- 7 Nisan 2019
- 100
- 97
- 98
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.461
Ovulasyon bu bebişKaç gün geçti canim. Çok net ikinci cizgi
Evet pik şuanda inciri çörekotu baş vs onları bırak booolca havuç ye sadece havuç diğerlerini yapma su ve yürüme devam onlar ayrı olay çatlamaya da yarıyor.havucu direk 7-8 tane ye sonra güm içinde git gel ye sayıyı arttır daha fazla büyümesin pik yapması yeterli zaten yumurtan olmuş olgunluğu aşıp pikte yapmış artık çatlasın sende yavaştan dokun.eğer sperm de sıkıntı varsa sayı yada ileri harekette dinleneceksen bugün dinlenebilirsiniz ama yarın sabah itibariyle değerlendirin.sıkıntımız yok diyoesanda direk devam değerlendirmeye biraz yorulacaksın değerlendirme güm sayın bir gün daha artacak mesela şuan cumartesi pazar pazartesi salı bugünler önemli şuanda akşam test tekrarla eğer akşam çatlarsa dinlenmek yok.eğer akşam çatlamazsa bir ihtimal dinlenebilirsiniz.bak kaç kişiden güzel haberler aldım takip ettiğim senden de alırız inşallah bu ay sen baya üzerine düştün herşeyden önce yaptıklarına deneyim nolacak diyerek değil inanarak yaptın emeklerin sonuç versin umarım M mucizeOldu ya sor bak oda inandı bu ayına yaparken başlarken neler neler konuştuk daha regliyle o inanç olmalı sonrası geliyor dilerim senin ayın bu aydırKızlarcım testlerim bitmişti ben de miratech ovulasyon aldım. Biri bozuk çıktı diğerini denedim sonuç verdi inşallah doğrudur. Doğruysa bugün pik demek değil mi T çizgisi C çizgisinden daha koyu çünkü M mucizeOlduGinnys Eki Görüntüle 3156831
Ya canımsınEvet pik şuanda inciri çörekotu baş vs onları bırak booolca havuç ye sadece havuç diğerlerini yapma su ve yürüme devam onlar ayrı olay çatlamaya da yarıyor.havucu direk 7-8 tane ye sonra güm içinde git gel ye sayıyı arttır daha fazla büyümesin pik yapması yeterli zaten yumurtan olmuş olgunluğu aşıp pikte yapmış artık çatlasın sende yavaştan dokun.eğer sperm de sıkıntı varsa sayı yada ileri harekette dinleneceksen bugün dinlenebilirsiniz ama yarın sabah itibariyle değerlendirin.sıkıntımız yok diyoesanda direk devam değerlendirmeye biraz yorulacaksın değerlendirme güm sayın bir gün daha artacak mesela şuan cumartesi pazar pazartesi salı bugünler önemli şuanda akşam test tekrarla eğer akşam çatlarsa dinlenmek yok.eğer akşam çatlamazsa bir ihtimal dinlenebilirsiniz.bak kaç kişiden güzel haberler aldım takip ettiğim senden de alırız inşallah bu ay sen baya üzerine düştün herşeyden önce yaptıklarına deneyim nolacak diyerek değil inanarak yaptın emeklerin sonuç versin umarım M mucizeOldu ya sor bak oda inandı bu ayına yaparken başlarken neler neler konuştuk daha regliyle o inanç olmalı sonrası geliyor dilerim senin ayın bu aydır
Senden de Allah razı olsun canım güzel haberler Alman için dularımızdasınYa canımsınhepsini yapıcam söylediklerinin ekran görüntüsünü aldım harfiyen ilerlicem. İnşallah benden de güzel sonuçlar alırız. Allah razı olsun sizden çok yardımcı oldunuz sen de M mucizeOldu da çok teşekkür ederimm
Sağolun güzel annelerimmSenden de Allah razı olsun canım güzel haberler Alman için dularımızdasın
Ayyyy gördümmm vallahiiii filtre yapim miKızlar benım çatlamdan sonra 8. Günüm bır bakın birşeyler varmı
Ay çok teşekkür ederim sabah tekrarlayım ilk idrarla bunu saat 3 te yaptım çok erken ogrenmiştın olurum 8. Gün bugün çatlama dan sonra darısı sana canım inşallah isteyen herkeseÇok nettt gördümm
Amin canım inşallah. Hayırlı olsun sana da inşallah bebeğin seninledir sağlıcakla doğurursunAy çok teşekkür ederim sabah tekrarlayım ilk idrarla bunu saat 3 te yaptım çok erken ogrenmiştın olurum 8. Gün bugün çatlama dan sonra darısı sana canım inşallah isteyen herkese
İnşallah olur bu 3. Bebek olur iki tane var zaten ama büyüdüler 10 yıl gectı uzerınden ıkısıde sezeryan nasıl olur bilmiyorum hayırlısı artıkAmin canım inşallah. Hayırlı olsun sana da inşallah bebeğin seninledir sağlıcakla doğurursun
Bunu da bir avazda doğurursun artıkİnşallah olur bu 3. Bebek olur iki tane var zaten ama büyüdüler 10 yıl gectı uzerınden ıkısıde sezeryan nasıl olur bilmiyorum hayırlısı artık
İnşallah canım bir netleşsındeBunu da bir avazda doğurursun artık
Yinede umutsuz olma lütfen nerden biliyorsun hala gününe de var değil miYok canim yapmadim bu ay yapmayi düşünmüyorum çünkü yok biliyorum her ay yaptim hep negatif silik gördük silikler umutlandırdı
YakaladıkkkkKızlarcım testlerim bitmişti ben de miratech ovulasyon aldım. Biri bozuk çıktı diğerini denedim sonuç verdi inşallah doğrudur. Doğruysa bugün pik demek değil mi T çizgisi C çizgisinden daha koyu çünkü M mucizeOlduGinnys Eki Görüntüle 3156831
Canım gölge belli ama daha erken gün gün yap istersen testKızlar benım çatlamdan sonra 8. Günüm bır bakın birşeyler varmı
9 buçukta yapıcam aşkoş bakalım çatlamış mı katır kutur havuç yedim sabahtan beriYakaladıkkkkakşamda yaptın I canım ben geç girebildim sabah atmışsın sen bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?