- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.521
Belli olmaz gülüm ya sen bi lan ver emin ol bizim akraba öyle zannetmişti duruyordu geçen gün bir arkadaş baya kanaması oldu bebek duruyordu sonra bir başka tanıdık evet düşük yaptı ama meğerse ikizmiş diğeri devam etti ve doğdu çok ihtimal için sadece bir kan vermek gerek emin ol ki sonuçta sağlığın önmliCanım şakır şakır değil ama söküldüm artık . Sanmıyorum şuan bir şey olduğunu ama. Olmaya çalıştı fakat tutunamadı belki de
Amiinn inşallah kuzum hepimizinGönlümüz guzel pozitif haberlerinden yana. Rabbim gönlümüzdekini hakkimizda hayırlı etsin insallah
İnsallah kuzum sende bu regl den sonra sağlıklı bir şekilde güzel haberler al inşallahBen de onu düşündüm hadi senden güzel haberler gelsin
Nasip bakalım canım evet ortadaki testte gözüken bi çizgi var iki gün sonra da alttaki testi yaptım ama onda yok. Bu gün bat günüm hiç belirtim de yok dün gece yoğun kıvamlı beyaz akıntım oldu anlam veremedimOrtadaki testte gölge gördüm ben de canım. Dur bakalım belki geç döllenme falan olur kim bilir
Canım testindeki çizgiyi gördüm. Adetinde bir değişiklik fark edersen yine de dikkat et belki yerleşmedir. Eğer öyle değilse de Aralık ayı pozitif çizgili bir ay olsun inşallahYok canım yerleşme de yaşadım ben bu bildiğin regl. Gönlümden geçen aralık ve sonrası inşallah nasip olur
Canım testlerini tarih sırasına göre koy da atsana bi toplu olarak
Canım testlerini tarih sırasına göre koy da atsana bi toplu olarak
Yok bebeğim bizim tükan kapanalı 5 gün olduKızlar naparsınız ya sesiniz çıkmıyoryine ekşında mısınız bişey soracam bende ekşın yapabilir miyim tehlikesi var öı Mucizemmm16 R raainbow R Random3 Ginnys miraclebeyb umutlu pozitif senin nick nasıldı ya diğer aşkolar ha bu arada Veziir naptın test yaptın mı
Askolarrrrr batı bekleyenler kimlerrr
Beeeen kaldı 7 gün geçmek bilmiyorAskolarrrrr batı bekleyenler kimlerrr
Ya geçen ay ben de mi böyle oldum acaba diyorum kendime yaaaa çünkü aynı test hatta daha da koyuydu bundan ama adet olmuştum kimyasal mı oldu ki diyorum artık kendi kendimeKızlar gecikmenin 3. Günü bugün adet oldum dün bi test yaptım silik çizgi belirdi hemen ardından akşam kana gittim 2,39 çıktı değer ne diyorsunuz?
ozguss Veziir Ginnys M mucizeOldu
Test yapma He bende yapmıcamBeeeen kaldı 7 gün geçmek bilmiyor
Bence evet çatlamış şimdi daha iyi gördüm
ay hadi bebiş Olsun bu ayYok bebeğim bizim tükan kapanalı 5 gün oldudüşük tehlikesi olmadığı sürece ilk andan son ana kadar devamke bebeğim hiçbi zararı olmaz
Devam bakalım çatlamış değerlendiriyoruz salı dahil değerlendir salı dan sonra boş bırak bugğn üzerine 14 gğn say emin olmak için.salıdan sonra ilişki yasak değil ama yapmamak tercihim çünkü zaten sağlıklı bir yumurtlama gördün ve bunu uygun şekilde değerlendiriyorsun bu süreçten sonraki değerlendirmeler belki kanama yapabilir bunun için benim şahsi fikrim yapmamak duş alacağın zaman kaynar suyla yapma ılık su ilişki sonrası hemen kalkma hatta eşin içinde kalsın 3-5 dk sonra yüzüstü yatmanı tavsiye ederim 15 dk tuvaletin gelirse 30 dk dişini sık sonrasında hızlıca yaparsın ama geri yüzüstü yat uyu bunlara dikkat et bende M mucizeOldu Da buna dikkat ettik kesinlikle tavsiyedir bunlar
Evet haklısın ama aklıma bişey takıldı canım bu kızcağız zaten yanlış değilsem kaç gündür ilişki yapıyor bugün de yapsa bıraksa yaDevam bakalım çatlamış değerlendiriyoruz salı dahil değerlendir salı dan sonra boş bırak bugğn üzerine 14 gğn say emin olmak için.salıdan sonra ilişki yasak değil ama yapmamak tercihim çünkü zaten sağlıklı bir yumurtlama gördün ve bunu uygun şekilde değerlendiriyorsun bu süreçten sonraki değerlendirmeler belki kanama yapabilir bunun için benim şahsi fikrim yapmamak duş alacağın zaman kaynar suyla yapma ılık su ilişki sonrası hemen kalkma hatta eşin içinde kalsın 3-5 dk sonra yüzüstü yatmanı tavsiye ederim 15 dk tuvaletin gelirse 30 dk dişini sık sonrasında hızlıca yaparsın ama geri yüzüstü yat uyu bunlara dikkat et bende M mucizeOldu Da buna dikkat ettik kesinlikle tavsiyedir bunlar
Önce de ile konuş balım çünkü muayene eder derki bir şey yok yap gitsin ozaman yaparsın.çünkü bazen kanamamız olmuyor bilmiyoruz aam içerde minik kanama odağı olabiliyor tedbirli ol sor Dr sonra yap Dr okey verince sakıncası yok ama kanaman yok diye kendin karar vermeKızlar naparsınız ya sesiniz çıkmıyoryine ekşında mısınız bişey soracam bende ekşın yapabilir miyim tehlikesi var öı Mucizemmm16 R raainbow R Random3 Ginnys miraclebeyb umutlu pozitif senin nick nasıldı ya diğer aşkolar ha bu arada Veziir naptın test yaptın mı
Yes dostumÖnce de ile konuş balım çünkü muayene eder derki bir şey yok yap gitsin ozaman yaparsın.çünkü bazen kanamamız olmuyor bilmiyoruz aam içerde minik kanama odağı olabiliyor tedbirli ol sor Dr sonra yap Dr okey verince sakıncası yok ama kanaman yok diye kendin karar verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?