Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim basiniz sagolsun. Sknti yapma üzülme bebisinde iyidir

Bizde bi cacık yok be aşkım bekliyorum işte, test günüme 5 kaldı
Günaydınlar efendim nasılsınız canlar beni tamamen unuttunuz hayırsızlar
Ginnys R Random3 @Safiye19 @Lale95 Mucizemmm16 M mucizeOldu
Ne var ne yok yeni gebe var mı nasılsınız
Biz burda kimseyi unutmayız canoooo nasılsın?
Oohhh beklenen an her şey yolunda gidecek bebeğim ay sonuna bi bebişimiz daha olacak haberdar et bizi

Hiç bişeu olduğu yok be aşkom bizde aksiyon ne arar dün benim bat günümdü regl gelmedi de acaba geç döllenme falan mı oldu dediler. Ben dedim nau nau
Belki geç döllemedir bebeğim ne demek nau nau hersey olabilir ayyy inşallah geç döllenmedir inşallah bebiştir

Günaydınlar efendim nasılsınız canlar beni tamamen unuttunuz hayırsızlar
Ginnys R Random3 @Safiye19 @Lale95 Mucizemmm16 M mucizeOldu
Ne var ne yok yeni gebe var mı nasılsınız
Günaydın canım ben etiket gördükçe yazıyorum çünkü perişanlardahım bulantılardan haftalardır yatıyorum başedemediğim. İr bulantı var yenice ilaca başladık inşallah rahatlatacak böyle işte sende ne var ne yok sen bizi unuttun gittin sesinde çıkmıyor

2 gün sonra adet günüm , sanırım eleniyor . İnanılmaz bir bel ağrım var umarım reglim gelmiyordur

Aşkolar Doktor yumurtaların çok güzel oluşmuş gelişmiş özellikle biri bayağı güzel dedi çatlatma iğnesi verdi ovitrelle yarın sabah 10 da vuracaksın dedi bugün yarın ekşın yoook çok şükür çarşamba günü saat akşam 10 dan sonra ve diğer günler gün aşırı ekşın dedi kanamaların gelirse yine gel bana dedi öyle beğendiki yumuşları adamın aklı aşılamaya kaydı tam aşılamlıklar kız yapalım mı dedi dedim yook ben bu fikre hazır değilim dedim haklısın ben yumurtanın güzelliklerine daldım tamam ozaman çatlatma iğnesi veriyorum dedi işte odak noktanı şaşırtmak istemiyorum şimdi inşallah bu ay olacak ama olmazsa diğer ay hsg ve aşılamayı konuşuruz dedi M mucizeOldu Ginnys M melek076 M Mavimiresl Mucizemmm16 R Random3 R raainbow My_Moonlight06 iyilikperisi92 Veziir bitliKedi

Yaw aşkoşum ne demek olmadıı şu yumurtlamadan sonra bırakmayın ilişkiyi kurbanınız olayım bi kaç gün sonra bırakın
Ya gel onu koca kafalı kocama anlat işte ben bu ay boşuna mı kızdım günlerce ona. Haftasonu arkadaşlara gittik gitmeden yapalım dedim yorulmuş haspam sanki taş taşıtacam. Cuma ekşın olsaydı cumartesi boş pazarda dönmüş olacaktık yine değerlendirme olurdu. Aşılamadan sonra bile gün aşırı devam edin diyorlar dedim ovulasyon testine bu kadar güvenme dedim. Beni verem etti
Ben yine test yaptım aşkım
M mucizeOldu R Random3 M Mavimiresl diğer kızlar yine olmadı benim ya ben regli bekliyorum artık olsaydı artık belirgin çıkardı bu gün. Bat dün dü

Eklentiler

• Screenshot_20221107-122804_Photo Editor.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 20221107_122710.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 20221107_122119.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…