Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko bende inanıyorum senden de güzel bebiş haberi Alıcaz kusura bakmayın valla bugün giremedim bi alışveriş falan vardı Ginnys sen nasılsın hala

Kızlar gecikmenin 3. Günü bugün adet oldum dün bi test yaptım silik çizgi belirdi hemen ardından akşam kana gittim 2,39 çıktı değer ne diyorsunuz?
@ozguss @Veziir Ginnys M mucizeOldu
Nasıl bir adet lekelenmeli acaba.sen temkinli olmak işin 2 gün sonra yine kan ver belli olur tutunuyorsa yerleşmede kanama yapar kiminde regli gibi kiminde bir damlacık

Aşko bende inanıyorum senden de güzel bebiş haberi Alıcaz kusura bakmayın valla bugün giremedim bi alışveriş falan vardı Ginnys sen nasılsın hala
Ben ilaca başladım doktorun yazdığı yanında b vitamin falan.ilaç alınca bir nebze rahatım ilaca rağmen etkisi geçince başlıyor bulantı

Nasıl bir adet lekelenmeli acaba.sen temkinli olmak işin 2 gün sonra yine kan ver belli olur tutunuyorsa yerleşmede kanama yapar kiminde regli gibi kiminde bir damlacık
Canım şakır şakır değil ama söküldüm artık . Sanmıyorum şuan bir şey olduğunu ama. Olmaya çalıştı fakat tutunamadı belki de

Kızlar gecikmenin 3. Günü bugün adet oldum dün bi test yaptım silik çizgi belirdi hemen ardından akşam kana gittim 2,39 çıktı değer ne diyorsunuz?
@ozguss @Veziir Ginnys M mucizeOldu
Canım benim anladığım bu erken testler iyi değil. Ha değere gelirsek 1,20 den yükselen birini okumuştum düşün seninkinde yükselebilir diyecem ama sen adet oldum diyorsun yerleşme olma ihtimali var mı

Canım benim anladığım bu erken testler iyi değil. Ha değere gelirsek 1,20 den yükselen birini okumuştum düşün seninkinde yükselebilir diyecem ama sen adet oldum diyorsun yerleşme olma ihtimali var mı
Yok canım yerleşme de yaşadım ben bu bildiğin regl. Gönlümden geçen aralık ve sonrası inşallah nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…