Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullandım ama şöyle perşembe cuma bir tüpü kullandım ikiye bölerek cumartesi bir tüp komple bugün de jeli kullanıp yarın ve salı günü kullanmayı düşünmüyodum napim sence
Valla bak beni Ginnys yönlendirdi hep ama senin ilişki süresi çok olunca bilemedim canım ama bugünü değerlendir bende bütün ilişkilerimde jel kullandım kullan zaten

Askimsu bugün yumurtlamadan 13 gün test yaptım negatif olsa çıkardı çoktan iki güne regl olurum .. yavaş yavaş yapın birşey olmaz
Ahhh senle _Umutlu_Pozitif_ ve Mucizemmm16 yok mu terlikle kovalayasım var sizi regl olurum dimeyinnn dimeyin çağırmayın kendimiz inanırsak bütün evren bizimle iş birliği yapar şimdi sen söyle yavaş yavaş nasıl olacak aşkoooo

Selamm kizlar
Havalar serinleyince örgü sezonunu açtım kafam dağılsın bari biraz
Siz ne yapıyorsunuz kimler gecikti kimler test yaptı bakalım

Aşko bi pataklasana valla cok ihtiyacım var şöyle sağlam vursa da biri bayılsam bi süre yatsam ayılınca kendime gelmiş olsam diye bakıyodum bende

Çok bastırmadan hoplayıp ziplamadan ahahaha ay kuzum midem çok fena karnıma sancılar giriyor ishal olmuşum birden bire oldu

Bi bakmışsın gecikmiş ve bebiş Olmuş
İnşallah ya yarın veya sali olmam gerek bakiyorum hoş bir belirtim de yok ama bakalim nasip , bizlere de dua edin yaa. Yengem doğum yapti 2. Ci yanina geldik gelen giden soruyor sizde bisey yok mu sizde yapin kucağına yakışıyor ee daha neyi bekliyorsunuz deliriyorum duyunca yaaa

Ayy milletin işi gücü yok habire yorum yapıyorlar
Ben açık açık deniyoruz olmuyor yarama tuz bastın sagol diyordum sorana
Sen ne yaşıyorsun bilen yok herkes istemiyormussun da çocuk sahibi olman için seni ikna etmek zorundalarmis gibi tövbe estağfurullah

Sanmıyorum canım ya pik ve catlama günleri değerlendirdik sonra değerlendiremedik birliktelik olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…