- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.541
Yazdım aşko dün çatlama başladı bugğn tam çatladı yarına kadar yumurta taşacak 24 saat üzerine salıda yapınca bitecek detaylandırdım çatlama tamamlanınca atlatmıyım kız ben öyle hiçEvet haklısın ama aklıma bişey takıldı canım bu kızcağız zaten yanlış değilsem kaç gündür ilişki yapıyor bugün de yapsa bıraksa yadestinesiaa canım ilişki günlerini de yazsana sana zahmet
Dün yaptım aşkım negatif ya. Bu gün bat günüm ama hiç gelen giden yok belirtim de yok. Adet gelecek gibi durmuyor henüz.Kızlar naparsınız ya sesiniz çıkmıyoryine ekşında mısınız bişey soracam bende ekşın yapabilir miyim tehlikesi var öı Mucizemmm16 @raainbow R Random3 Ginnys miraclebeyb umutlu pozitif senin nick nasıldı ya diğer aşkolar ha bu arada Veziir naptın test yaptın mı
Yok yok yapmıcam :) Senin bat ne zaman? Ben tam gününde yapmayı düşünüyorum en kötü bir gün öncesi.Test yapma He bende yapmıcam
Tamamdır bunları da harfiyen uygulicam aşkısı çoook teşekkür. Salıdan sonra serbest bırakırız ay çok heyecanlı yaaaDevam bakalım çatlamış değerlendiriyoruz salı dahil değerlendir salı dan sonra boş bırak bugğn üzerine 14 gğn say emin olmak için.salıdan sonra ilişki yasak değil ama yapmamak tercihim çünkü zaten sağlıklı bir yumurtlama gördün ve bunu uygun şekilde değerlendiriyorsun bu süreçten sonraki değerlendirmeler belki kanama yapabilir bunun için benim şahsi fikrim yapmamak duş alacağın zaman kaynar suyla yapma ılık su ilişki sonrası hemen kalkma hatta eşin içinde kalsın 3-5 dk sonra yüzüstü yatmanı tavsiye ederim 15 dk tuvaletin gelirse 30 dk dişini sık sonrasında hızlıca yaparsın ama geri yüzüstü yat uyu bunlara dikkat et bende M mucizeOldu Da buna dikkat ettik kesinlikle tavsiyedir bunlar
Bat değik de 16/17 de test yap dedi doktorYok yok yapmıcam :) Senin bat ne zaman? Ben tam gününde yapmayı düşünüyorum en kötü bir gün öncesi.
Perşembe cuma cumartesi ilişki günlerim kuşum. Pazar pazartesi salı da devam edersek 6 olacak toplamEvet haklısın ama aklıma bişey takıldı canım bu kızcağız zaten yanlış değilsem kaç gündür ilişki yapıyor bugün de yapsa bıraksa yadestinesiaa canım ilişki günlerini de yazsana sana zahmet
Ay hadi inşallah pozitifleri görürüz canımBat değik de 16/17 de test yap dedi doktor
Yok Asko ben reglimi beklerimKızlar naparsınız ya sesiniz çıkmıyoryine ekşında mısınız bişey soracam bende ekşın yapabilir miyim tehlikesi var öı Mucizemmm16 @raainbow R Random3 Ginnys miraclebeyb umutlu pozitif senin nick nasıldı ya diğer aşkolar ha bu arada Veziir naptın test yaptın mı
Amin diyelim ama çok da kaptırmayalımBence evet çatlamış şimdi daha iyi gördümkızlar bakın bi sizde
ay hadi bebiş Olsun bu ayhee ama benim dr hiç bişey demedi neysem bekleyelim bariiii
Belli olmaz gülüm ya sen bi lan ver emin ol bizim akraba öyle zannetmişti duruyordu geçen gün bir arkadaş baya kanaması oldu bebek duruyordu sonra bir başka tanıdık evet düşük yaptı ama meğerse ikizmiş diğeri devam etti ve doğdu çok ihtimal için sadece bir kan vermek gerek emin ol ki sonuçta sağlığın önmli
Stres yapmiyorum ama bu süreçlerden gerçekten cok yoruldumStres yapma hele bi canım hala umut varbelirtilerin var mı
Valla ben doktora sormaya utanmıştımKızlar naparsınız ya sesiniz çıkmıyoryine ekşında mısınız bişey soracam bende ekşın yapabilir miyim tehlikesi var öı Mucizemmm16 @raainbow R Random3 Ginnys miraclebeyb umutlu pozitif senin nick nasıldı ya diğer aşkolar ha bu arada Veziir naptın test yaptın mı
Geç döllenme olabilir mi ay canım valla ovü. Çizgiler vardı bu nasıl oluyor yaDün yaptım aşkım negatif ya. Bu gün bat günüm ama hiç gelen giden yok belirtim de yok. Adet gelecek gibi durmuyor henüz.
Ekşın yapabilir misin bilmiyorum aşkım ya doktora görünene kadar dikkat et bence riske atma doktorun daha doğru bilgilendirir.
ya bizde bilemedik benimki diyor ki alıştırdın alıştırdın şimdi de yok diyorsunValla ben doktora sormaya utanmıştımsağlık ocağındaki hemşire bilgi verirken ben sormadan ilişki yasağı yok demişti ama ben yine de çok temkinliyim 3 ay olucak nerdeyse 3 kere anca olmuştur kocam artık isyanda
Ay bunlar hiç bişey söylemiyor ben sabırsız napacam böyle bunlarla bilemedimAmin diyelim ama çok da kaptırmayalımriskli bi durum olsaydı zaten uyarırdı mutlaka doktor kuzum
Kız niye olumsuz düşünüyorsun bebiş olacak belli tam hevesleniyor bakıyor annesi regl bekliyorum diyor bebe de üzülüyor beni beklemiyor diye düşünüp gelmiyordur ha ne dersinYok Asko ben reglimi beklerimpazar kosturmasi. Yap kuzum yasak mı ki?
Ve sen hepsinde jel kullandın mı bakPerşembe cuma cumartesi ilişki günlerim kuşum. Pazar pazartesi salı da devam edersek 6 olacak toplam
Stres yapmiyorum ama bu süreçlerden gerçekten cok yoruldumbelirtim regl olacak belirtiler 1 günüm kaldı sarı akıntım ve ağrım artti geliyor biliyorum
Yok canim yapmadim bu kez regl gecikmeden yapmayacağım gerci hic gecikmedi de bugüne kadarcanm belki sormuşumdur kusura bakma sen test yaptın mı
Askimsu bugün yumurtlamadan 13 gün test yaptım negatif olsa çıkardı çoktan iki güne regl olurumKız niye olumsuz düşünüyorsun bebiş olacak belli tam hevesleniyor bakıyor annesi regl bekliyorum diyor bebe de üzülüyor beni beklemiyor diye düşünüp gelmiyordur ha ne dersinvalla dr bişey demedi ki bizde yani işte uzun oldu Yanyana gelmeyeliii
Kullandım ama şöyle perşembe cuma bir tüpü kullandım ikiye bölerek cumartesi bir tüp komple bugün de jeli kullanıp yarın ve salı günü kullanmayı düşünmüyodum napim senceVe sen hepsinde jel kullandın mı bakGinnys bunu demek istiyorum arka arkaya 6 da çok değil mi zaten dün çatladı dünde ilişki oldu bugün de olsa tamam sanki ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?