- 24 Ağustos 2022
- 4.841
- 19.969
- 158
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.581
Onu bilmiyorum kuzucum prospektüste ilişkiden önce sıkılmalı yazıyordu. Gizlice sık nerden bilcekAşkım ben kullandim da benim eşim sevmedisonradan sıksam faydası olur mu ki ya
Yaptım onu da hahaOnu bilmiyorum kuzucum prospektüste ilişkiden önce sıkılmalı yazıyordu. Gizlice sık nerden bilcekkendimden öyle dersin
Bende de öyle ama napalım bebek için her yol mübahYaptım onu da hahavıcık vıcık oluyor bende
Kullandığım ay kimyasal gebelik yaşadım bir daha olur mu diye korkuyorumBende de öyle ama napalım bebek için her yol mübah
Benim de bir kimyasalım var umarım olmaz bir dahaKullandığım ay kimyasal gebelik yaşadım bir daha olur mu diye korkuyorum
Ben 4 ay arayla iki defa geçirdim piskolojim bozuldu valla. Bu sefer öğrenir öğrenmez doktora koşmam lazım iğne vermesi lazımmış pıhtı atıyor benimBenim de bir kimyasalım var umarım olmaz bir daha
Aman ne bileyimMfk üründe var mı bilmiyorum
Benim ilk olduğu için doktor bişe demedi neyden olduğunu bilinmiyor. Allah göstermesin bir dahaBen 4 ay arayla iki defa geçirdim piskolojim bozuldu valla. Bu sefer öğrenir öğrenmez doktora koşmam lazım iğne vermesi lazımmış pıhtı atıyor benim
Şansa bakAman ne bileyim
Hepiniz bir şey kullanıyonuz zaten ben bodoslama Allah ne verdiyse daldım mevzuya
Ne kür ne ovulasyon takibi hiçbir şey yok
Bu ay ates takibi yapayım dedim ilk gün olctum ikinci günden sonra iki gün üst üste hasta oldum ateşim çıktı onu da yapamadım
Genetik testler yapılıyor kuzum öyle öğrendik bizde. Amin inşallahBenim ilk olduğu için doktor bişe demedi neyden olduğunu bilinmiyor. Allah göstermesin bir daha
Hayır biliyorum doğal yoldan olmayacağını bari uğraşır insan birazŞansa bakben ateş takibi hiç yapmadım bilmiyorum da ben unuturum ve ya üşenirim
Kaç ay oldu deneyeli benim kuzenimde ilk tüp bebek 2 cisi kendiliğinden oldu umudunu kaybetme benceHayır biliyorum doğal yoldan olmayacağını bari uğraşır insan biraz
İlk hamileligim tüp bebekti 2 tane dondurulmuş embriyom var ama henüz transfer düşünmüyorum
Kaza süsü vermeye çalışıyorum ama olmiiiiiii
Valla bizde de durumlar aynıydı ama şimdi napıyım bekletiyorum biraz daha bakalım nereye kadar dayanırsaya bizde bilemedik benimki diyor ki alıştırdın alıştırdın şimdi de yok diyorsunhani yumurtlama döneminde falan sık ilişki oldu Ya
Yeni daha geçen ay korunmayı bıraktıkKaç ay oldu deneyeli benim kuzenimde ilk tüp bebek 2 cisi kendiliğinden oldu umudunu kaybetme bence
Olur inşallahYeni daha geçen ay korunmayı bıraktık
Açıkçası kızlarım da küçük daha doğal denerken onlar da biraz büyümüş olur diye düşünüyorum
O yüzden hemen transfer düşünmüyorum
Bi taraftan da nasılsa şimdi de rahat rahat gezip tozamıyoruz bari 2 sene daha uzatalım hepten rahatlayalım dedik
Ya evet evet deli oluyorum. Birde sacma sapan önerileri var iste diyor adete kadar değerlendir yumurtalar açık olur yahu benim eşim doktor zaten tüm tetkikler yapıldı uzmanlarla çalışıyoruz gelmis kocakari onerileri sanki biz bilmiyoruz biseyAyy milletin işi gücü yok habire yorum yapıyorlar
Ben açık açık deniyoruz olmuyor yarama tuz bastın sagol diyordum sorana
Sen ne yaşıyorsun bilen yok herkes istemiyormussun da çocuk sahibi olman için seni ikna etmek zorundalarmis gibi tövbe estağfurullah
Rahat ol herzaman yanındayızTamamdır bunları da harfiyen uygulicam aşkısı çoook teşekkür. Salıdan sonra serbest bırakırız ay çok heyecanlı yaaacanımsınız kızlarrr @mucizeOldu Ginnys
Test yaptın mı pekiKizlar benim bata 1 gün kaldı kasık agrim ve sarı akıntım da var galiba yine regl geliyor cok yoruldum
Ve sen hepsinde jel kullandın mı bakGinnys bunu demek istiyorum arka arkaya 6 da çok değil mi zaten dün çatladı dünde ilişki oldu bugün de olsa tamam sanki ama bilemedim
Bat gelene kadar umut hep var diyoruuuzzzAhhh senle_Umutlu_Pozitif_ ve Mucizemmm16 yok mu terlikle kovalayasım var sizi regl olurum dimeyinnn dimeyin çağırmayın kendimiz inanırsak bütün evren bizimle iş birliği yapar şimdi sen söyle yavaş yavaş nasıl olacak aşkoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?