- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.641
Ah yakin olsak gelirdimSağol bebeğim gel beraber olsunAldım aşkım salı günü gidicem bekliyorum salıyı inşallah doğru düzgün bir doktora denk gelirim
Oyyyşş kuzular yaCanim bitek camasir isim cok onuda yavas yavas yapicam ama yarin aksama kadar yatmayi düşünüyorum insallah. Cocuklarada yarin ben ameliyat olcam 3-4 gun kalkamiycam dedim tembihledim bana yardımcı olurlarmis biri yemek yaparmis biri ortaligi toplarmis öyle diyolar
Amin insallah saglikla tutunurzaten bu son olmazsa daha tedavi vs istemiyorum
Yaaa biri daha vardı şimdi aklıma gelmiyorda canlar sürece odaklanacağınıza sonrasının planını çizmeyin büyük laflar etmeyin aşkolar süreç güzel gidiyor mu gidiyor Allah’ım hayırlı güzel olumlu şekilde sonuçlandırsın inşallahCanim bitek camasir isim cok onuda yavas yavas yapicam ama yarin aksama kadar yatmayi düşünüyorum insallah. Cocuklarada yarin ben ameliyat olcam 3-4 gun kalkamiycam dedim tembihledim bana yardımcı olurlarmis biri yemek yaparmis biri ortaligi toplarmis öyle diyolar
Amin insallah saglikla tutunurzaten bu son olmazsa daha tedavi vs istemiyorum
Keşke olsaydık aşkımAh yakin olsak gelirdimya guzel haberlerle dön uzun zamandir bebek olmadiginida dile getir bunun icin tedavi iste kuzu
CanımsınAnlıyorum kuzum sorun değil tabikisen yat dinlen aşko misafir çocuklar derken yorulmuşsun
Aşko buradayım ya. İşlerim çok yoğun bu aralar. Haftasonları da malum hep bi aktivite. Bi de bende pek gelişme yok bu ara kağıt işleri hep. Tüp bebişe gidiyoruz malum. Pek heyecanı kalmadı öyle test mest olmayınca hayatımdaBen de severim örgüyü ama şu an fırsatım yok
hahahaha aynı ben bu kızaaa aklıma gelmişken annabelica vardı o nerde ya
He şunu bileydin kuzum tamam yap et ama Kendine de gereken özeni ilgiyi vermek kaydıyla yani kendini bi kenara bırakıp önce herşeyi yapayım şuda olsun bunuda yapayım derken kendini unutmamalısın önce sen ve senin iyiliğinCanımsın
Yorulmadım desem yalan aşkım ama beni yoran herseye yetişme çabam sanırım onu farkettim
Ah bebeğim ya nasıl da düşünürler arkadaşlarınıBilmiyorum ki aşkım bahadır yokum ya bende etiketledim deminbi daha etiketliyim bi dk
annabelica aşkooom nerdesinnn
Tam olarak böyleyim işte aşkımHe şunu bileydin kuzum tamam yap et ama Kendine de gereken özeni ilgiyi vermek kaydıyla yani kendini bi kenara bırakıp önce herşeyi yapayım şuda olsun bunuda yapayım derken kendini unutmamalısın önce sen ve senin iyiliğin
ÖzledukAh bebeğim ya nasıl da düşünürler arkadaşlarınıiyiyim kuzum buralardayım tüp bebiş başlıklarına giriyorum arada napayım. İş güç biraz yoğunum bugünlerde
Aşko beline kuvvet dayan diren iki tane kaldıTamam o zaman pazartesi salı devamke patron
Aşkı beni unuttun be6 gün ne demek bebiş çoktan büyümüş olcak o söylediği değer tamamen değişmiş olcak gerçekten çok garip
Ahahahaha aklıma koydum bunu ama yani hiç mi pes etmez bi insan
Neler napıyorsun aşko sen nasılsın ne var ne yok
Hiç bişeu olduğu yok be aşkom bizde aksiyon ne ararAyy noluyoo noluyoo
Yok aşko öyle çok takip etmedim ama gözüme çarpan bi kırmızılık bu ay hiç olmadı. Ya benim de regl öncesinde lekelenmem olurdu daha olmadı bakalım hayırlısı. Test yaparım diyordum sabah çok sıkışık uyandım valla test mest aklıma gelmediPeki birliktelikten sonra peçeteye kan falan geldi mi
Yani yanlış anlama bende adet günü yada öncesi ilişki olduğunda adet belirtisi olarak ilişiki sonrası leke geliyordu biliyordum kı sabah yada akşam adet olcam o yüzden soruyorum
Kaçıncı ayda oldu canim seninEvet benimde eşim bana sen hep kafaya takıyorusn diyordu ama o benden fazla takıyordu ilk dr klomen falan verip kullandıktan sonra hep bi merak içimdeydik negatifi duyunca ağlamıştıkdüşün erkekler içine atıyor sadece
Sen kalbini ferah tut bizde de hiç bi problem yoktu ama olmuyordu ta ki ben elimden geleni yaptım Rabbimde ol dedi ve Olduvakti gelmişti demek sende de öyle olacak bak gör
Yok canim akintim yokBen gebelik var anladım da ondan öyle sordum canım akıntı falan diyince ben yanlış anladım sanırım
İnsallaH canim. Kizlar ben geldim hastanedeyim bizimki numune vermeye indiOyyyşş kuzular yabu ay oldu bil bebişim benimle de hep
Olsun askim o surecte heyecanli gececek bi basla hayirlis ileAşko buradayım ya. İşlerim çok yoğun bu aralar. Haftasonları da malum hep bi aktivite. Bi de bende pek gelişme yok bu ara kağıt işleri hep. Tüp bebişe gidiyoruz malum. Pek heyecanı kalmadı öyle test mest olmayınca hayatımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?