- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.501
O daha yumurta çatlayana kadar sürer aşko. Benim de kasıklarda batma göğüs ağrısı ve regl sancıları var ama iyi düşünelim iyi olsun modundayımBugun aşırı kasık agrım var
AylArca regl olacak gibi agri cekmisligim var hamilelikte ona takılmaO daha yumurta çatlayana kadar sürer aşko. Benim de kasıklarda batma göğüs ağrısı ve regl sancıları var ama iyi düşünelim iyi olsun modundayım
Ay inşallah kuzum ya herkes öyle diyince umutlanıyorumAylArca regl olacak gibi agri cekmisligim var hamilelikte ona takılma
Gönlümüz guzel pozitif haberlerinden yana. Rabbim gönlümüzdekini hakkimizda hayırlı etsin insallahAy inşallah kuzum ya herkes öyle diyince umutlanıyorum
Aşko bende inanıyorum senden de güzel bebiş haberi AlıcazYa canımsınhepsini yapıcam söylediklerinin ekran görüntüsünü aldım harfiyen ilerlicem. İnşallah benden de güzel sonuçlar alırız. Allah razı olsun sizden çok yardımcı oldunuz sen de M mucizeOldu da çok teşekkür ederimm
Ben görüyorinnngggKızlar benım çatlamdan sonra 8. Günüm bır bakın birşeyler varmı
Evet 2 günüm varYinede umutsuz olma lütfen nerden biliyorsun hala gününe de var değil mi
Çatlama yokunda sen değerlendir bu geceyi ama gece dinlenelim dersinde sabaha yap mutlaka yarın ve sonraki günde yap tamam
Nasıl bir adet lekelenmeli acaba.sen temkinli olmak işin 2 gün sonra yine kan ver belli olur tutunuyorsa yerleşmede kanama yapar kiminde regli gibi kiminde bir damlacıkKızlar gecikmenin 3. Günü bugün adet oldum dün bi test yaptım silik çizgi belirdi hemen ardından akşam kana gittim 2,39 çıktı değer ne diyorsunuz?
@ozguss @VeziirGinnys M mucizeOldu
Tamam kuzucum değerlendirdik zaten Salıya kadar değerlendiririz olmadıÇatlama yokunda sen değerlendir bu geceyi ama gece dinlenelim dersinde sabaha yap mutlaka yarın ve sonraki günde yap tamam
Ben ilaca başladım doktorun yazdığı yanında b vitamin falan.ilaç alınca bir nebze rahatım ilaca rağmen etkisi geçince başlıyor bulantıAşko bende inanıyorum senden de güzel bebiş haberi Alıcazkusura bakmayın valla bugün giremedim bi alışveriş falan vardı Ginnys sen nasılsın hala
Ay iyi canım bi nebze olsa rahatlamışsındırBen ilaca başladım doktorun yazdığı yanında b vitamin falan.ilaç alınca bir nebze rahatım ilaca rağmen etkisi geçince başlıyor bulantı
Puuuu Allah cezasını versin bu testlerin diyorum aşkoKızlar gecikmenin 3. Günü bugün adet oldum dün bi test yaptım silik çizgi belirdi hemen ardından akşam kana gittim 2,39 çıktı değer ne diyorsunuz?
Evet canım hamile olduğumu hatırladım böylece çok mutluyumAy iyi canım bi nebze olsa rahatlamışsındır
Ben de onu düşündüm hadi senden güzel haberler gelsinBüyük ihtimalle kimyasal olmuş canım
Versin herkesi kandırıyorPuuuu Allah cezasını versin bu testlerin diyorum aşko
Canım şakır şakır değil ama söküldüm artık . Sanmıyorum şuan bir şey olduğunu ama. Olmaya çalıştı fakat tutunamadı belki deNasıl bir adet lekelenmeli acaba.sen temkinli olmak işin 2 gün sonra yine kan ver belli olur tutunuyorsa yerleşmede kanama yapar kiminde regli gibi kiminde bir damlacık
Canım benim anladığım bu erken testler iyi değil. Ha değere gelirsek 1,20 den yükselen birini okumuştum düşün seninkinde yükselebilir diyecem ama sen adet oldum diyorsun yerleşme olma ihtimali var mıKızlar gecikmenin 3. Günü bugün adet oldum dün bi test yaptım silik çizgi belirdi hemen ardından akşam kana gittim 2,39 çıktı değer ne diyorsunuz?
Stres yapma hele bi canım hala umut varEvet 2 günüm var
Yok canım yerleşme de yaşadım ben bu bildiğin regl. Gönlümden geçen aralık ve sonrası inşallah nasip olurCanım benim anladığım bu erken testler iyi değil. Ha değere gelirsek 1,20 den yükselen birini okumuştum düşün seninkinde yükselebilir diyecem ama sen adet oldum diyorsun yerleşme olma ihtimali var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?