- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.001
Kendimi kandırıyorum napiyimNe israfı kız ben kaç test yaptım erkeni ayrı normali ayrı ben israf demedim de
İnsallah canim benim saglicakla gelsin bebislerimizCok iyii bence benim de bat gunu 113 iki gun sonra 516 cikmistiSenin de articak insallah guzelce
Geçmiş olsun kuzum ılık soguk bir duş al sonra karanlık bir odaya geç uyumaya çalış belki faydası olur ağrı kesici de icmissin rahatlatır.Kızlar sabah 10dan beri şiddetli baş ağrım var migrenim tuttu ve migren benim direk gözüme vurur sanki gözüm yerinden çıkıyor gibi şiddetli ağrım olur bugünde aynısı oldu ve ağlamaktan içim çıktı. Şimdi ise tamamen başıma yayıldı ağrı parol içtim ama bana mısın demedi normalde o sarı serumu yemeden asla geçmezacile gitsem bile hamileyim diye birşey yapamayacaklar. Evde kendim ne yapabilirim bugün mahfoldum
Kızlar kocam ağaçtan düşmüşgülmiycem şapşal ya sıra kim var bugün merak ediyorum hiç iyi haberler almadım bugün ya oturduğu dal kırılmış kafasının üstüne düşüyomuş Allahtan tutunmuş omzunun üstüne doğru atmış kendini
Kahve içmeyi denesene aşko doktorun kahve içme falan demediyse. Çok geçmiş olsunKızlar sabah 10dan beri şiddetli baş ağrım var migrenim tuttu ve migren benim direk gözüme vurur sanki gözüm yerinden çıkıyor gibi şiddetli ağrım olur bugünde aynısı oldu ve ağlamaktan içim çıktı. Şimdi ise tamamen başıma yayıldı ağrı parol içtim ama bana mısın demedi normalde o sarı serumu yemeden asla geçmezacile gitsem bile hamileyim diye birşey yapamayacaklar. Evde kendim ne yapabilirim bugün mahfoldum
Sağol kuzum valla bende epey güldüm Allah affetsinHaha ayy haykırdım özür dilerim kuzum geçmiş olsun
Geçmiş olsun kuzum bendede migren var aynen migren gözden vuruyor ilk çok mantıklı gelmeyebilir ama artık ilaç fayda etmediğinde kendimi kusturuyorum ağrıyı atamayınca zaten midem bulanıyor sanki zehiri bi yerden atacak ya atamayınca mideme vurur sonunda çıkarırım, onun dışında alnına buz tutabilirsin ara ara bi süre soğuk su ile başını yıkamak dicem ama onu yapma hamişsin bide üşütürsün falan aman aman olmasın öyle şeylerKızlar sabah 10dan beri şiddetli baş ağrım var migrenim tuttu ve migren benim direk gözüme vurur sanki gözüm yerinden çıkıyor gibi şiddetli ağrım olur bugünde aynısı oldu ve ağlamaktan içim çıktı. Şimdi ise tamamen başıma yayıldı ağrı parol içtim ama bana mısın demedi normalde o sarı serumu yemeden asla geçmezacile gitsem bile hamileyim diye birşey yapamayacaklar. Evde kendim ne yapabilirim bugün mahfoldum
Evet bende cok okudum burda yorumlarda benimde oyle oldu demekki doğruymuşEtkili diyorlar canım birçok kişi hsgden sonra hamile kaldım diyor
ah kıyamam ya Allah korusun inşallah ikisini de
Ayyy çok geçmiş olsun canımKızlar ya kardeşim hamile ya yanlışlıkla dezenfektan içmiş hastaneye gidiyorlarmış inşallah bebek iyidir ya hemen yoğurt yiyip çıkartmış ama boğazım falan çok yanıyo diyo
Sağol kuzum sağ-salim bebeğini kucağına alsaydı başına gelmeyen kalmadı yaAyyy çok geçmiş olsun canım
Aman daha erken zaten çok var batına
Adete kadar test yapmam daha kuzum olmadığını bildiğim halde üzüldüm beAman daha erken zaten çok var batınaşöyle düşün benim testlerde ne gölgeler vardıda sonu hüsran oldu seninki de tam tersi olabilir canısı
Ay kız ben uzaktan t2 bin orda çizgi görüyorum ama yakınlaştırınca yok ala ala
Kız naptın erkenden
Tabi canım kısmet ne zamansa ozaman ama belli olmaz daha senin çok var bata be, üzülüyor insan ya ben 5 gün gölgenin heyecanına kapılıp acaba gerçek mi acaba var mı diye yaşadım kendime adet gelince aşırı üzüldüm eşime dün söyleyemedim bu gün söyledim üzüldü yüzünden anladım ama olsun olur daha baştayız dedi ama söz verdim kendime artık hiç bir ay bat gelmeden test yapmıcamAdete kadar test yapmam daha kuzum olmadığını bildiğim halde üzüldüm besağlık olsun canımcım ya napalim bu ay yoksa bi daha ki olur
Valla bak o yüzden bende hep eşime soruyorum canım bişey istiyor mu falan ama gerçi benim eşimin canı hep bişeyler çektiğinden benim için fosAyy kan verdin mi kuzum
Kııızzzz ne diyosuuuunn ağzıın bal yesiiiinn anaaaamm vallaaa varya öyle bişeyse eğer seni yiyeceeemm
Kız hepimiz biraz deliyiz aşkogelcek gelcek bebişler öyle düşünmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?