Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki asla gözler eylüle çevrildi
Ben Eylüldeyim bu arada erken yumurtluyorum hayatımda ilk defa. Sanırım advictor ve eş paketinin faydası oldu. 30-35 günlerde adet oluyordum şimdi 28 günde adet olmuş olacağım sanırım 13-14 te yumurtlamış oluyorum. Dün ve bugün yumurtlama belirtileri gördüm umarım yanılmıyorumdur 12-13 eylül olmuş oldu beklenen adet tarihim.

Çok sevindim adına canım herşey kafada bitiyor gerçekten benim doktorum da öyle dedi kafandan at demişti.
Neymiş o ilaç mucizevi birşey herhalde

Belim kopuyor bugün sanırım yoruldum biraz temizlik yaptım sabah akşamda misafir vardı yemekli şimdi uzandım. Kasıklarda hafif batma oluyor uzaninca hsg den kaynaklı mi bilmem
Hsg dolayi da ola bilir yumurtlamadan sonra da oluyor bazen
Benim her ay yumurtlama sonrasi belim,kasıklarim ağrır

Maşallah değer de çok güzel çıkmış, sağlıkla kucağına da al inşallah Demek ki saldım, rahattım, stres yapmadım tam da o zaman oldu hamilelik diyenlerin haklılık payı var

Çok sevindim adına canım herşey kafada bitiyor gerçekten benim doktorum da öyle dedi kafandan at demişti.
Neymiş o ilaç mucizevi birşey herhalde
Geçen astrolog da doğum haritama bakmıştı o da öyle demişti evet kafada çıkarmayı başarsak olucek neyse ki kursa başladım eskisi kadar artık takılmıyorum orda aklıma gelmiyor ama markete gittim hemen erken gebelik testlerine bakıyorum
Bencede mucize bişey galiba merak ettim bende gittiğim zaman yazarım size canım

Valla bende kafamdan atmaya çalışıyorum buraya girince geliyor tekrar ne olucak bilmemm

Faydasını görmek çok güzel inşallah eylülde yüzümüz Güler hayırlısı ile

Her ay kendime verdiğim söz bu kuzum ya biz çok aceleciyiz aslında bi salsak olcak zaten ama biz istiyoruz ki illa bizim dediğimiz zamanda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…