- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.981
.Ay çocukluğuna benayy resmini atmış incecik dal 90 kilo adamsin ne işin var o dalda senin
Evet
İnşallah canım inşallahTest almaya gitmiycem diye evde kendime iş buluyorumhepimiz için güzel olsun kuzum eylül de hepimiz bebiş haberimizi alalım ❤❤
Ayy önceden bende cok izliyodumEvetoğlum bakiyor şuan birden aklima geldi baya güldüm ha
Amin kuzumİnşallah canım inşallahal al heyecanlı bir olay oluyor ahahaha
Amin kuzum hep gülelimAyy önceden bende cok izliyodumbende güldüm valla Allah seni de güldürsün aşko❤
Ay bu erkekleri çözemiyorum biz kadınlar yırtınıyoruz bebiş için gelen geçen doktora açıyoruz baktırıyoruz içimizi dışımızı bize bunlar koymuyor onlar bi kapsül yutacak bi Naz bi niyazCanim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldumaa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni. Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile
Ayyy hemen foti bekliyorumAmin kuzum❤❤ Aldım kuzum ama tabiki almaya çıkmadan önce unutup tuvalete gittim şimdi çiş bekliyorum
Bi çişini tutamadin haa,olan kalanıni da şimdi gülmekten yapicanAmin kuzum❤❤ Aldım kuzum ama tabiki almaya çıkmadan önce unutup tuvalete gittim şimdi çiş bekliyorum
Benimki çok istiyor diye sorun etmedi her gün peçeteye sarıp veriyorum işde sırasıyla içiyor, inşaallah ikinci siparişimiz şans getirirAy bu erkekleri çözemiyorum biz kadınlar yırtınıyoruz bebiş için gelen geçen doktora açıyoruz baktırıyoruz içimizi dışımızı bize bunlar koymuyor onlar bi kapsül yutacak bi Naz bi niyazAllahtan benimki vitamin falanda var ya içerisinde o sever öyle kendine bakmayı şeker niyetine yutuyor o yönden yırttım ama içmeyen içmiyor kuzum
Biraz daha güldürürsen evet yapıcamBi çişini tutamadin haa,olan kalanıni da şimdi gülmekten yapican
Tamam kuzum yapayım etiketliycem❤❤Ayyy hemen foti bekliyorum
Kral şakiri bende izliyorum necati favorimAmin kuzum hep gülelimBen hala izliyorum kral şakir ,rafadan tayfa
Tamam yaaa susuyorum benBiraz daha güldürürsen evet yapıcam
Evettt sosisss sevmekk suçmuuKral şakiri bende izliyorum necati favorim
Benimde brokoli şarkısı dilime dolanıyo cokEvettt sosisss sevmekk suçmuuekmek arasi ekmek en çok kullandiklarım
Ooff yapmasam mı boşuna israf beTamam yaaa susuyorum benkamilcimmmm güldirmiycemm seni
Hadi inşallah şifasını gör bende bikaç güne sipariş vericem 8-9 günlük kaldı onlar bitene kadar ancak gelir yeni siparişlerBenimki çok istiyor diye sorun etmedi her gün peçeteye sarıp veriyorum işde sırasıyla içiyor, inşaallah ikinci siparişimiz şans getirir
Benimki Türkiyede olan adresime ulaşti yarin kargo şirketi yollayacak 2-3güne de ulaşır bana
Ne israfı kız ben kaç test yaptım erkeni ayrı normali ayrı ben israf demedim deOoff yapmasam mı boşuna israf be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?