Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyyşş kuzular ya bu ay oldu bil bebişim benimle de hep

Yaaa biri daha vardı şimdi aklıma gelmiyorda canlar sürece odaklanacağınıza sonrasının planını çizmeyin büyük laflar etmeyin aşkolar süreç güzel gidiyor mu gidiyor Allah’ım hayırlı güzel olumlu şekilde sonuçlandırsın inşallah
Sonrasını boşverin olmazsayı boşverin olmazsa onu ozaman düşünürsünüz şimdiden olacağın olasılığını etkilemeyin
Neden diyorum biliyor musun canım Ettiğimiz cümleler sınavımız oluyor sen şimdi bu son olmazsa tedavi falan istemiyorum başka bişey yapmam olursa olur diyerek bırakcam akışına diyorsun çok zararsız duruyor cümle ama büyük konuşmaya giriyor kuzum aylar geçer kafayı takmaya başlarsın yeni bi tedavi sürecine girmek istersin vs yani bu gün düşündüğümüz yarınlarımızın yapacaklar listesinin aynası oluyor o yüzden sen sürecine odaklan her şey güzel olacak inanıyorum sende inan sende bunu söyle canım benim

Ben de severim örgüyü ama şu an fırsatım yok

hahahaha aynı ben bu kız aaa aklıma gelmişken annabelica vardı o nerde ya
Aşko buradayım ya. İşlerim çok yoğun bu aralar. Haftasonları da malum hep bi aktivite. Bi de bende pek gelişme yok bu ara kağıt işleri hep. Tüp bebişe gidiyoruz malum. Pek heyecanı kalmadı öyle test mest olmayınca hayatımda

Canımsın
Yorulmadım desem yalan aşkım ama beni yoran herseye yetişme çabam sanırım onu farkettim
He şunu bileydin kuzum tamam yap et ama Kendine de gereken özeni ilgiyi vermek kaydıyla yani kendini bi kenara bırakıp önce herşeyi yapayım şuda olsun bunuda yapayım derken kendini unutmamalısın önce sen ve senin iyiliğin

Bilmiyorum ki aşkım bahadır yokum ya bende etiketledim demin bi daha etiketliyim bi dk
annabelica aşkooom nerdesinnn
Ah bebeğim ya nasıl da düşünürler arkadaşlarını iyiyim kuzum buralardayım tüp bebiş başlıklarına giriyorum arada napayım. İş güç biraz yoğunum bugünlerde

Tam olarak böyleyim işte aşkım Dimi yaa ama ben hep tam tersini yaptım bundan sonra bunu yapcam beybisi

Aşkı beni unuttun be
İyiyim işle meşgülüm hep
Sen ne yapıyorsun nasılsın

Yok aşko öyle çok takip etmedim ama gözüme çarpan bi kırmızılık bu ay hiç olmadı. Ya benim de regl öncesinde lekelenmem olurdu daha olmadı bakalım hayırlısı. Test yaparım diyordum sabah çok sıkışık uyandım valla test mest aklıma gelmedi

Kaçıncı ayda oldu canim senin

Kızlarrrr birazdan doktor kontrolüm var ve geçen hafta çok sevdiğim birini kaybettim o yüzden çok ağladım yıprandım şimdi de bebek için çok endişeliyim. Mesajımı görenler lütfen dua edin bebeğim sağlıklı olsun

Olsun askim o surecte heyecanli gececek bi basla hayirlis ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…