- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.681
Hayırlı olsun inşallah güzelce tutunurkizlar asilama oldum cok idrara sıkışıgım suanaltima isemeden eve gitmek niyetim progestan verdi vajinadan koy dedi
Geçmiş olsun kuzum tut tutabildiğin kadar. Rabbim güzel haberlere vesile etsin aşılamayı inşallahkizlar asilama oldum cok idrara sıkışıgım suanaltima isemeden eve gitmek niyetim progestan verdi vajinadan koy dedi
Çok şükür iyiyim sen nasılsınBizde bi cacık yok be aşkım bekliyorum işte, test günüme 5 kaldı
Biz burda kimseyi unutmayız canoooonasılsın?
Oohhh beklenen anher şey yolunda gidecek bebeğim ay sonuna bi bebişimiz daha olacak haberdar et bizi
Çok şükür aşko iyiyimAyy aşkım ben tamamen kendimi unutmuş durumdayım vallaafedersin iyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın
Günaydın canım ben etiket gördükçe yazıyorum çünkü perişanlardahım bulantılardan haftalardır yatıyorum başedemediğim. İr bulantı var yenice ilaca başladık inşallah rahatlatacak böyle işte sende ne var ne yok sen bizi unuttun gittin sesinde çıkmıyor
Günaydın canım ben etiket gördükçe yazıyorum çünkü perişanlardahım bulantılardan haftalardır yatıyorum başedemediğim. İr bulantı var yenice ilaca başladık inşallah rahatlatacak böyle işte sende ne var ne yok sen bizi unuttun gittin sesinde çıkmıyor
Eki Görüntüle 3157419
Bende test yaptım adete 3 gün var
Birşey gören var mı
Geçmiş olsun sana bu arada
Mucizemmm16 kıxlar bi bakın
Ahaha olsun aşko güzel şeyler için sıkışıksın hadi hayırlısı olsun aşkomkizlar asilama oldum cok idrara sıkışıgım suanaltima isemeden eve gitmek niyetim progestan verdi vajinadan koy dedi
Ayy tut aşkımkizlar asilama oldum cok idrara sıkışıgım suanaltima isemeden eve gitmek niyetim progestan verdi vajinadan koy dedi
Aşkım bunun boyası dağılmış ya niye böyle
Ben goruyorum
Geldim canim evdeyim simdiAyy tut aşkımooff hadi güzel haberler gelsin bekleyelim cok heyecanlıığ
Aşkı çişinden biraz bana da yollasadınGeldim canim evdeyim simdiyolda buldum wc yoksa eve gelemezdim
Eniştelerin hepsine dayak lazım sağlamcanaYa gel onu koca kafalı kocama anlat işte ben bu ay boşuna mı kızdım günlerce ona. Haftasonu arkadaşlara gittik gitmeden yapalım dedim yorulmuş haspam sanki taş taşıtacam. Cuma ekşın olsaydı cumartesi boş pazarda dönmüş olacaktık yine değerlendirme olurdu. Aşılamadan sonra bile gün aşırı devam edin diyorlar dedim ovulasyon testine bu kadar güvenme dedim. Beni verem etti
Ben yine test yaptım aşkım
@mucizeOldu R Random3 M Mavimiresl diğer kızlar yine olmadı benim ya ben regli bekliyorum artık olsaydı artık belirgin çıkardı bu gün. Bat dün dü
Canim efektli olanda görünüyor ama efekt yapınca nerdeyse tüm testlerde çıkıyor yaaYa gel onu koca kafalı kocama anlat işte ben bu ay boşuna mı kızdım günlerce ona. Haftasonu arkadaşlara gittik gitmeden yapalım dedim yorulmuş haspam sanki taş taşıtacam. Cuma ekşın olsaydı cumartesi boş pazarda dönmüş olacaktık yine değerlendirme olurdu. Aşılamadan sonra bile gün aşırı devam edin diyorlar dedim ovulasyon testine bu kadar güvenme dedim. Beni verem etti
Ben yine test yaptım aşkım
@mucizeOldu R Random3 M Mavimiresl diğer kızlar yine olmadı benim ya ben regli bekliyorum artık olsaydı artık belirgin çıkardı bu gün. Bat dün dü
Evet aşkım ama normalinde yok ya zar zor bişey gözüküyor ovulasyon da yaptım ben. Durduramıyorum kendimiEniştelerin hepsine dayak lazım sağlamcanasiyah beyaz olanda cok net görüyorum aşkım
He ya aşko bende o yüzden artık inanmıyorum bunlara. Böyle yapar yapmaz 5 dk içinde gözle görünmeyince inanmayacamCanim efektli olanda görünüyor ama efekt yapınca nerdeyse tüm testlerde çıkıyor yaa
Yok yok inanma çiçeğim ben 3 4 ay öyle siliklerle umutlandım artik test bile yapmiyorum boşuna üzüyor onlar beni kirmizi cizgi net gorunmedikce inanmayacagmHe ya aşko bende o yüzden artık inanmıyorum bunlara. Böyle yapar yapmaz 5 dk içinde gözle görünmeyince inanmayacam
Bu ay deniyoringgHahahaha gözümde canlandıvazgeçtim neyse ben beklim en iyisi
önesinde kullandım 5-10 dakika kadar bekledim ha ama ben jel dışarı akmasın diye ayakları yukarı dikmiştimbide bekleme süresi bitince doggy pozisyon aldım hemen
Bıraktığın yerden devamGünaydınlar efendim nasılsınız canlar beni tamamen unuttunuz hayırsızlar
@Ginnys R Random3miraclebeyb @Lale95 Mucizemmm16 @mucizeOldu
Ne var ne yok yeni gebe var mı nasılsınız
Ah keşkeeee balımAyyy aşkım inşallah güzel haberler verirsin bize
Anaaam ne güzel aşkısıAşkolar Doktor yumurtaların çok güzel oluşmuş gelişmiş özellikle biri bayağı güzel dedi çatlatma iğnesi verdi ovitrelle yarın sabah 10 da vuracaksın dedi bugün yarın ekşın yoook çok şükürçarşamba günü saat akşam 10 dan sonra ve diğer günler gün aşırı ekşın dedi kanamaların gelirse yine gel bana dedi öyle beğendiki yumuşları adamın aklı aşılamaya kaydı tam aşılamlıklar kız yapalım mı dedi dedim yook ben bu fikre hazır değilim dedim haklısın ben yumurtanın güzelliklerine daldım tamam ozaman çatlatma iğnesi veriyorum dedi işte odak noktanı şaşırtmak istemiyorum şimdi inşallah bu ay olacak ama olmazsa diğer ay hsg ve aşılamayı konuşuruz dedi @mucizeOldu @Ginnys M melek076 M Mavimiresl Mucizemmm16 R Random3 @raainbow @My_Moonlight06 @iyilikperisi92 Veziir @bitliKedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?