Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok bastırmadan hoplayıp ziplamadan ahahaha ay kuzum midem çok fena karnıma sancılar giriyor ishal olmuşum birden bire oldu
Hahahaha gözümde canlandı vazgeçtim neyse ben beklim en iyisi
Önceden mi kullandın yoksa ilişkiden sonra mi
önesinde kullandım 5-10 dakika kadar bekledim ha ama ben jel dışarı akmasın diye ayakları yukarı dikmiştimbide bekleme süresi bitince doggy pozisyon aldım hemen

Ayyy şu elalemin dili kopsa ya valla biz bilmiyoruz sanki kucağımıza yakışır biz bilmiyoruz çocuğa kardeş yapmayı her şeyi onlar biliyorlar ve ne rahat söylüyorlar seni anlıyorum kimseye demedim bende 1.5 yıldır çabalıyorum diye ama içim içimi yedi canım
İnan bana canım her Yasin okuyuşumda her duamda varsınız Rabbim ennn kısa zamanda o ay bu ay olsun bebişinin Oldu haberini almak dileğimle

İnşallah ya bende eşimde istiyoruz o da cok istiyor ama bana belli etmiyor. Nasip vakti vardir elbet ama etrafimda birkac kisi var yıllardır hiçbir problem yokken gebe kalamayan onlat bende hafif korku uyandiriyor yaa

İnşallah ya bende eşimde istiyoruz o da cok istiyor ama bana belli etmiyor. Nasip vakti vardir elbet ama etrafimda birkac kisi var yıllardır hiçbir problem yokken gebe kalamayan onlat bende hafif korku uyandiriyor yaa
Evet benimde eşim bana sen hep kafaya takıyorusn diyordu ama o benden fazla takıyordu ilk dr klomen falan verip kullandıktan sonra hep bi merak içimdeydik negatifi duyunca ağlamıştık düşün erkekler içine atıyor sadece
Sen kalbini ferah tut bizde de hiç bi problem yoktu ama olmuyordu ta ki ben elimden geleni yaptım Rabbimde ol dedi ve Oldu vakti gelmişti demek sende de öyle olacak bak gör

Oyyyy mis kokulu bebişler Allahım keşke parfüm kokuları olsa iyi bakalım canım hadi affedildin yok gitmedim Ya perşembe Ya haftaya yarın arayıp sorcam ne zaman geleyim diye

Sen nerdesin canım yaaa bitti mi regl falan
Aşko dün yeğenimin doğum günü vardı onu kutladık sonra oturmaya gittik geç geldik eve bu günde dışarı çıktık havalar güzelken evde durulmuyor bitti aşko 3 gün oldu biteli dolu dolu üç gün geçti yarın doktor randevum var bakacak bakalım yumoşlara sen napıyosun nasılsın minik nasıl

Oyyyy mis kokulu bebişler Allahım keşke parfüm kokuları olsa iyi bakalım canım hadi affedildin yok gitmedim Ya perşembe Ya haftaya yarın arayıp sorcam ne zaman geleyim diye
Dimi kuzum ne güzel kokuyolar keşke olsa beee tişikkirler
Off merakımızdan çatlıycaz mı yanii inşallah yakın tarihte gel der kuzum

Ay sen klomene başladın değil mi hadi canım bebiş Olsun bu ay çok iyi olmuş kafan dağılmıştır biraz. Ben iyiyim iyidir susam tanem arada bir kramp mı bilemedim sızı mı bişey giriyor kasığıma ama olsun razıyım

Canim evi temizledim sildim süpürdüm heryeri duzenledim dus aldim simdi girdim yataga. Sabah gidicem asilama icin cok heyecanliyim sen napiyosn

Ve sen hepsinde jel kullandın mı bak Ginnys bunu demek istiyorum arka arkaya 6 da çok değil mi zaten dün çatladı dünde ilişki oldu bugün de olsa tamam sanki ama bilemedim
Hayır öyle olur mu yumurtala günü çatlama ve ertesi gün bu 3lü mecbur yumurta pik yaptı eee ne olacak pik yapan gün dinlenebilir amaaaa pik durumu uzamadı hemen çatladı o halde ne olacak dinlenemezden o akşamda yapmalı çünkü 24 saati var çatlamayı 24 saat içinde bir tur değerlendirmeli ve çatlama sonrası günü de bugün çatladı bugğn tamam yarında değerlendirmeli bugünden yarına24 saat yapar.pazartesinden salıya ikinci 24 saat yapar her verdiğim günde sadece 1 değerlendirme olacak o nedenle fazla değil ama mesela bugğn değerlendir dedim diye sen gidip bir gecede 5 tur yaparsan o tabi fazla 1 sefer yapılacak.bunun dışında bende böyle yaptım.yok ben yoruldum diyorsan salıyı yapma ama pazartesi illaki olmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…