- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.601
Benim yumurtlama 12-13-14 dü üç gün peş peşe ilişki oldu canımSen kaç gün bulunmuştun ilişkide peki? O zaman napayım ya bugün son mu olsun
Doktor kendi haline bırakın dediAşko bi pataklasana valla cok ihtiyacım varşöyle sağlam vursa da biri bayılsam bi süre yatsam ayılınca kendime gelmiş olsam diye bakıyodum bende
Test yaptın mı peki
Hahahaha gözümde canlandıÇok bastırmadanhoplayıp ziplamadan ahahaha ay kuzum midem çok fena karnıma sancılar giriyor ishal olmuşum birden bire oldu
önesinde kullandım 5-10 dakika kadar bekledim ha ama ben jel dışarı akmasın diye ayakları yukarı dikmiştimbide bekleme süresi bitince doggy pozisyon aldım hemenÖnceden mi kullandın yoksa ilişkiden sonra mi
Ayyy şu elalemin dili kopsa ya valla biz bilmiyoruz sanki kucağımıza yakışır biz bilmiyoruz çocuğa kardeş yapmayı her şeyi onlar biliyorlar ve ne rahat söylüyorlar seni anlıyorum kimseye demedim bende 1.5 yıldır çabalıyorum diye ama içim içimi yedi canımİnşallah ya yarın veya sali olmam gerek bakiyorum hoş bir belirtim de yok ama bakalim nasip ,bizlere de dua edin yaa. Yengem doğum yapti 2. Ci yanina geldik gelen giden soruyor sizde bisey yok mu sizde yapin kucağına yakışıyor ee daha neyi bekliyorsunuz deliriyorum duyunca yaaa
Zaten önemli olan o günler değil miSanmıyorum canım ya pik ve catlama günleri değerlendirdik sonra değerlendiremedik birliktelik olmadı
İnşallah ya bende eşimde istiyoruz o da cok istiyor ama bana belli etmiyor. Nasip vakti vardir elbet ama etrafimda birkac kisi var yıllardır hiçbir problem yokken gebe kalamayan onlat bende hafif korku uyandiriyor yaaAyyy şu elalemin dili kopsa ya valla biz bilmiyoruz sanki kucağımıza yakışır biz bilmiyoruz çocuğa kardeş yapmayı her şeyi onlar biliyorlar ve ne rahat söylüyorlar seni anlıyorum kimseye demedim bende 1.5 yıldır çabalıyorum diye ama içim içimi yedi canım
İnan bana canım her Yasin okuyuşumda her duamda varsınızRabbim ennn kısa zamanda o ay bu ay olsun bebişinin Oldu haberini almak dileğimle
Sen nerdesin canım yaaaBat gelene kadar umut hep var diyoruuuzzz
Ayy aşkım kaçma şaka yapıyorumDoktor kendi haline bırakın dediben kaçar sen iyi değilsin
Kesinlikle aşkoÇok ihtiyacımız var uyansakta baksak hamileyiz
Evet benimde eşim bana sen hep kafaya takıyorusn diyordu ama o benden fazla takıyordu ilk dr klomen falan verip kullandıktan sonra hep bi merak içimdeydik negatifi duyunca ağlamıştıkİnşallah ya bende eşimde istiyoruz o da cok istiyor ama bana belli etmiyor. Nasip vakti vardir elbet ama etrafimda birkac kisi var yıllardır hiçbir problem yokken gebe kalamayan onlat bende hafif korku uyandiriyor yaa
Oyyyy mis kokulu bebişler Allahım keşke parfüm kokuları olsaAyy aşkım kaçma şaka yapıyorumancak o zaman dinlenebilirim napiyim yaa sen naptın bebeğim misafirim vardı kardeşim bizdeydi bebiş falan hiç bakamadım girdim ama yazamadım da naptın bebeğim doktora gittin mi
Aşko dün yeğenimin doğum günü vardı onu kutladık sonra oturmaya gittik geç geldik eve bu günde dışarı çıktık havalar güzelken evde durulmuyorSen nerdesin canım yaaabitti mi regl falan
Dimi kuzum ne güzel kokuyolar keşke olsa beeeOyyyy mis kokulu bebişler Allahım keşke parfüm kokuları olsaiyi bakalım canım hadi affedildin yok gitmedim Ya perşembe Ya haftaya yarın arayıp sorcam ne zaman geleyim diye
Ay sen klomene başladın değil miAşko dün yeğenimin doğum günü vardı onu kutladık sonra oturmaya gittik geç geldik eve bu günde dışarı çıktık havalar güzelken evde durulmuyorbitti aşko 3 gün oldu biteli dolu dolu üç gün geçti yarın doktor randevum var bakacak bakalım yumoşlara sen napıyosun nasılsın minik nasıl
Dimi kuzum ne güzel kokuyolar keşke olsa beeetişikkirler
Off merakımızdan çatlıycaz mı yanii inşallah yakın tarihte gel der kuzum
Çatlarım yazmasanben yazarım bişi olduğunda merak etme sen
Canim evi temizledim sildim süpürdüm heryeri duzenledim dus aldim simdi girdim yataga. Sabah gidicem asilama icin cok heyecanliyimM Mavimiresl aşkım naptın ne zaman gidiyosun doktora aşılama içinhep kaçırdım ya misafirim vardı ya bakamadım okuyamadım bile
bitliKedi bebeğim en son reglin gecikmişti ne durumdasın inşallah gelmemiştir
Demgey3 R raainbow annabelica Lale95 iyilikperisi92 A ad000 partalina_ R Random3 miraclebeyb
My_Moonlight06 aşko ne durumdasın doktor gittin mi
Hayır öyle olur mu yumurtala günü çatlama ve ertesi gün bu 3lü mecbur yumurta pik yaptı eee ne olacak pik yapan gün dinlenebilir amaaaa pik durumu uzamadı hemen çatladı o halde ne olacak dinlenemezden o akşamda yapmalı çünkü 24 saati var çatlamayı 24 saat içinde bir tur değerlendirmeli ve çatlama sonrası günü de bugün çatladı bugğn tamam yarında değerlendirmeli bugünden yarına24 saat yapar.pazartesinden salıya ikinci 24 saat yapar her verdiğim günde sadece 1 değerlendirme olacak o nedenle fazla değil ama mesela bugğn değerlendir dedim diye sen gidip bir gecede 5 tur yaparsan o tabi fazla 1 sefer yapılacak.bunun dışında bende böyle yaptım.yok ben yoruldum diyorsan salıyı yapma ama pazartesi illaki olmak zorundaVe sen hepsinde jel kullandın mı bakGinnys bunu demek istiyorum arka arkaya 6 da çok değil mi zaten dün çatladı dünde ilişki oldu bugün de olsa tamam sanki ama bilemedim
Ginnys kuzucum arka arkaya 6 ilişki çok mu sence yoksa normal mi yumurtlama öncesi 2 yumurta çatladığında 1 yumurtlama sonrası 3 olmuş olcak. Yoksa bugün yapıp pazartesiyi boş geçip salı mı yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?