Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şakır şakır değil ama söküldüm artık . Sanmıyorum şuan bir şey olduğunu ama. Olmaya çalıştı fakat tutunamadı belki de
Belli olmaz gülüm ya sen bi lan ver emin ol bizim akraba öyle zannetmişti duruyordu geçen gün bir arkadaş baya kanaması oldu bebek duruyordu sonra bir başka tanıdık evet düşük yaptı ama meğerse ikizmiş diğeri devam etti ve doğdu çok ihtimal için sadece bir kan vermek gerek emin ol ki sonuçta sağlığın önmli

Ortadaki testte gölge gördüm ben de canım. Dur bakalım belki geç döllenme falan olur kim bilir
Nasip bakalım canım evet ortadaki testte gözüken bi çizgi var iki gün sonra da alttaki testi yaptım ama onda yok. Bu gün bat günüm hiç belirtim de yok dün gece yoğun kıvamlı beyaz akıntım oldu anlam veremedim

Kaldı son 7 gün belirti yok bir şey yok yine mi olmadı ya umutsuzluğa kapılıyorum

Yok canım yerleşme de yaşadım ben bu bildiğin regl. Gönlümden geçen aralık ve sonrası inşallah nasip olur
Canım testindeki çizgiyi gördüm. Adetinde bir değişiklik fark edersen yine de dikkat et belki yerleşmedir. Eğer öyle değilse de Aralık ayı pozitif çizgili bir ay olsun inşallah

Ya geçen ay ben de mi böyle oldum acaba diyorum kendime yaaaa çünkü aynı test hatta daha da koyuydu bundan ama adet olmuştum kimyasal mı oldu ki diyorum artık kendi kendime

Yumurtam çatlamış sanırım değil mi Ginnys M mucizeOldu
Devam bakalım çatlamış değerlendiriyoruz salı dahil değerlendir salı dan sonra boş bırak bugğn üzerine 14 gğn say emin olmak için.salıdan sonra ilişki yasak değil ama yapmamak tercihim çünkü zaten sağlıklı bir yumurtlama gördün ve bunu uygun şekilde değerlendiriyorsun bu süreçten sonraki değerlendirmeler belki kanama yapabilir bunun için benim şahsi fikrim yapmamak duş alacağın zaman kaynar suyla yapma ılık su ilişki sonrası hemen kalkma hatta eşin içinde kalsın 3-5 dk sonra yüzüstü yatmanı tavsiye ederim 15 dk tuvaletin gelirse 30 dk dişini sık sonrasında hızlıca yaparsın ama geri yüzüstü yat uyu bunlara dikkat et bende M mucizeOldu Da buna dikkat ettik kesinlikle tavsiyedir bunlar

Evet haklısın ama aklıma bişey takıldı canım bu kızcağız zaten yanlış değilsem kaç gündür ilişki yapıyor bugün de yapsa bıraksa ya destinesiaa canım ilişki günlerini de yazsana sana zahmet

Önce de ile konuş balım çünkü muayene eder derki bir şey yok yap gitsin ozaman yaparsın.çünkü bazen kanamamız olmuyor bilmiyoruz aam içerde minik kanama odağı olabiliyor tedbirli ol sor Dr sonra yap Dr okey verince sakıncası yok ama kanaman yok diye kendin karar verme

Yes dostum tamam öyle yapayım doğru diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…