Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kız takılıyorum ben unutabiliyoruz bazen Gönüller bir olsun yeter napim ya bekleyişe geçtim son 8-9 gün kaldı günler geçmek bilmiyor. Sen ne alemdesin aşko
Ayyy ne güzel bekle aşko geçecek hayırlısıyla bende yeni başladım ekşınlara daha yumurtlamaya var Klomen kullandım beş günlüktü pazartesi günü yumurta takibine gidicem bakalım heyecanla bekliyorum

Yaaa doktor mu vermişti klomeni ay hadi bebeğim inşallah çok güzel olacsk her şey

Günaydın canım nasılsın? dün eşim evdeydi giremedim buraya
Şimdi okudum çok sevindim inşaallah bu ay senin güzel haberlerini alıcazstres,sinir hepsini at bi kenara bebişe odaklan

Canım bende de hiç belirti yoktu göğüs ağrım vardı ama hep olurdu akıntı o benim test yaptığım zamanlar yok sayılırdı şimdi de eh işte bilemedim şimdi hiç test yaptın mı
Yok canim yapmadim bu ay yapmayi düşünmüyorum çünkü yok biliyorum her ay yaptim hep negatif silik gördük silikler umutlandırdı

Eklentiler

• 20221105_111401.webp
    70 KB · Görüntüleme: 55
  • 20221105_110555.webp
    41 KB · Görüntüleme: 49
  • 20221105_110258.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 20221105_105554.webp
    19 KB · Görüntüleme: 64
Ben hala bişey göremiyom aşkısı yaa. Pöfff bu ne yaaa? Bizim bu testlerle sınavımız nolacak

Kızlarcım testlerim bitmişti ben de miratech ovulasyon aldım. Biri bozuk çıktı diğerini denedim sonuç verdi inşallah doğrudur. Doğruysa bugün pik demek değil mi T çizgisi C çizgisinden daha koyu çünkü M mucizeOldu Ginnys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…