- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.481
Oldum kuzum 3. Gün embriyosu transfer oldum embriyom zayıfmış şansımız düşük ama bakacaz artık bugün 5. Gün bitti
İyi akşamlar, çatlatma iğnesi kullanmadiysaniz eğer evet silik çizgi göruyorum benKızlar benım çatlamdan sonra 8. Günüm bır bakın birşeyler varmı
Rabbim sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsinOldum kuzum 3. Gün embriyosu transfer oldum embriyom zayıfmış şansımız düşük ama bakacaz artık bugün 5. Gün bitti
Tutunur o annesi, sen güzel düşün güzel olsun kuzumOldum kuzum 3. Gün embriyosu transfer oldum embriyom zayıfmış şansımız düşük ama bakacaz artık bugün 5. Gün bitti
Amiinn inşallahRabbim sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsininşaallah bebişin seninledir
Ne zaman belli olur?
Valla kuzum sürekli hamileymişim gibi konuşuyorum oldu falan diye inşallah pozitif enerjim yerini buluyordurTutunur o annesi, sen güzel düşün güzel olsun kuzum
İnsallah annesine sıkıca tutunurOldum kuzum 3. Gün embriyosu transfer oldum embriyom zayıfmış şansımız düşük ama bakacaz artık bugün 5. Gün bitti
Ortadaki testte gölge gördüm ben de canım. Dur bakalım belki geç döllenme falan olur kim bilirKızlar anladık ki laboquick de gölge çıkarıyormuşNeyse bu ay da gol değil yarın regl günüm belirtim de yok bakalım ne kadar gecikecek benim polikistikli vücudum 3 lü olan fotoğraftaki en üstteki 1 Kasım sonraki 3 Kasım alttaki de bu gün
Mucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu bitliKedi R Random3 @Demgey3 Lale95 diğer kızlar bakın hele
Tamam canım pazartesi test yapmayı düşünüyorum bakalım aslında en erken 8. Gün yapılması lazım ama duramıyorumİnsallah annesine sıkıca tutunurguzel düşünelim guzel olsun. Ne zaman belli olacak bizede yaz mutlaka
Büyük ihtimalle kimyasal olmuş canımKızlar gecikmenin 3. Günü bugün adet oldum dün bi test yaptım silik çizgi belirdi hemen ardından akşam kana gittim 2,39 çıktı değer ne diyorsunuz?
ozguss Veziir Ginnys M mucizeOldu
Olsun yapTamam canım pazartesi test yapmayı düşünüyorum bakalım aslında en erken 8. Gün yapılması lazım ama duramıyorum
Yapacam aşko biliyorsun ki asla duramamOlsun yap
Ortadaki testte gölge gördüm ben de canım. Dur bakalım belki geç döllenme falan olur kim bilir
Bende ovitrelle igneyi yaptim havasini alirken biraz ilac ziyan ettim disari akti artık yapacak biseyim yokBüyük ihtimalle kimyasal olmuş canım
Güzel sonuclar ver bizeYapacam aşko biliyorsun ki asla duramam
Çok gitmediyse bişe olmaz kuzum korkmaBende ovitrelle igneyi yaptim havasini alirken biraz ilac ziyan ettim disari akti artık yapacak biseyim yok
İnsallah aşkım ya gerçekten benim de çok ihtiyacım var artıkGüzel sonuclar ver bizeihtiyacimiz var
Yani ucundan biraz gitti üzüldüm tabiki yarisi gitmedi askoÇok gitmediyse bişe olmaz kuzum korkma
İnsallah aşkım ya gerçekten benim de çok ihtiyacım var artık
Yok yok bişe olmaz o kadardan korkmaYani ucundan biraz gitti üzüldüm tabiki yarisi gitmedi asko
Bugun aşırı kasık agrım varYok yok bişe olmaz o kadardan korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?