Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet pik şuanda inciri çörekotu baş vs onları bırak booolca havuç ye sadece havuç diğerlerini yapma su ve yürüme devam onlar ayrı olay çatlamaya da yarıyor.havucu direk 7-8 tane ye sonra güm içinde git gel ye sayıyı arttır daha fazla büyümesin pik yapması yeterli zaten yumurtan olmuş olgunluğu aşıp pikte yapmış artık çatlasın sende yavaştan dokun.eğer sperm de sıkıntı varsa sayı yada ileri harekette dinleneceksen bugün dinlenebilirsiniz ama yarın sabah itibariyle değerlendirin.sıkıntımız yok diyoesanda direk devam değerlendirmeye biraz yorulacaksın değerlendirme güm sayın bir gün daha artacak mesela şuan cumartesi pazar pazartesi salı bugünler önemli şuanda akşam test tekrarla eğer akşam çatlarsa dinlenmek yok.eğer akşam çatlamazsa bir ihtimal dinlenebilirsiniz.bak kaç kişiden güzel haberler aldım takip ettiğim senden de alırız inşallah bu ay sen baya üzerine düştün herşeyden önce yaptıklarına deneyim nolacak diyerek değil inanarak yaptın emeklerin sonuç versin umarım M mucizeOldu ya sor bak oda inandı bu ayına yaparken başlarken neler neler konuştuk daha regliyle o inanç olmalı sonrası geliyor dilerim senin ayın bu aydır

Ya canımsın hepsini yapıcam söylediklerinin ekran görüntüsünü aldım harfiyen ilerlicem. İnşallah benden de güzel sonuçlar alırız. Allah razı olsun sizden çok yardımcı oldunuz sen de M mucizeOldu da çok teşekkür ederimm

Senden de Allah razı olsun canım güzel haberler Alman için dularımızdasın

Çok nettt gördümm

Eklentiler

• C94D21D3-1288-4188-B54C-DE5202BFFB9C.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 54
Ay çok teşekkür ederim sabah tekrarlayım ilk idrarla bunu saat 3 te yaptım çok erken ogrenmiştın olurum 8. Gün bugün çatlama dan sonra darısı sana canım inşallah isteyen herkese
Amin canım inşallah. Hayırlı olsun sana da inşallah bebeğin seninledir sağlıcakla doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…