- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.441
Burdayiiimmmm
Normalde gecikirmiyidi canım
Yaaa bu nasıl sabır alnından öpülmeliksin
Yok kız takılıyorum ben unutabiliyoruz bazenAyyy aşkookusura bakma bebeğim bazen kaçıyor arada napıyosun nasılsın aşko nasıl gidiyor
Yapmadım canım sabah yaparım belkiVeziir canım nerdesin bugün test yaptın mı
Ayyy ne güzel bekle aşko geçecek hayırlısıylaYok kız takılıyorum ben unutabiliyoruz bazenGönüller bir olsun yeter napim ya bekleyişe geçtim son 8-9 gün kaldı günler geçmek bilmiyor. Sen ne alemdesin aşko
Yaaa doktor mu vermişti klomeniAyyy ne güzel bekle aşko geçecek hayırlısıylabende yeni başladım ekşınlara daha yumurtlamaya var Klomen kullandım beş günlüktü pazartesi günü yumurta takibine gidicem bakalım heyecanla bekliyorum
Kuzu geç döllenme olmuş olacak çünkü ya hiç çıkmaz ya da pis bir değer çıkarYaaa bu nasıl sabır alnından öpülmeliksinbak etiketle beni ha
Hayır canım sadece bir kaç ay öne çift yumurtladığım zaman 3 gün sonra olmuştumNormalde gecikirmiyidi canım
Günaydın canım nasılsın? dün eşim evdeydi giremedim burayaKizlarGinnys R Random3 Mucizemmm16 umutlu askom yeni nikini unuttum Lale95 @iyilikperisi92 ve diger canlarim
Yarin gece 12 de catlatma ignesi. Pazartesi aşılamayumurtam 19mm olmus. Olgunlastigi icin bide hormon ilaclari kullandigimdn o mukus renkli gelmis
Yok canim yapmadim bu ay yapmayi düşünmüyorum çünkü yok biliyorum her ay yaptim hep negatif silik gördük silikler umutlandırdıCanım bende de hiç belirti yoktu göğüs ağrım vardı ama hep olurdu akıntı o benim test yaptığım zamanlar yok sayılırdı şimdi de eh iştebilemedim şimdi hiç test yaptın mı
Canim sen ne durumdsn seninde bata az kaldiBurdayiiimmmm
Bebeğim yok sanırım ya regl olmazsam test yaparim. Regl belirtilerim varCanim sen ne durumdsn seninde bata az kaldi
Benimde ayni canimBebeğim yok sanırım ya regl olmazsam test yaparim. Regl belirtilerim var
Hahaha yine kafayı yicez hep birlikteİnsallah kuzum yaa testte siparis ettim kızzzbakariz igne etkisi gecmismi diye
Ben hala bişey göremiyom aşkısı yaa. Pöfff bu ne yaaa?Kızlar anladık ki laboquick de gölge çıkarıyormuşNeyse bu ay da gol değil yarın regl günüm belirtim de yok bakalım ne kadar gecikecek benim polikistikli vücudum 3 lü olan fotoğraftaki en üstteki 1 Kasım sonraki 3 Kasım alttaki de bu gün
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu bitliKedi R Random3 Demgey3 Lale95 diğer kızlar bakın hele
Yok aşkım ondan göremiyorsunBen hala bişey göremiyom aşkısı yaa. Pöfff bu ne yaaa?Bizim bu testlerle sınavımız nolacak
Kızlarcım testlerim bitmişti ben de miratech ovulasyon aldım. Biri bozuk çıktı diğerini denedim sonuç verdi inşallah doğrudur. Doğruysa bugün pik demek değil mi T çizgisi C çizgisinden daha koyu çünkü M mucizeOlduGinnys Eki Görüntüle 3156831
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?