- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.561
Sen soracaksın aşkım didik didik delirtene kadar soracaksınAy bunlar hiç bişey söylemiyor ben sabırsız napacam böyle bunlarla bilemedim
Bi bakmışsın gecikmiş ve bebiş OlmuşYok canim yapmadim bu kez regl gecikmeden yapmayacağım gerci hic gecikmedi de bugüne kadar
Haklısın valla ben sabah eşime arattırayım baksın bi bu hafta gidecekmiyiz kontroleSen soracaksın aşkım didik didik delirtene kadar soracaksın
Valla bak beniKullandım ama şöyle perşembe cuma bir tüpü kullandım ikiye bölerek cumartesi bir tüp komple bugün de jeli kullanıp yarın ve salı günü kullanmayı düşünmüyodum napim sence
Ahhh senleAskimsu bugün yumurtlamadan 13 gün test yaptım negatif olsa çıkardı çoktan iki güne regl olurum.. yavaş yavaş yapın birşey olmaz
Sen kaç gün bulunmuştun ilişkide peki? O zaman napayım ya bugün son mu olsunValla bak beniGinnys yönlendirdi hep ama senin ilişki süresi çok olunca bilemedim canım ama bugünü değerlendir bende bütün ilişkilerimde jel kullandım kullan zaten
Aşko bi pataklasana valla cok ihtiyacım varAhhh senle_Umutlu_Pozitif_ ve Mucizemmm16 yok mu terlikle kovalayasım var sizi regl olurum dimeyinnn dimeyin çağırmayın kendimiz inanırsak bütün evren bizimle iş birliği yapar şimdi sen söyle yavaş yavaş nasıl olacak aşkoooo
Çok bastırmadanAhhh senle_Umutlu_Pozitif_ ve Mucizemmm16 yok mu terlikle kovalayasım var sizi regl olurum dimeyinnn dimeyin çağırmayın kendimiz inanırsak bütün evren bizimle iş birliği yapar şimdi sen söyle yavaş yavaş nasıl olacak aşkoooo
Çok ihtiyacımız var uyansakta baksak hamileyizAşko bi pataklasana valla cok ihtiyacım varşöyle sağlam vursa da biri bayılsam bi süre yatsam ayılınca kendime gelmiş olsam diye bakıyodum bende
Önceden mi kullandın yoksa ilişkiden sonra miValla bak beniGinnys yönlendirdi hep ama senin ilişki süresi çok olunca bilemedim canım ama bugünü değerlendir bende bütün ilişkilerimde jel kullandım kullan zaten
İnşallah ya yarın veya sali olmam gerek bakiyorum hoş bir belirtim de yok ama bakalim nasip ,Bi bakmışsın gecikmiş ve bebiş Olmuş
Ne jeli ben cahil kaldımÖnceden mi kullandın yoksa ilişkiden sonra mi
İlişkiden 5 dk 10 dk önce kullanılıyorÖnceden mi kullandın yoksa ilişkiden sonra mi
Ayy milletin işi gücü yok habire yorum yapıyorlarİnşallah ya yarın veya sali olmam gerek bakiyorum hoş bir belirtim de yok ama bakalim nasip ,bizlere de dua edin yaa. Yengem doğum yapti 2. Ci yanina geldik gelen giden soruyor sizde bisey yok mu sizde yapin kucağına yakışıyor ee daha neyi bekliyorsunuz deliriyorum duyunca yaaa
Kayganlastirici jel canım hamile kalmayı kolaylaştırıyor bı de vajinal kuruysada kullanılıyor. Spermler hızlı bir şekilde ileri hareket etsin diyeNe jeli ben cahil kaldım
Aşkım ben kullandim da benim eşim sevmediİlişkiden 5 dk 10 dk önce kullanılıyor
Sanmıyorum canım ya pik ve catlama günleri değerlendirdik sonra değerlendiremedik birliktelik olmadıGeç döllenme olabilir mi ay canım valla ovü. Çizgiler vardı bu nasıl oluyor ya
ya bizde bilemedik benimki diyor ki alıştırdın alıştırdın şimdi de yok diyorsunhani yumurtlama döneminde falan sık ilişki oldu Ya
Hee ben de diyorum ne jeliKayganlastirici jel canım hamile kalmayı kolaylaştırıyor bı de vajinal kuruysada kullanılıyor. Spermler hızlı bir şekilde ileri hareket etsin diye
Mfk üründe var mı bilmiyorumHee ben de diyorum ne jeli
Mfk ürünü falan sandım Allah Allah jel de mi vardı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?