Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrr athena sipairş verdim
Simir testim de temizmişşşşşş
Adetin 3 cü günün den selamlar

Yaa kuzum eylül şanslı gelir belki bize abin iyimi geçmiş olsun önemli birşey değildir k…çmn kenarına iyi güldüm kocama hep böyle derimde

Test aldım yapcam aşko olmadığını görücez birlikte

Nasılsin aşko?kusura bakma ya güldüm Allah korumuş inşaallah ciddi bişey yoktur
Kardeşin için de üzüldüm Allah korusun her ikisini inşaallah hiç bişey olmaz
Testini de yap etiketle bakeem

Allah yardımcisi olsun abinin, üzülme aşkoo eylul bizi bekliyoreeeeay bu erkekler hepsi ayni yabiri direnmeden kabul etmedi gitdi hep afra tafra sanki biz tek başına yapiyoruz çocuğu eşinin tahlilleri iyi bi sorun yoksa tek kendin de kullana bilirsin, bildiğim kadarıyla iğne ile korunuyormuşsun?

Canım benim yaa evlattan farkı olmuyor bilirim, inşallah o da hayatını acı çekmeden tamamlar. Ne yazık ki ömürlerinin kısa olduğunu bile bile sahipleniyoruz onları. Evet hep hastalıkla mücadele etti ama üstüne titreyen insanlar vardı hayatında, bundan sonra da huzurla uyusun meleğim

Kıız hiç gelmeyen kedi gelmeye başladıysa bebiş olmasın cidden hissediyor olabilir çünkü benim arkadaşım kedileri sayesinde şüphelenmişti hamilelğinden
Aa nasıl yani bilmiyorum ki kuzum önceden hiç gelmezdi bi ilk aldığımız zamanlarda dışardan eve geldiğimde gelir kucağımda uyurdu simdi ben otururken birden zıplıyo kucağıma önce ağzımı burnumu kokluyo sonra sevdiriyo kendini yatıyo kucağıma sıpa❤❤

Eklentiler

• 20220829_164952.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 34
Nasılsin aşko?kusura bakma ya güldüm Allah korumuş inşaallah ciddi bişey yoktur
Kardeşin için de üzüldüm Allah korusun her ikisini inşaallah hiç bişey olmaz
Testini de yap etiketle bakeem
Valla ilk başta eşimle konuşurken cok sinirlendim ama düşüş şekli aklıma gelince gülme tuttu şapşal ya ne için ağaçta hala gülüyorum sağol kuzun inşallah ya❤❤ yapınca aticam aşko bakalım

Neden sinirlendin ki yaaben ohh diyorum etme bulma dünyası,sen benim kalbimi kırdın Rabbim de seni tepe taklak etdi

Neden sinirlendin ki yaaben ohh diyorum etme bulma dünyası,sen benim kalbimi kırdın Rabbim de seni tepe taklak etdi
bende diyorum Allahın sopası yok işte buluyosun diye ayy kocaman adam yani işten kaytarıp ağaç tepelerinde geziyo ona sinirlendim bide bi yerine bişey olsa nazı da çekilmiyo ondan sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…