Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar asilama oldum cok idrara sıkışıgım suan altima isemeden eve gitmek niyetim progestan verdi vajinadan koy dedi
Geçmiş olsun kuzum tut tutabildiğin kadar. Rabbim güzel haberlere vesile etsin aşılamayı inşallah nasıldı canın yanmadı inşallah

Çok şükür iyiyim sen nasılsın

Bende test yaptım adete 3 gün var
Birşey gören var mı
Geçmiş olsun sana bu arada
Mucizemmm16 kıxlar bi bakın

Eniştelerin hepsine dayak lazım sağlamcana siyah beyaz olanda cok net görüyorum aşkım

Canim efektli olanda görünüyor ama efekt yapınca nerdeyse tüm testlerde çıkıyor yaa

Eniştelerin hepsine dayak lazım sağlamcana siyah beyaz olanda cok net görüyorum aşkım
Evet aşkım ama normalinde yok ya zar zor bişey gözüküyor ovulasyon da yaptım ben. Durduramıyorum kendimi

Eklentiler

• 20221107_130631.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 52
He ya aşko bende o yüzden artık inanmıyorum bunlara. Böyle yapar yapmaz 5 dk içinde gözle görünmeyince inanmayacam
Yok yok inanma çiçeğim ben 3 4 ay öyle siliklerle umutlandım artik test bile yapmiyorum boşuna üzüyor onlar beni kirmizi cizgi net gorunmedikce inanmayacagm

Ayyy aşkım inşallah güzel haberler verirsin bize
Ah keşkeeee balım
Anaaam ne güzel aşkısı ben olsam hemen atlardım yapalım yapalım diye o yumurtalardan civciv çıkacak bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…