Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu bu arada ben ne zaman klomen kullanmaya basladim o zaman o koyu akintilarim basladi. Sanirim iyi geliyor Sanada iyi geliyodur
İnşallah kuzum öyle görünüyor çünkü adetim dün tam olarak bitti yumurtlama için erken yani bakalım pazartesiy bişey kalmadı

Ayyy canım benimkız napim burda çekilmiş bulmak zor bende öyle yedim acı macı ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır ye ye faydası olur ebet testin az kalmış ama yumurtlama yakındır
Bugünü değerlendireyim mi sence dün değerlendirmiştik. Kafam karıştı. Üst üste yapmak da iyi değil diyolar ya

Medikali aradim varmis esimi yonlendirdim alicak insallah. iyilikperisi92 napti giremedim kac gundur dogru duzgun asilama olacakti en son gordugumde nasil gecmis bilgin varmi
Kuzum oldjm dün bugunn işe gitmedim dinlendim
Pazartesi günü He ay heeucanlandım ben yine doktor tuvalete sıkışık gel dedi mi

Kizlar merhabalar hepinize birkaç haftadir giremiyorum yillik izindeyiz. Benim bata 3 gün kaldi tahmini. Regl belirtisi dışında belirtim yok akıntı yok hassasiyet yok galiba yine olmadı. Çok sıkıldım artik takip etmekten 15. Ayimiz çıktı stres yapinca elime bişey geçmiyor vaktini bekliyorum her ay gerilmemeye karar verdim. Aranizda güzel haberler alanlariniz var mi ???

Kuzu üzülmene değmedi hadi daha güzel haberlerle gel inşallah

Papatyammm ben venev gözünüz aydın sağlıkla güzel günlerde büyütün yavrunuzu

Ay ne güzel tatlı bir heyecan kuzum tadını çıkar bunların hepsi en güzel anı olarak kalsın inşallah sende Heyecandan olur kuzum böyle şeyler pazartesi günü çok güzel olacak ve 2 hafta sonra güzel çift çizgiler göreceğiz

Çok heyecanlııı su gibi aksın sürecin canım benim

Canım bende de hiç belirti yoktu göğüs ağrım vardı ama hep olurdu akıntı o benim test yaptığım zamanlar yok sayılırdı şimdi de eh işte bilemedim şimdi hiç test yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…