Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazdım aşko dün çatlama başladı bugğn tam çatladı yarına kadar yumurta taşacak 24 saat üzerine salıda yapınca bitecek detaylandırdım çatlama tamamlanınca atlatmıyım kız ben öyle hiç salı dahil değerlendirecek yumurtlaması uzadı ondan çok gibi gelsede normal bir şey olmaz aralıklı ilişkiyi herzaman yumurtlama öncesi iyi yumurtlama çatlama hergün ilişki ilişki her gün derken de gece boyunca skor denemesi yapmaktan bahsetmiyorum tek bir sefer yapılacak yani kimisi bir çok kez yapıyor ya iyi değerlendireyim diyerek işte ozaman sperm kalite düşüyor o gün içindeki tek yapacak bitti ertesi gün tek öyle devam yani

Dün yaptım aşkım negatif ya. Bu gün bat günüm ama hiç gelen giden yok belirtim de yok. Adet gelecek gibi durmuyor henüz.
Ekşın yapabilir misin bilmiyorum aşkım ya doktora görünene kadar dikkat et bence riske atma doktorun daha doğru bilgilendirir.

Tamamdır bunları da harfiyen uygulicam aşkısı çoook teşekkür. Salıdan sonra serbest bırakırız ay çok heyecanlı yaaa canımsınız kızlarrr M mucizeOldu Ginnys

Perşembe cuma cumartesi ilişki günlerim kuşum. Pazar pazartesi salı da devam edersek 6 olacak toplam

Kizlar benim bata 1 gün kaldı kasık agrim ve sarı akıntım da var galiba yine regl geliyor cok yoruldum

Valla ben doktora sormaya utanmıştım sağlık ocağındaki hemşire bilgi verirken ben sormadan ilişki yasağı yok demişti ama ben yine de çok temkinliyim 3 ay olucak nerdeyse 3 kere anca olmuştur kocam artık isyanda

Geç döllenme olabilir mi ay canım valla ovü. Çizgiler vardı bu nasıl oluyor ya
ya bizde bilemedik benimki diyor ki alıştırdın alıştırdın şimdi de yok diyorsun hani yumurtlama döneminde falan sık ilişki oldu Ya

Yok Asko ben reglimi beklerim pazar kosturmasi. Yap kuzum yasak mı ki?
Kız niye olumsuz düşünüyorsun bebiş olacak belli tam hevesleniyor bakıyor annesi regl bekliyorum diyor bebe de üzülüyor beni beklemiyor diye düşünüp gelmiyordur ha ne dersin valla dr bişey demedi ki bizde yani işte uzun oldu Yanyana gelmeyeliii

Askimsu bugün yumurtlamadan 13 gün test yaptım negatif olsa çıkardı çoktan iki güne regl olurum .. yavaş yavaş yapın birşey olmaz

Ve sen hepsinde jel kullandın mı bak Ginnys bunu demek istiyorum arka arkaya 6 da çok değil mi zaten dün çatladı dünde ilişki oldu bugün de olsa tamam sanki ama bilemedim
Kullandım ama şöyle perşembe cuma bir tüpü kullandım ikiye bölerek cumartesi bir tüp komple bugün de jeli kullanıp yarın ve salı günü kullanmayı düşünmüyodum napim sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…