Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten önemli olan o günler değil mi ama daha gelen giden yok dimi
Evet o günler aşkım. Hani geç döllenme olabilir mi diyorsun ya. Geç döllenme olması için benim tekrar yumurtlamış olmam lazım ve birliktelik olması lazım. Tekrar yumurtlama oldu mu bilmiyorum ama birliktelik dün ve bu gün oldu

Ooyy happymom indirdin mi aşko sende ay kalp atışlı bildirim sesi var bayılıyorummm olsun kuzum onlar iyi sızılar ben burdayım anneee yer açıyorum kendime yerimi genişletiyorum diyor sana evet aşko 5 gün Klomen kullandım perşembe bitti inşallah bu ay o bebe benimle

Ayy noluyoo noluyoo

Haaa bu sabah çatladı değil mi ok ok anladım şimdi nedense ben onu dün akşam çatladı diye hatırlıyorum tamam canım

Şurda kendimi görememek çok üzücü oldu My_Moonlight06 bak kuzum gördün mü bende unutulabiliyorum bu sefer ben unutuldum

Haaa bu sabah çatladı değil mi ok ok anladım şimdi nedense ben onu dün akşam çatladı diye hatırlıyorum tamam canım
Aşkom ozaman çatlamaya başladı ama çatlama tamamlanması var bilmeden konuşurmuyum ben..testlerin hepsi aklımda dikkatle baktım üstelik

Peki birliktelikten sonra peçeteye kan falan geldi mi
Yani yanlış anlama bende adet günü yada öncesi ilişki olduğunda adet belirtisi olarak ilişiki sonrası leke geliyordu biliyordum kı sabah yada akşam adet olcam o yüzden soruyorum

Tamam o zaman pazartesi salı devamke patron

Bak canım evinde temiz aşılamadan sonra bol bol dinlen bence bebişin tutunsun
Canim bitek camasir isim cok onuda yavas yavas yapicam ama yarin aksama kadar yatmayi düşünüyorum insallah. Cocuklarada yarin ben ameliyat olcam 3-4 gun kalkamiycam dedim tembihledim bana yardımcı olurlarmis biri yemek yaparmis biri ortaligi toplarmis öyle diyolar
Amin insallah saglikla tutunur zaten bu son olmazsa daha tedavi vs istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…