- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.701
Yaa bu yorgunum diyen adamları anlamıyom heee adamların yemeğine şap mı atıyosunuz anacımYa gel onu koca kafalı kocama anlat işte ben bu ay boşuna mı kızdım günlerce ona. Haftasonu arkadaşlara gittik gitmeden yapalım dedim yorulmuş haspam sanki taş taşıtacam. Cuma ekşın olsaydı cumartesi boş pazarda dönmüş olacaktık yine değerlendirme olurdu. Aşılamadan sonra bile gün aşırı devam edin diyorlar dedim ovulasyon testine bu kadar güvenme dedim. Beni verem etti
Ben yine test yaptım aşkım
M mucizeOldu R Random3 M Mavimiresl diğer kızlar yine olmadı benim ya ben regli bekliyorum artık olsaydı artık belirgin çıkardı bu gün. Bat dün dü
İyiyim kuzum ya beklemedeyim işte yumurtlamadan 6 gün geçtiÇok şükür iyiyim sen nasılsın
Ahaha atlamadım aşkoAh keşkeeee balım
Anaaam ne güzel aşkısıben olsam hemen atlardım yapalım yapalım diye o yumurtalardan civciv çıkacak bu kez
Ovulasyonun baya koyu aşkım hee bekleyelim bakalımEvet aşkım ama normalinde yok ya zar zor bişey gözüküyor ovulasyon da yaptım ben. Durduramıyorum kendimi
İnşallah aşkımAh keşkeeee balım
Anaaam ne güzel aşkısıben olsam hemen atlardım yapalım yapalım diye o yumurtalardan civciv çıkacak bu kez
Ayy beni taşlıycaklar kızlarOvulasyonun baya koyu aşkım hee bekleyelim bakalımbende test yaptım hiç bi halt yok
Allahım gördüğüm gölge gibi şeyi iki üçgüne güzel çizgi haline getirsin amiiinnnnOvulasyonun baya koyu aşkım hee bekleyelim bakalımbende test yaptım hiç bi halt yok
Amiiinnn amiiinnnAllahım gördüğüm gölge gibi şeyi iki üçgüne güzel çizgi haline getirsin amiiinnnn
Canim ben asilama oldum bugunM MiuLegobitliKedi R Random3 partalina_ M Mavimiresl kızçeler nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat? Var mı bana vereceğiniz güzel haberleriniz? Sizleri merak ettim bir ne yaptınız sorayım dedim.
İnsallah canimmm. Bide kizlar esimin sperm sayisi düşmüşHayırlı olsun inşallah güzelce tutunur
O ay bu ay askoİyiyim kuzum ya beklemedeyim işte yumurtlamadan 6 gün geçti
İnşallah olmazsın gebelik vardırYumurtlamadan 13 14 gün geçti canim bugün veya yarın adet olmam lazim
Bunun kurumuş hali varmı sanki ikinci çizgi çıkacak gibi çıkmış bir ben öyle düşünüyor olamam heralde ne dersinEki Görüntüle 3157419
Bende test yaptım adete 3 gün var
Birşey gören var mı
Geçmiş olsun sana bu arada
Mucizemmm16 kıxlar bi bakın
Test mi yaptın atsana tek tekEvet aşkım ama normalinde yok ya zar zor bişey gözüküyor ovulasyon da yaptım ben. Durduramıyorum kendimi
Bana da atsana testini ben yatarken neler olmuşAllahım gördüğüm gölge gibi şeyi iki üçgüne güzel çizgi haline getirsin amiiinnnn
Bunda gebelik var tam kuramamış ama gebelik çizgisi çıkmış işte
Ay hadi bakalım inşallah tutarda güzel haberlerini verirsin.Canim ben asilama oldum bugun
İnsallah canimmm. Bide kizlar esimin sperm sayisi düşmüşhareketli sperm sayisi %28
İnşallah canim henüz olmadim mutluyum inşallah olmam yaa dua edinİnşallah olmazsın gebelik vardır
Neeey 9.gün mü?Ayy beni taşlıycaklar kızlar_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 bitliKedi M Mavimiresl R raainbow Lale95 R Random3 partalina_ annabelica My_Moonlight06 M mucizeOldu etiketlemeyi unuttuğum canlarım yumurtlamadan sonra 9. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?