- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.421
Sen şimdi tekrar test yaptın mıBugünü değerlendireyim mi sence dün değerlendirmiştik. Kafam karıştı. Üst üste yapmak da iyi değil diyolar ya
Yok kuzu yapmadım çok su içiyorum şuan yapamam gibi zaten beklemem gerekirSen şimdi tekrar test yaptın mı
Testini yaparsan ginnys de at bakalım ona göre bak şimdi benim testleri ve ilişkiyi atıyorum sana pik olduğunda ve çatladığında 3 gün üst üste bende ilişki oldu hatta 2 ilişki oldu ertesi gün silikleşti diye yapmayacaktım sağolsunBugünü değerlendireyim mi sence dün değerlendirmiştik. Kafam karıştı. Üst üste yapmak da iyi değil diyolar ya
Beni etiketlememişsin ama olsun selamHeeeh yeni nickimle selamM mucizeOldu Mucizemmm16 @Demgey3 @raainbow R Random3 M Mavimiresl @iyilikperisi92 @My_Moonlight06
Canımmmm bi test yapsana artık nasıl dayandın kızKızlar kızlarrrrr benim regl 2 gün geçti ne dersiniz benim hamile olma ihtimalim var mıdır? Ovulasyonda birliktelik olmadı olursa eğer geç döllenme olmuş olacakMucizemmm16 M Mavimiresl R Random3 @partalina_ ve diğer bebeklerrr
Ya hadi test yap iki gün geçmiş zaten varsa her halükarda çıkarKızlar kızlarrrrr benim regl 2 gün geçti ne dersiniz benim hamile olma ihtimalim var mıdır? Ovulasyonda birliktelik olmadı olursa eğer geç döllenme olmuş olacakMucizemmm16 M Mavimiresl R Random3 @partalina_ ve diğer bebeklerrr
Heh süper oldu bunu atman canım yaa harikasınTestini yaparsan ginnys de at bakalım ona göre bak şimdi benim testleri ve ilişkiyi atıyorum sana pik olduğunda ve çatladığında 3 gün üst üste bende ilişki oldu hatta 2 ilişki oldu ertesi gün silikleşti diye yapmayacaktım sağolsunGinnys dedi ki bugün de olsun öyle yapmıştım
Aynen ama bak dikkat ettiysen pik olduğunda sabah akşam test yaptım bence sen yarın öğlen de test yap akşam daHeh süper oldu bunu atman canım yaa harikasınbenim de böyle olacak büyük ihtimal bunu baz alarak devam ediyorum o zaman bu gece ve yarını değerlendiririm
KızAynen ama bak dikkat ettiysen pik olduğunda sabah akşam test yaptım bence sen yarın öğlen de test yap akşam daçatlarsa süper olur heee bide dogy pozisyon yap lütfen yapar yapmaz yüz üstü uyu
Amannn adını bilmiyorum ama kendini iyi tecrübe edindimKızdoggy diyosun yani tamam allah seni. Yarın 1’de ve akşam 8’de yapayım bakalım nasıl olcak. atarım yine değerlendiririz
Testini yaparsan ginnys de at bakalım ona göre bak şimdi benim testleri ve ilişkiyi atıyorum sana pik olduğunda ve çatladığında 3 gün üst üste bende ilişki oldu hatta 2 ilişki oldu ertesi gün silikleşti diye yapmayacaktım sağolsunGinnys dedi ki bugün de olsun öyle yapmıştım
Sen yap canın öncesinde aralıklı iyi ama şimdi düzenli devamYok kuzu yapmadım çok su içiyorum şuan yapamam gibi zaten beklemem gerekir
Tamam yavruş öyle yapcamSen yap canın öncesinde aralıklı iyi ama şimdi düzenli devam
Ayyy aşkooBeni etiketlememişsin ama olsun selam
Bekliyorum adet az daha geçsinSen hala test yapmadın mı yaaa??
Tamam yavruş öyle yapcam
Kızlar pazar günü yapayım diyorum adet olmazsam M mucizeOlduYa hadi test yap iki gün geçmiş zaten varsa her halükarda çıkar
Sabır taşı aşkom benimBekliyorum adet az daha geçsin
İnsallah kuzum yaa testte siparis ettim kızzzÇok heyecanlııısu gibi aksın sürecin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?