- 24 Ağustos 2022
- 4.841
- 19.965
- 158
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.381
Yaa inşallah kuzucum amiiin çokça. Çok teşekkür ederim yardımların içinTabi devam et belki daha büyücek o nedenle yardıma devam inşallah içi doku dolu bir yumurtadır ve seni mutlu edecek altın yumurta odur
Rica ederim elimden geldiğinceYaa inşallah kuzucum amiiin çokça. Çok teşekkür ederim yardımların için
KizlarGüzel haberlerle dön kuzum.
Evet normal doğum canımAmin inşallah normal doğum mu yaptın canım
Ohh tam kıvamındaKizlarGinnys R Random3 Mucizemmm16 umutlu askom yeni nikini unuttum Lale95 iyilikperisi92 ve diger canlarim
Yarin gece 12 de catlatma ignesi. Pazartesi aşılamayumurtam 19mm olmus. Olgunlastigi icin bide hormon ilaclari kullandigimdn o mukus renkli gelmis
Oh çok şükür kuzum sevindim yumurtanın hala duruyor olmasınaKizlarGinnys R Random3 Mucizemmm16 umutlu askom yeni nikini unuttum Lale95 iyilikperisi92 ve diger canlarim
Yarin gece 12 de catlatma ignesi. Pazartesi aşılamayumurtam 19mm olmus. Olgunlastigi icin bide hormon ilaclari kullandigimdn o mukus renkli gelmis
Ayyy canım çok sevindim yaKizlarGinnys R Random3 Mucizemmm16 umutlu askom yeni nikini unuttum Lale95 iyilikperisi92 ve diger canlarim
Maşallah bende normal olacağım ilk gebeliğim ya çok korkuyorum inşallah kolay olurEvet normal doğum canım
KuzumKizlarGinnys R Random3 Mucizemmm16 umutlu askom yeni nikini unuttum Lale95 iyilikperisi92 ve diger canlarim
Benimde ilk gebeliğimdi canım hiç korkma açılma çok önemli son zamanlarda onun için egzersizler falan yaparsın inşallah tek avazda kurtarırsınMaşallah bende normal olacağım ilk gebeliğim ya çok korkuyorum inşallah kolay olur
Kuzumevet az önce benimde öyle akıntım oldu tam anlattığın gibiydi yumurta akı ama sanki lekeye dönük hafiften bende klomene bağladım bu ara başıma gelen herşeye klomene bağlıcam hormon olduğu için ayyy çok sevindim aşko Hadi hayırlısı olsun güzel haberler alacağım bu ay çok güzel olacak
Ohh tam kıvamındadedik sana boşuna strese girdin. Çok sevindim tatlım pazartesi büyük gün
Oh çok şükür kuzum sevindim yumurtanın hala duruyor olmasınainşallah sorunsuz hallolur da pozitifi görürüz
Kizlarrr eve geldim simdi karnim cok acikti karnimi doyurcam ilk. İnanin o kadar sevindimki anlatamam. Yumurtada iyiymis. Sabah 9 da hastanede olcaz adam evlilik cuzdanina kadar istedi asilama icin sperm hazirlayan adamAyyy canım çok sevindim yapazartesiye biraz daha olgunlaşır yumoş pazartesi büyük gün mutlaka haber ver bize de kuzum güzel haberlerle gelirsin bizlere inşallah
Valla oluyor kız bu sabah mı yaptın incire falan devamkee
Ay muhteşem canımmKizlarGinnys R Random3 Mucizemmm16 umutlu askom yeni nikini unuttum Lale95 iyilikperisi92 ve diger canlarim
Her gün 12de yapıyorum kuzu. 5 tane testim kaldı yapmak istiyorum akşam da amaValla oluyor kız bu sabah mı yaptın incire falan devamkeeistersen akşam da yap kaçırmayalım ha
Olsun oda günün nazar boncuğu olsun yarın alırsınız kuzumKizlarrr eve geldim simdi karnim cok acikti karnimi doyurcam ilk. İnanin o kadar sevindimki anlatamam. Yumurtada iyiymis. Sabah 9 da hastanede olcaz adam evlilik cuzdanina kadar istedi asilama icin sperm hazirlayan adambitek simdi aklima geldi bisey alinacakti medikalden dedi ve ben heyecandan almayi unuttum neyse yarin alirim sknti degil bi heyecan bi heyecan kizlar size verdigi kagidi atıyorum fikir olsun surec icin
Olsun insallah kuzum 40 larımız karissin hepimizinAy muhteşem canımmhadi bebeiş Olsun Olsun
Ayyy canım benimHer gün 12de yapıyorum kuzu. 5 tane testim kaldı yapmak istiyorum akşam da amaincir yicem eve gidim de kırmızı pancar çörekotu. Dün senin dediğin gibi yedim çörek otunu aklıma sen geldin çok yaşa
Medikali aradim varmis esimi yonlendirdim alicak insallah.Olsun oda günün nazar boncuğu olsun yarın alırsınız kuzumayyy heyecanlandım hayırlısıyla güzel haberlere
Çok çok AminnnnOlsun insallah kuzum 40 larımız karissin hepimizin
Oldu dün çok iyi geçmişti herşey güzel geçti seninde öyle olacakMedikali aradim varmis esimi yonlendirdim alicak insallah.iyilikperisi92 napti giremedim kac gundur dogru duzgun asilama olacakti en son gordugumde nasil gecmis bilgin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?