- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.401
Kuzu bu arada ben ne zaman klomen kullanmaya basladim o zaman o koyu akintilarim basladi. Sanirim iyi geliyorOldu dün çok iyi geçmişti herşey güzel geçti seninde öyle olacak
Ayy evet yaa inşallah kuzucum sonrası bebişAyyy canım benimkız napim burda çekilmiş bulmak zor bende öyle yedim acı macı ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır ye ye faydası olur ebet testin az kalmış ama yumurtlama yakındır
İnşallah kuzum öyle görünüyor çünkü adetim dün tam olarak bitti yumurtlama için erken yani bakalım pazartesiy bişey kalmadıKuzu bu arada ben ne zaman klomen kullanmaya basladim o zaman o koyu akintilarim basladi. Sanirim iyi geliyorSanada iyi geliyodur
Bugünü değerlendireyim mi sence dün değerlendirmiştik. Kafam karıştı. Üst üste yapmak da iyi değil diyolar yaAyyy canım benimkız napim burda çekilmiş bulmak zor bende öyle yedim acı macı ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır ye ye faydası olur ebet testin az kalmış ama yumurtlama yakındır
Son cümleni anlaamdkmmneKizlarGinnys R Random3 Mucizemmm16 umutlu askom yeni nikini unuttum @Lale95 iyilikperisi92 ve diger canlarim
Yarin gece 12 de catlatma ignesi. Pazartesi aşılamayumurtam 19mm olmus. Olgunlastigi icin bide hormon ilaclari kullandigimdn o mukus renkli gelmis
Kuzum oldjm dün bugunn işe gitmedim dinlendimMedikali aradim varmis esimi yonlendirdim alicak insallah.iyilikperisi92 napti giremedim kac gundur dogru duzgun asilama olacakti en son gordugumde nasil gecmis bilgin varmi
Demedide der kuzu ben zaten su iceyim sksym tuvalete hemenAyy cok az olacak aramizdaKuzum oldjm dün bugunn işe gitmedim dinlendim
Pazartesi günü He ay heeucanlandım ben yinedoktor tuvalete sıkışık gel dedi mi
Demedide der kuzu ben zaten su iceyim sksym tuvalete hemen
Kuzu üzülmene değmediKizlar ben geldim hastanedeyim sira bekliyorum yogun geciyor biraz 2 gundur cok sık giremiyorum kendimi affettiririm sizlere
Dün agrim oldugunu lekeli yumurta beyazi akintim oldugunu soyledim ebe hemsireye burdaki, buyuk ihtimal catlamis olabilir dedi. Bakalim hayirlisi olsunBelki 2 yumurtam olusmustur bendeki de bi umut işte
Ginnys Mucizemmm16 bitliKedi Demgey3 ve diger kizlar
Papatyammm ben venev gözünüz aydın sağlıkla güzel günlerde büyütün yavrunuzuBenimde ilk gebeliğimdi canım hiç korkma açılma çok önemli son zamanlarda onun için egzersizler falan yaparsın inşallah tek avazda kurtarırsınşimdiden kendini korkutup strese sokma hamileliğin tadını çıkarr
Ay ne güzel tatlı bir heyecan kuzum tadını çıkar bunların hepsi en güzel anı olarak kalsın inşallah sendeKizlarrr eve geldim simdi karnim cok acikti karnimi doyurcam ilk. İnanin o kadar sevindimki anlatamam. Yumurtada iyiymis. Sabah 9 da hastanede olcaz adam evlilik cuzdanina kadar istedi asilama icin sperm hazirlayan adambitek simdi aklima geldi bisey alinacakti medikalden dedi ve ben heyecandan almayi unuttum neyse yarin alirim sknti degil bi heyecan bi heyecan kizlar size verdigi kagidi atıyorum fikir olsun surec icin
Test yapsana kuzu nolur nolmzKızlar kızlarrrrr benim regl 2 gün geçti ne dersiniz benim hamile olma ihtimalim var mıdır? Ovulasyonda birliktelik olmadı olursa eğer geç döllenme olmuş olacakMucizemmm16 M Mavimiresl R Random3 partalina_ ve diğer bebeklerrr
Çok heyecanlıııKizlarrr eve geldim simdi karnim cok acikti karnimi doyurcam ilk. İnanin o kadar sevindimki anlatamam. Yumurtada iyiymis. Sabah 9 da hastanede olcaz adam evlilik cuzdanina kadar istedi asilama icin sperm hazirlayan adambitek simdi aklima geldi bisey alinacakti medikalden dedi ve ben heyecandan almayi unuttum neyse yarin alirim sknti degil bi heyecan bi heyecan kizlar size verdigi kagidi atıyorum fikir olsun surec icin
Sen hala test yapmadın mı yaaa??Kızlar kızlarrrrr benim regl 2 gün geçti ne dersiniz benim hamile olma ihtimalim var mıdır? Ovulasyonda birliktelik olmadı olursa eğer geç döllenme olmuş olacakMucizemmm16 M Mavimiresl R Random3 partalina_ ve diğer bebeklerrr
Amiinn canım ALLAH razı olsuunnn darısı bütün isteyenlerin başınaa çok dua ettim doğumd, çıktığımdaPapatyammm ben venev gözünüz aydın sağlıkla güzel günlerde büyütün yavrunuzu
İnşallah bana kolay doğum nasip olur canımBenimde ilk gebeliğimdi canım hiç korkma açılma çok önemli son zamanlarda onun için egzersizler falan yaparsın inşallah tek avazda kurtarırsınşimdiden kendini korkutup strese sokma hamileliğin tadını çıkarr
Canım bende de hiç belirti yoktu göğüs ağrım vardı ama hep olurdu akıntı o benim test yaptığım zamanlar yok sayılırdı şimdi de eh işteKizlar merhabalar hepinize birkaç haftadir giremiyorum yillik izindeyiz. Benim bata 3 gün kaldi tahmini. Regl belirtisi dışında belirtim yok akıntı yok hassasiyet yok galiba yine olmadı. Çok sıkıldım artik takip etmekten 15. Ayimiz çıktı stres yapinca elime bişey geçmiyor vaktini bekliyorum her ay gerilmemeye karar verdim. Aranizda güzel haberler alanlariniz var mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?