Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünü değerlendireyim mi sence dün değerlendirmiştik. Kafam karıştı. Üst üste yapmak da iyi değil diyolar ya
Testini yaparsan ginnys de at bakalım ona göre bak şimdi benim testleri ve ilişkiyi atıyorum sana pik olduğunda ve çatladığında 3 gün üst üste bende ilişki oldu hatta 2 ilişki oldu ertesi gün silikleşti diye yapmayacaktım sağolsun Ginnys dedi ki bugün de olsun öyle yapmıştım

Eklentiler

• 2FE3EF6B-A076-4236-B7AA-DAB38310B047.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 39
Heh süper oldu bunu atman canım yaa harikasın benim de böyle olacak büyük ihtimal bunu baz alarak devam ediyorum o zaman bu gece ve yarını değerlendiririm

Heh süper oldu bunu atman canım yaa harikasın benim de böyle olacak büyük ihtimal bunu baz alarak devam ediyorum o zaman bu gece ve yarını değerlendiririm
Aynen ama bak dikkat ettiysen pik olduğunda sabah akşam test yaptım bence sen yarın öğlen de test yap akşam da çatlarsa süper olur heee bide dogy pozisyon yap lütfen yapar yapmaz yüz üstü uyu

Aynen ama bak dikkat ettiysen pik olduğunda sabah akşam test yaptım bence sen yarın öğlen de test yap akşam da çatlarsa süper olur heee bide dogy pozisyon yap lütfen yapar yapmaz yüz üstü uyu
Kız doggy diyosun yani tamam allah seni. Yarın 1’de ve akşam 8’de yapayım bakalım nasıl olcak. atarım yine değerlendiririz

Yok kuzu yapmadım çok su içiyorum şuan yapamam gibi zaten beklemem gerekir
Sen yap canın öncesinde aralıklı iyi ama şimdi düzenli devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…