Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aşko sanada üzülüyorum ama yapacak bişey de yok eksik mi dua ettik ne Allahım kolay hamilelik nasip etsin

Ya aşko sanada üzülüyorum ama yapacak bişey de yok eksik mi dua ettik ne Allahım kolay hamilelik nasip etsin
Valla bilmiyorım ki olabilir yani bilmiyorım kafamı kaldıramıyorum öyle fena oluyorum yemek yiyemiyorum su içemiyorum halsizlik doktor vakti gelsin konuşacağım doktorla bende anlamadım hamileliğin güzel yani gelsede bende mutlu mutlu gezsem hep bir halsizlik dua et bana cücüğüme iyi olsun

Kızlarım Ginnys M mucizeOldu şimdi nasıl sizce?
Cuma cumartesi pazar değerlendir teste dikkatle devam et sıvı alımına çok dikkatli oluyoruz test öncesi ve avakado tüketiyoruz hergün bir tane bu yumurtlama olabilir çöl net olmamakla birlikte eğer yumurtlamaysa diye değerlendiriyoruz teste devam pik yapabilir kontrolde olmak lazım çatlamayıda görmek lazım.

Canını sevdiğim teşekkür ederim. O zaman çörekotu kırmızı pancar tekrar devam bol su bide.

Anladım kuzum bence 2 gün sonra tekrarla bakalım belki koyulaşır kırmızılar gelmeden umut kesmeyelim

Öncelikle nice mutlu seneleriniz Olsun kocişinle bebişlerinle sorun değil canım geçmiş olsun kendine iyi bak keyfim yok derken özel bi sebep mi
Ben iyiyim canm güzel gidiyor şükürler Olsun
Teşekkür ederim kuzucum bebişlerimiz yok henüz ama inşallah bir sonraki evlilik yıldönümümüz de olur Yok kuzum bir sebebi yoktu bazen olabiliyor keyifsiz oluyorum ama geldim kendime çok şükür Oh oh maşallah çok çok daha iyi olursunuz inşallah kuzucum

Kızlar bi bakın kav verdim 973 cıktı 2 gün sonra yine verdim 1499 cıktı doktor artısı güzel bulamadım dedi yine vericem dış gebelik olabilir napıcam ben yardım edin sizce durum ne yada yasayan var mı

Kızlar bi bakın kav verdim 973 cıktı 2 gün sonra yine verdim 1499 cıktı doktor artısı güzel bulamadım dedi yine vericem dış gebelik olabilir napıcam ben yardım edin sizce durum ne yada yasayan var mı
Tatlım inşallah kötü bişey olmaz. Dış gebelik tanısı koyabilmek için tek seferlik artış azalış yeterli değil. Kimyasal da olabilir. Belki sonra düzenli de artabilir, öyle olanlar da okudum çok. İçini ferah tut. 2 gün sonra tekrar kan ver aynı yerde

Kizlar ben geldim hastanedeyim sira bekliyorum yogun geciyor biraz 2 gundur cok sık giremiyorum kendimi affettiririm sizlere
Dün agrim oldugunu lekeli yumurta beyazi akintim oldugunu soyledim ebe hemsireye burdaki, buyuk ihtimal catlamis olabilir dedi. Bakalim hayirlisi olsun Belki 2 yumurtam olusmustur bendeki de bi umut işte
Ginnys Mucizemmm16 bitliKedi Demgey3 ve diger kizlar

Güzel haberlerle dön kuzum.

Hadi hayırlısı canın haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…