- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.661
Canim basiniz sagolsun. Sknti yapma üzülme bebisinde iyidirKızlarrrr birazdan doktor kontrolüm var ve geçen hafta çok sevdiğim birini kaybettim o yüzden çok ağladım yıprandım şimdi de bebek için çok endişeliyim. Mesajımı görenler lütfen dua edin bebeğim sağlıklı olsun
Ovulasyonla mı takip ettinizBenim yumurtlama 12-13-14 dü üç gün peş peşe ilişki oldu canım
Bizde bi cacık yok be aşkım bekliyorum işte, test günüme 5 kaldıM Mavimiresl aşkım naptın ne zaman gidiyosun doktora aşılama içinhep kaçırdım ya misafirim vardı ya bakamadım okuyamadım bile
bitliKedi bebeğim en son reglin gecikmişti ne durumdasın inşallah gelmemiştir
@Demgey3 R raainbow @Annabelle1 @Lale95iyilikperisi92 @ad000 @partalina_ R Random3 @Safiye19
My_Moonlight06 aşko ne durumdasın doktor gittin mi
Biz burda kimseyi unutmayız canooooGünaydınlar efendim nasılsınız canlar beni tamamen unuttunuz hayırsızlar
Ginnys R Random3 @Safiye19 @Lale95 Mucizemmm16 M mucizeOldu
Ne var ne yok yeni gebe var mı nasılsınız
Oohhh beklenen anİnsallaH canim. Kizlar ben geldim hastanedeyim bizimki numune vermeye indibi aksilik cikmadan yaptirsam şu asilamayi. Mucizemmm16 R Random3 @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @Fang @ad000 R raainbow bitliKedi ve diger kizlar
Belki geç döllemedir bebeğim ne demek nau nauHiç bişeu olduğu yok be aşkom bizde aksiyon ne arardün benim bat günümdü regl gelmedi de acaba geç döllenme falan mı oldu dediler. Ben dedim nau nau
Ayyy aşkım inşallah güzel haberler verirsin bizeBizde bi cacık yok be aşkım bekliyorum işte, test günüme 5 kaldı
Biz burda kimseyi unutmayız canoooonasılsın?
Oohhh beklenen anher şey yolunda gidecek bebeğim ay sonuna bi bebişimiz daha olacak haberdar et bizi
Aferin enişteeğğİnsallaH canim. Kizlar ben geldim hastanedeyim bizimki numune vermeye indibi aksilik cikmadan yaptirsam şu asilamayi. Mucizemmm16 R Random3 @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @Fang @ad000 R raainbow bitliKedi ve diger kizlar
Ayy aşkım ben tamamen kendimi unutmuş durumdayım vallaGünaydınlar efendim nasılsınız canlar beni tamamen unuttunuz hayırsızlar
Günaydın canım ben etiket gördükçe yazıyorum çünkü perişanlardahım bulantılardan haftalardır yatıyorum başedemediğim. İr bulantı var yenice ilaca başladık inşallah rahatlatacak böyle işte sende ne var ne yok sen bizi unuttun gittin sesinde çıkmıyorGünaydınlar efendim nasılsınız canlar beni tamamen unuttunuz hayırsızlar
Kız ben neyi okudum da acep yazdım tövbeee iyimi bunadım iyiceYok canim akintim yok
Akıntım yok hic biseyim yok dedim belki ordan yola ciktin canim. KupkuruyumKız ben neyi okudum da acep yazdım tövbeee iyimi bunadım iyice
Kaçıncı gün ben başta kupkuru oldum 4-5 günden sonra akıntı başladı azar azarAkıntım yok hic biseyim yok dedim belki ordan yola ciktin canim. Kupkuruyum
Allah razı olsun, evet iyiymiş çok şükürCanim basiniz sagolsun. Sknti yapma üzülme bebisinde iyidir
Çıkmaz çıkmaz güzel düşün güzel olsun canım benim naptın oldu mu yeni gördümİnsallaH canim. Kizlar ben geldim hastanedeyim bizimki numune vermeye indibi aksilik cikmadan yaptirsam şu asilamayi. Mucizemmm16 R Random3 @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @Fang @ad000 R raainbow bitliKedi ve diger kizlar
Aşkım birliktelik olmadı ki yumurtlama dan sonraBelki geç döllemedir bebeğim ne demek nau nauhersey olabilir ayyy inşallah geç döllenmedir inşallah bebiştir
Yaw aşkoşum ne demek olmadııAşkım birliktelik olmadı ki yumurtlama dan sonra
Yumurtlamadan 13 14 gün geçti canim bugün veya yarın adet olmam lazimKaçıncı gün ben başta kupkuru oldum 4-5 günden sonra akıntı başladı azar azar
Çıkmaz çıkmaz güzel düşün güzel olsun canım benim naptın oldu mu yeni gördüm
kizlar asilama oldum cok idrara sıkışıgım suanAyyy aşkım inşallah güzel haberler verirsin bize
Ya gel onu koca kafalı kocama anlat işte ben bu ay boşuna mı kızdım günlerce ona. Haftasonu arkadaşlara gittik gitmeden yapalım dedim yorulmuş haspam sanki taş taşıtacam. Cuma ekşın olsaydı cumartesi boş pazarda dönmüş olacaktık yine değerlendirme olurdu. Aşılamadan sonra bile gün aşırı devam edin diyorlar dedim ovulasyon testine bu kadar güvenme dedim. Beni verem ettiYaw aşkoşum ne demek olmadıışu yumurtlamadan sonra bırakmayın ilişkiyi kurbanınız olayım bi kaç gün sonra bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?