıl güzel olur yaahayırlısı bakalım batı beklerim artık test yapmam
Nasip canım bakalım ya hayırlısı olsun inşallah
Senin kaçıncı günün çatlatma iğnesini vurdun mu
Bata 2 kaldı 6 Kasım gözüküyor uygulamada. Ovulasyon takibi yaptım ona göre de 6 kasım.
Sorun değil aşkom sen ilgilen kardeşinle benimde misafirlerim yatıya kaldı bende pek giremedim. Bu günkü testte bayağı belli oluyor artık çizgi ama ona güvenemiyorum işte ilk 10 dk da çıksa tamam okey de şimdi daha negatif diye düşünüyorum. Ama işte şey kafamı karıştırıyor iki testte laboquick biri 2 gün bekledi hala çizgi yok birini bu sabah yaptım sonradan çizgi çıktı şuanki hali baya gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?