- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.621
Ben de severim örgüyü ama şu an fırsatım yokSelamm kizlar
Havalar serinleyince örgü sezonunu açtım kafam dağılsın bari biraz
Siz ne yapıyorsunuz kimler gecikti kimler test yaptı bakalım
hahahaha aynı ben bu kızÇatlarım yazmasanetiket basıp dururum
Ben gebelik var anladım da ondan öyle sordum canım akıntı falan diyince ben yanlış anladım sanırımYok yapmadım olmadığını biliyorum çünkü
Cips yiyorum aşko yineCanim evi temizledim sildim süpürdüm heryeri duzenledim dus aldim simdi girdim yataga. Sabah gidicem asilama icin cok heyecanliyimsen napiyosn
Evet o günler aşkım. Hani geç döllenme olabilir mi diyorsun ya. Geç döllenme olması için benim tekrar yumurtlamış olmam lazım ve birliktelik olması lazım. Tekrar yumurtlama oldu mu bilmiyorum ama birliktelik dün ve bu gün olduZaten önemli olan o günler değil miama daha gelen giden yok dimi
İnsallah canim insallah afiyet olsunCips yiyorum aşko yineayy bende cok heyecanlanıyorum bak simdi ooff cok güzel geçsin inşallah muhakkak etiketle bebeğim
Bilmiyorum ki aşkım bahadır yokum ya bende etiketledim deminBen de severim örgüyü ama şu an fırsatım yok
hahahaha aynı ben bu kızaaa aklıma gelmişken annabelica vardı o nerde ya
Ooyy happymom indirdin mi aşko sende ay kalp atışlı bildirim sesi var bayılıyorummm olsun kuzum onlar iyi sızılar ben burdayım anneee yer açıyorum kendime yerimi genişletiyorum diyor sanaAy sen klomene başladın değil mihadi canım bebiş Olsun bu ay çok iyi olmuş kafan dağılmıştır biraz. Ben iyiyim iyidir susam tanem arada bir kramp mı bilemedim sızı mı bişey giriyor kasığıma ama olsun razıyım
Ayy noluyoo noluyooEvet o günler aşkım. Hani geç döllenme olabilir mi diyorsun ya. Geç döllenme olması için benim tekrar yumurtlamış olmam lazım ve birliktelik olması lazım. Tekrar yumurtlama oldu mu bilmiyorum ama birliktelik dün ve bu gün oldu
Asko bn beklemedeuımM Mavimiresl aşkım naptın ne zaman gidiyosun doktora aşılama içinhep kaçırdım ya misafirim vardı ya bakamadım okuyamadım bile
@bitliKedi bebeğim en son reglin gecikmişti ne durumdasın inşallah gelmemiştir
@Demgey3 @raainbowannabelica @Lale95 iyilikperisi92 @ad000 @partalina_ @Random3 @Safiye19
My_Moonlight06 aşko ne durumdasın doktor gittin mi
Haaa bu sabah çatladı değil mi ok ok anladım şimdi nedense ben onu dün akşam çatladı diye hatırlıyorum tamam canımHayır öyle olur mu yumurtala günü çatlama ve ertesi gün bu 3lü mecbur yumurta pik yaptı eee ne olacak pik yapan gün dinlenebilir amaaaa pik durumu uzamadı hemen çatladı o halde ne olacak dinlenemezden o akşamda yapmalı çünkü 24 saati var çatlamayı 24 saat içinde bir tur değerlendirmeli ve çatlama sonrası günü de bugün çatladı bugğn tamam yarında değerlendirmeli bugünden yarına24 saat yapar.pazartesinden salıya ikinci 24 saat yapar her verdiğim günde sadece 1 değerlendirme olacak o nedenle fazla değil ama mesela bugğn değerlendir dedim diye sen gidip bir gecede 5 tur yaparsan o tabi fazla 1 sefer yapılacak.bunun dışında bende böyle yaptım.yok ben yoruldum diyorsan salıyı yapma ama pazartesi illaki olmak zorunda
Sağol bebeğim gel beraber olsunİnsallah canim insallah afiyet olsunkuzu sen naptn sira aldinmi arastirmadan
Bak canım evinde temiz aşılamadan sonra bol bol dinlen benceİnsallah canim insallah afiyet olsunkuzu sen naptn sira aldinmi arastirmadan
Şurda kendimi görememek çok üzücü olduM Mavimiresl aşkım naptın ne zaman gidiyosun doktora aşılama içinhep kaçırdım ya misafirim vardı ya bakamadım okuyamadım bile
@bitliKedi bebeğim en son reglin gecikmişti ne durumdasın inşallah gelmemiştir
@Demgey3 @raainbowannabelica @Lale95 iyilikperisi92 @ad000 @partalina_ @Random3 @Safiye19
My_Moonlight06 aşko ne durumdasın doktor gittin mi
Aşkom ozaman çatlamaya başladı ama çatlama tamamlanması var bilmeden konuşurmuyum ben..testlerin hepsi aklımda dikkatle baktım üstelikHaaa bu sabah çatladı değil mi ok ok anladım şimdi nedense ben onu dün akşam çatladı diye hatırlıyorum tamam canım
Peki birliktelikten sonra peçeteye kan falan geldi miEvet o günler aşkım. Hani geç döllenme olabilir mi diyorsun ya. Geç döllenme olması için benim tekrar yumurtlamış olmam lazım ve birliktelik olması lazım. Tekrar yumurtlama oldu mu bilmiyorum ama birliktelik dün ve bu gün oldu
Şurda kendimi görememek çok üzücü olduMy_Moonlight06 bak kuzum gördün mü bende unutulabiliyorum bu sefer ben unutuldum
Ayy güzel haberlerle gel inşallah kuzumAsko bn beklemedeuım
Anlıyorum kuzum sorun değil tabikiAayyy aşkım afedersin bi saat baktım hangimiz eksik diye ama beynim error mavi ekran verdiiğ cok özür dilerim
Tamam o zaman pazartesi salı devamke patronHayır öyle olur mu yumurtala günü çatlama ve ertesi gün bu 3lü mecbur yumurta pik yaptı eee ne olacak pik yapan gün dinlenebilir amaaaa pik durumu uzamadı hemen çatladı o halde ne olacak dinlenemezden o akşamda yapmalı çünkü 24 saati var çatlamayı 24 saat içinde bir tur değerlendirmeli ve çatlama sonrası günü de bugün çatladı bugğn tamam yarında değerlendirmeli bugünden yarına24 saat yapar.pazartesinden salıya ikinci 24 saat yapar her verdiğim günde sadece 1 değerlendirme olacak o nedenle fazla değil ama mesela bugğn değerlendir dedim diye sen gidip bir gecede 5 tur yaparsan o tabi fazla 1 sefer yapılacak.bunun dışında bende böyle yaptım.yok ben yoruldum diyorsan salıyı yapma ama pazartesi illaki olmak zorunda
Canim bitek camasir isim cok onuda yavas yavas yapicam ama yarin aksama kadar yatmayi düşünüyorum insallah. Cocuklarada yarin ben ameliyat olcam 3-4 gun kalkamiycam dedim tembihledim bana yardımcı olurlarmis biri yemek yaparmis biri ortaligi toplarmis öyle diyolarBak canım evinde temiz aşılamadan sonra bol bol dinlen bencebebişin tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?