- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.961
Yaa kuzum eylül şanslı gelir belki bizeCanim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldumaa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni. Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile
Bende güldüm jdjjdjdjd düşmeyiz inşallahKız affet çok güldüminşallah bişeyi yoktur iyii mi
Etkili diyorlar canım birçok kişi hsgden sonra hamile kaldım diyorİnsallah canim benim Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin en yakin zamanda insallahben hsg cekildikten sonra 2 ci ayimda aldim haberimi onunda etkisi varmi acaba
Test aldım yapcam aşko olmadığını görücez birlikteAnaam ağzından bi düzgün şey duymuyoruz yaaa sökülsünmüş yaaav belki bebek var çocuk neler duyuyor senin yüzündenkız belki çocuk sana rüyalarında mesaj yolluyor zira anası sökülcem allah sökülcem demekten bişey bilmiyor
Çok şükür iyiler kuzum işte bi boğazı çok tahriş olmuş ama ultrasonla bakmamışlar ya bu devlet hastaneleri niye böyle yaAaayy kuzum çok geçmiş olsun iyiler mi ikiside içinizi ferah tutun bişey olmaz Allahın izniyle
Nasılsin aşko?kusura bakma ya güldümKızlar kocam ağaçtan düşmüşgülmiycem şapşal ya sıra kim var bugün merak ediyorum hiç iyi haberler almadım bugün ya oturduğu dal kırılmış kafasının üstüne düşüyomuş Allahtan tutunmuş omzunun üstüne doğru atmış kendini
Sağolasın kuzucum, rahat etti meleğim, hep hastalıkla mücadele etti çünkü
Allah yardımcisi olsun abinin, üzülme aşkoo eylul bizi bekliyoreeeeCanim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldumaa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni. Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile
Canım benim yaa evlattan farkı olmuyor bilirim, inşallah o da hayatını acı çekmeden tamamlar. Ne yazık ki ömürlerinin kısa olduğunu bile bile sahipleniyoruz onları. Evet hep hastalıkla mücadele etti ama üstüne titreyen insanlar vardı hayatında, bundan sonra da huzurla uyusun meleğimSeni varya o kadar iyi anlıyorum ki başın sağolsun çok çok üzgünüm12 yaşnda köpeğim var ve bizde hastalıklarla boğuşuyoruz ölme ihtimali var diyorlar canımdan can gidiyor beni düşüncesi bile yerle bir ediyor ağlamaktan mahvoldum sana Allah sabır versin kuzum ama çok iyi baktığına eminim şöyle düşünmeye çalış lütfen sokaklarda veya acımasız insanların elinde kötü bir hayatı olcagına seninle güzel bir hayatı oldu son anına kadar mutluydu öyle düşün
Kuzum bilmiyorum ki kendi tahlillerime bi bakayım kaçtı bana normal demişlerdi fsh ye bakıldı mı onu hatırlayamıyorumM MavimireslMucizemmm16 ve bilgisi olan kızlar fsh 6.77 lh 6.92 adetin 4.günü normal mi doktora göstermedim şimdi çıktı daha ucge
Aa nasıl yaniKıız hiç gelmeyen kedi gelmeye başladıysa bebiş olmasın cidden hissediyor olabilir çünkü benim arkadaşım kedileri sayesinde şüphelenmişti hamilelğinden
Bende mayısta baktırdım baya fark etmiş sorsyım dedim. Tamam canımKuzum bilmiyorum ki kendi tahlillerime bi bakayım kaçtı bana normal demişlerdi fsh ye bakıldı mı onu hatırlayamıyorum
Valla ilk başta eşimle konuşurken cok sinirlendim ama düşüş şekli aklıma gelince gülme tuttu şapşal ya ne için ağaçta hala gülüyorumNasılsin aşko?kusura bakma ya güldümAllah korumuş inşaallah ciddi bişey yoktur
Kardeşin için de üzüldüm Allah korusun her ikisini inşaallah hiç bişey olmaz
Testini de yap etiketle bakeem
Neden sinirlendin ki yaaValla ilk başta eşimle konuşurken cok sinirlendim ama düşüş şekli aklıma gelince gülme tuttu şapşal ya ne için ağaçta hala gülüyorumsağol kuzun inşallah ya ❤❤ yapınca aticam aşko bakalım
Neden sinirlendin ki yaaben ohh diyorum etme bulma dünyası,sen benim kalbimi kırdın Rabbim de seni tepe taklak etdi
Ha şimdi anladim belki çocuklugunu özlemiştir ne bellibende diyorum Allahın sopası yok işte buluyosun diye ayy kocaman adam yani işten kaytarıp ağaç tepelerinde geziyo ona sinirlendim bide bi yerine bişey olsa nazı da çekilmiyo ondan sinirlendim
Ay çocukluğuna benHa şimdi anladim belki çocuklugunu özlemiştir ne belli
Ay çocukluğuna benayy resmini atmış incecik dal 90 kilo adamsin ne işin var o dalda senin
[/QUOTE
90dan azacuk da sana vereydi rafadan tayfa hayri ile kamil gibisiniz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?