- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.361
Ya aşko sanada üzülüyorum ama yapacak bişey de yok eksik mi dua ettik ne Allahım kolay hamilelik nasip etsinBen hep uyuyorum midem bulanmadığı zamanlarda gecede çok uyanıyorum uyku düzenim hiç yok o nedenle saat 8 de uykum geliyor uyumazsam kusacak oluyorum baş ağrısı mide bulantısından böyle karmaşık zaten halim kalmadı hiç zor geçiyor inşallah düzelir benim bu durumlar
Sinirlerimi bozdu kuzu annesindeyken bende eve geldim yattim uyudum.Ne demek ilişkide yok aşkısı yaaşu enişteyi alıcam en sonunda elime
Amin inşallah normal doğum mu yaptın canımAminn canım Allah razı olsunzaman su gibi akıp gidiyor valla hiç anlamıyorsun bile RABBİM bütün hamileleri tek avazda kurtarsın inşallah
Valla bilmiyorım ki olabilir yani bilmiyorım kafamı kaldıramıyorum öyle fena oluyorum yemek yiyemiyorum su içemiyorum halsizlik doktor vakti gelsin konuşacağım doktorla bende anlamadım hamileliğin güzel yani gelsede bende mutlu mutlu gezsem hep bir halsizlik dua et bana cücüğüme iyi olsunYa aşko sanada üzülüyorum ama yapacak bişey de yok eksik mi dua ettik ne Allahım kolay hamilelik nasip etsin
Ayy aşkım etmiyorum aklım sizde valla bebiş var ya simdi bakamıyorum kiBizi ihmal mi ediyorsun sanki?
Ahh maşallah, sağlıkla mutlulukla büyüsün canımetmez miyiz, dualarımız seninle ve meleğinle bir an önce kavuşun inşallah
Ayy aşkım onlar hep öyleSinirlerimi bozdu kuzu annesindeyken bende eve geldim yattim uyudum.
Yerim o bebişi, onlar söz konusuysa konu kapanmıştırAyy aşkım etmiyorum aklım sizde valla bebiş var ya simdi bakamıyorum ki
Cuma cumartesi pazar değerlendir teste dikkatle devam et sıvı alımına çok dikkatli oluyoruz test öncesi ve avakado tüketiyoruz hergün bir tane bu yumurtlama olabilir çöl net olmamakla birlikte eğer yumurtlamaysa diye değerlendiriyoruz teste devam pik yapabilir kontrolde olmak lazım çatlamayıda görmek lazım.
Canını sevdiğim teşekkür ederim. O zaman çörekotu kırmızı pancar tekrar devam bol su bide.Cuma cumartesi pazar değerlendir teste dikkatle devam et sıvı alımına çok dikkatli oluyoruz test öncesi ve avakado tüketiyoruz hergün bir tane bu yumurtlama olabilir çöl net olmamakla birlikte eğer yumurtlamaysa diye değerlendiriyoruz teste devam pik yapabilir kontrolde olmak lazım çatlamayıda görmek lazım.
Erken beni çok yanılttı aşkım ya dur bakalım varsa çıkar eninde sonundaEvet aşkım farkındayım onun ben laboquick testi yaptım bi halt cıkmadı sonra dan daaşkım bekleyelim bakalım keşke erken gebelik yapsan beybisi
Anladım kuzum bence 2 gün sonra tekrarla bakalım belki koyulaşırAşko yarın bizim eşimin evlilik teklif ettiği günün yıldönümü ayın 16 sı da doğum günü ay şu ay olursa nasıl güzel olur yaahayırlısı bakalım batı beklerim artık test yapmam
Nasip canım bakalım ya hayırlısı olsun inşallah
Senin kaçıncı günün çatlatma iğnesini vurdun mu
Bata 2 kaldı 6 Kasım gözüküyor uygulamada. Ovulasyon takibi yaptım ona göre de 6 kasım.
Sorun değil aşkom sen ilgilen kardeşinle benimde misafirlerim yatıya kaldı bende pek giremedim. Bu günkü testte bayağı belli oluyor artık çizgi ama ona güvenemiyorum işte ilk 10 dk da çıksa tamam okey de şimdi daha negatif diye düşünüyorum. Ama işte şey kafamı karıştırıyor iki testte laboquick biri 2 gün bekledi hala çizgi yok birini bu sabah yaptım sonradan çizgi çıktı şuanki hali baya gözüküyor
Teşekkür ederim kuzucumÖncelikle nice mutlu seneleriniz Olsun kocişinle bebişlerinlesorun değil canım geçmiş olsun kendine iyi bak keyfim yok derken özel bi sebep mi
Ben iyiyim canm güzel gidiyor şükürler Olsun
Tatlım inşallah kötü bişey olmaz. Dış gebelik tanısı koyabilmek için tek seferlik artış azalış yeterli değil. Kimyasal da olabilir. Belki sonra düzenli de artabilir, öyle olanlar da okudum çok. İçini ferah tut. 2 gün sonra tekrar kan ver aynı yerdeKızlar bi bakın kav verdim 973 cıktı 2 gün sonra yine verdim 1499 cıktı doktor artısı güzel bulamadım dedi yine vericem dış gebelik olabilir napıcam ben yardım edin sizce durum ne yada yasayan var mı
Aynen kuzum inşallah hayırlısı olurAnladım kuzum bence 2 gün sonra tekrarla bakalım belki koyulaşırkırmızılar gelmeden umut kesmeyelim
Güzel haberlerle dön kuzum.Kizlar ben geldim hastanedeyim sira bekliyorum yogun geciyor biraz 2 gundur cok sık giremiyorum kendimi affettiririm sizlere
Dün agrim oldugunu lekeli yumurta beyazi akintim oldugunu soyledim ebe hemsireye burdaki, buyuk ihtimal catlamis olabilir dedi. Bakalim hayirlisi olsunBelki 2 yumurtam olusmustur bendeki de bi umut işte
Ginnys Mucizemmm16 bitliKedi Demgey3 ve diger kizlar
Tabi devam et belki daha büyücek o nedenle yardıma devam inşallah içi doku dolu bir yumurtadır ve seni mutlu edecek altın yumurta odurCanını sevdiğim teşekkür ederim. O zaman çörekotu kırmızı pancar tekrar devam bol su bide.
Hadi hayırlısı canın haberlerini bekliyoruzKizlar ben geldim hastanedeyim sira bekliyorum yogun geciyor biraz 2 gundur cok sık giremiyorum kendimi affettiririm sizlere
Dün agrim oldugunu lekeli yumurta beyazi akintim oldugunu soyledim ebe hemsireye burdaki, buyuk ihtimal catlamis olabilir dedi. Bakalim hayirlisi olsunBelki 2 yumurtam olusmustur bendeki de bi umut işte
Ginnys Mucizemmm16 bitliKedi Demgey3 ve diger kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?