Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy canım çok sevindim ya pazartesiye biraz daha olgunlaşır yumoş pazartesi büyük gün mutlaka haber ver bize de kuzum güzel haberlerle gelirsin bizlere inşallah

Kuzum evet az önce benimde öyle akıntım oldu tam anlattığın gibiydi yumurta akı ama sanki lekeye dönük hafiften bende klomene bağladım bu ara başıma gelen herşeye klomene bağlıcam hormon olduğu için ayyy çok sevindim aşko Hadi hayırlısı olsun güzel haberler alacağım bu ay çok güzel olacak

Maşallah bende normal olacağım ilk gebeliğim ya çok korkuyorum inşallah kolay olur
Benimde ilk gebeliğimdi canım hiç korkma açılma çok önemli son zamanlarda onun için egzersizler falan yaparsın inşallah tek avazda kurtarırsın şimdiden kendini korkutup strese sokma hamileliğin tadını çıkarr

M Mavimiresl kankacım sonra bana da gönder bende pataklıycam

Ohh tam kıvamında dedik sana boşuna strese girdin. Çok sevindim tatlım pazartesi büyük gün

Oh çok şükür kuzum sevindim yumurtanın hala duruyor olmasına inşallah sorunsuz hallolur da pozitifi görürüz

Ayyy canım çok sevindim ya pazartesiye biraz daha olgunlaşır yumoş pazartesi büyük gün mutlaka haber ver bize de kuzum güzel haberlerle gelirsin bizlere inşallah
Kizlarrr eve geldim simdi karnim cok acikti karnimi doyurcam ilk. İnanin o kadar sevindimki anlatamam. Yumurtada iyiymis. Sabah 9 da hastanede olcaz adam evlilik cuzdanina kadar istedi asilama icin sperm hazirlayan adam bitek simdi aklima geldi bisey alinacakti medikalden dedi ve ben heyecandan almayi unuttum neyse yarin alirim sknti degil bi heyecan bi heyecan kizlar size verdigi kagidi atıyorum fikir olsun surec icin

Eklentiler

• 9AEBB9F7-9E92-46E8-84C7-737421329B95.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 54
Valla oluyor kız bu sabah mı yaptın incire falan devamkee istersen akşam da yap kaçırmayalım ha
Her gün 12de yapıyorum kuzu. 5 tane testim kaldı yapmak istiyorum akşam da ama incir yicem eve gidim de kırmızı pancar çörekotu. Dün senin dediğin gibi yedim çörek otunu aklıma sen geldin çok yaşa

Olsun oda günün nazar boncuğu olsun yarın alırsınız kuzum ayyy heyecanlandım hayırlısıyla güzel haberlere

Her gün 12de yapıyorum kuzu. 5 tane testim kaldı yapmak istiyorum akşam da ama incir yicem eve gidim de kırmızı pancar çörekotu. Dün senin dediğin gibi yedim çörek otunu aklıma sen geldin çok yaşa
Ayyy canım benimkız napim burda çekilmiş bulmak zor bende öyle yedim acı macı ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır ye ye faydası olur ebet testin az kalmış ama yumurtlama yakındır

Olsun oda günün nazar boncuğu olsun yarın alırsınız kuzum ayyy heyecanlandım hayırlısıyla güzel haberlere
Medikali aradim varmis esimi yonlendirdim alicak insallah. iyilikperisi92 napti giremedim kac gundur dogru duzgun asilama olacakti en son gordugumde nasil gecmis bilgin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…