Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mfk üründe var mı bilmiyorum
Aman ne bileyim
Hepiniz bir şey kullanıyonuz zaten ben bodoslama Allah ne verdiyse daldım mevzuya
Ne kür ne ovulasyon takibi hiçbir şey yok
Bu ay ates takibi yapayım dedim ilk gün olctum ikinci günden sonra iki gün üst üste hasta oldum ateşim çıktı onu da yapamadım

Ben 4 ay arayla iki defa geçirdim piskolojim bozuldu valla. Bu sefer öğrenir öğrenmez doktora koşmam lazım iğne vermesi lazımmış pıhtı atıyor benim
Benim ilk olduğu için doktor bişe demedi neyden olduğunu bilinmiyor. Allah göstermesin bir daha

Şansa bak ben ateş takibi hiç yapmadım bilmiyorum da ben unuturum ve ya üşenirim

Şansa bak ben ateş takibi hiç yapmadım bilmiyorum da ben unuturum ve ya üşenirim
Hayır biliyorum doğal yoldan olmayacağını bari uğraşır insan biraz
İlk hamileligim tüp bebekti 2 tane dondurulmuş embriyom var ama henüz transfer düşünmüyorum
Kaza süsü vermeye çalışıyorum ama olmiiiiiii

Kaç ay oldu deneyeli benim kuzenimde ilk tüp bebek 2 cisi kendiliğinden oldu umudunu kaybetme bence

Kaç ay oldu deneyeli benim kuzenimde ilk tüp bebek 2 cisi kendiliğinden oldu umudunu kaybetme bence
Yeni daha geçen ay korunmayı bıraktık
Açıkçası kızlarım da küçük daha doğal denerken onlar da biraz büyümüş olur diye düşünüyorum
O yüzden hemen transfer düşünmüyorum
Bi taraftan da nasılsa şimdi de rahat rahat gezip tozamıyoruz bari 2 sene daha uzatalım hepten rahatlayalım dedik

Olur inşallah Allah'ım uzun ömürler versin kızlarına

Ya evet evet deli oluyorum. Birde sacma sapan önerileri var iste diyor adete kadar değerlendir yumurtalar açık olur yahu benim eşim doktor zaten tüm tetkikler yapıldı uzmanlarla çalışıyoruz gelmis kocakari onerileri sanki biz bilmiyoruz bisey

Ve sen hepsinde jel kullandın mı bak Ginnys bunu demek istiyorum arka arkaya 6 da çok değil mi zaten dün çatladı dünde ilişki oldu bugün de olsa tamam sanki ama bilemedim
Ginnys kuzucum arka arkaya 6 ilişki çok mu sence yoksa normal mi yumurtlama öncesi 2 yumurta çatladığında 1 yumurtlama sonrası 3 olmuş olcak. Yoksa bugün yapıp pazartesiyi boş geçip salı mı yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…